manu' Alıntı:Eve yeni geldim...Öncelikle bugün salona gelen ve maçın sonuna kadar 1sn bile susmayan tüm rentaşlara teşekkür etmek istiyorum.çok istedik taraftar olarak ama olmadı işte...
Şimdi yeni kurulan bi takımı acımasızca yerden yere vurmak istemiyorum ancak yol yakınken bazı şeylerin söylenmesi ve bazı yanlışlardan dönülmesi lazım...taraftar olarak bu bilince varırsak yönetimde bazı şeyleri daha kolay anlar..yenilsende yensende yanındayız diyoruz ama bu kadar yatırım çöpe atılmamamlı bence..
takımda bi kere inanılmaz bir bireysellik var.topu alan bidaha vermiyor ve bunların başınıda fitch çekiyor.tamam ii oyuncusun ama bu kadar bireysel oynamaya hele hele bazı pozisyonlarda 5kişinin arasına dalmaya hiç hakkın yok.sonra dier yabancılar.hiçbirinde bi ışık göremedim.türk oyuncularımız daha ii bence...sonuç olarak takımda kötü oyuncuların yanında bir de kimya eksikliği var.bence mitchell ile hollmanın hemen yollanıp acilen 2 tane çok ii olmasada takım oyununa katkı yapabilecek yabancı alınmalı.gözlemlerim budur.
geçen yıl sırf MALİKİ izlemek için bile hasta hasta kalkıp salona giderdim.murat özyerede sormak lazım.maliki yolladın takım oyuncusu deil die.şimdi fitchi alıosun.adam top vermiyo başkalarına.bu ne yaman çelişkidir hocam.
çok karamsarım takımla ilgili.saygılar.
Yeri değil kusura bakmayın ama ; basın kanma abi ! Adnan Sezgin ve Özhan Canaydın'ı biraz dinleseydin bunun yalan olduğunu neredeyse bedavaya geldiğini bilmen lazımdı.taner84' Alıntı:ya bide şöyle birşey var.carrusca gibi adamlara milyon dolarlar vereceğimize basketbol takımına 2-3 tane adam gibi yabancı oyuncu alsaydık daha yararlı olurdu bence.hiç olmazsa o zaman şampiyonluk iddaamız olurdu.
onuryavuz' Alıntı:Biz bir oyuncuyu bulutların tepesine çıkarmayı da yerin yerin dibine sokmasını da biliyoruz. Geçen hafta Mitchel´in kellesini isteyen zihniyet bu hafta da Fitch´in kellesini alma hazırlığında. Kim bu Fitch robot mu? O da insan sonuçta iyi oynadığı gün de olacak kötü oynadığı gün de. Her yenilgi sonrası kötü oynayan oyuncuyu gönderirsek play-offa kadar tahminimce sıfırdan takım kurmamız gerekir..."[/b]
Önder' Alıntı:Bence şu andaki görüntümüz geçen seneki Halil Üner ve Malikli durumdan daha kötü gidi duruyor. Umarım en kısa sürede düzeliriz,bu takımdan beklentilerimiz kesinlikle bu basketbolun çok çok üstünde. Sadece sabretmek diyorum ne olursa olsun. 3 sene Halil Ünere sabrettigimize göre...
Bunun üzerine oturup bir bardak soğuk cafe crown içelimkiLLAFaCe' Alıntı:91-70 bitti.
arsameia' Alıntı:Öncelikle gecen yıl TED'in play-off daki bütün maclarını izledim. Bu yıl ki kadronun gecen yıldan tek farkı gelen yabancılar. Yani öyle yeni , oturmamıs bir takım degiller. Bu yıl sezonun ilk macında Dacka ile oynadıkları macta Green'i ilk kez izledim ve bu oyuncuyu TBL de öyle cok rahat tutabilecek bi oyuncu olmadıgını o gün de söyledim.
Maalesef Galatasaray'ı izleyecek cok fırsatım olmadı ancak forumdan takip ettigim kadarıyla herkesin fikri cok iyi takım olduk, yabancılar süper, bu yıl hedef ilk 4 (hatta sampiyon GS).. Gecen hafta Telekom macını izledikten sonra da bu mudur dedim, bu mu yani süper Galatasaray.. Tamam Telekom cok iyi takım ama Murat Özyer gibi bi coachun yenilgi karsısında eli kolu baglı macı izlemesi de bi ilginc geldi, adam hic bir formül bulamadı resmen oyunu cözecek..
Sonuc olarak Galatasaray'ın kadro, coach ya da maddi yönden bi sıkıntısı yok belki ama TED'in de yok. Galatasaray kötümüydü bugün bilmiyorum ama benim bildigim TED iyi takım..