Söz, müzik, beste hatta prodüksiyon hepsi benim
Hatta kabul ediyorum iğrençten öteydi
Mazaretimide bildiriyim her ne kadar mecbur değilsemde ama rahatsızlık olmuş. Maç öncesi her maçta çaldığım cd Bahçeşehir - Gölcük Belediyesi maçında tesisatın üstündeydi. İki dakika içeri gittim geldim maç bitti cd yok!! :S. Bahçeşehirlilere sordum onlarda da yok. Yani cd çalınmıştı resmen. Neyse haftalardır Burak kaptanımızın serzenişlerinide göz önüne alarak gaza getiren müzikleri çalmak istedim ki her ne kadar kendi istediği şekilde müzikler olsada anlaşıldıki olmuyor. Flamenkoya gelince zamanında forumda bazı dostlardan istek parçalar almıştım cd için (3 senedir bu işi yaptığımı söyleyim bu arada zamanında kastım belli olsun) onlardan biri idi bu duruyordu çalıyım dedim.
Zaten seyirci süperdi bugün benim bişey çalmama gerek kalmadı farkındaysan. Bu arada o senin gülmeye başladı dediğin Fitch Galatasaray marşlarına da gülüp kendi hip hop şarkılarını taktırıyor biliyormusun kardeş.
CD'mizi alıp gelelim demişssin valla çok iyi olur benide yoğun işlerim arasından bir dertten kurtarırsın. Hatta anonslarıda yapabilirsin. Kendi saha avantajımız müziğe bağlı ise eyvah eyvah bana müzik çalıyorum diye kızan reisler duymasın sakın.
Galatasaray marşlarının olduğu cd çalınınca napalım HER MAÇ çaldığımız şarkılar bir anda sanki hiç çalmıyormuşuz gibi demişsin ama farkında değildin heralde tesisatta kötü zor duyuluyor normal
Rahatsızlığını dile getirdiğin ve yazdığın için teşekkürler bir daha kine daha dikkatli olmaya çalışırız
şarkı bağışlarını ve yardımlarınız değerlendirmelere açıktır hehehe