Galatasaray CC - Beşiktaş CT

BurakUrgups' Alıntı:
ya isim vardi cikicaktim nettende cabuk yazim die stad/salon karistirdim///neyse arkadaslar bu maci aliriz yaw bjk yi her takim yeniyo .. bi sorun olmazsa aliriz...en cok merak ettiqim salonda ne kadar seyirci olcak :p :atki

Full olacak rahat olun.Hatta maçtan 1 saat önce gelimde hemen girim diye düsünürseniz dışarda kalırsınız... :kop en az2 saat öncesinden gelin derim... ;)
 
Bu arada Harvey de sakatlik bahanesiyle 4 gündür antrenman yapmiyormus. Kartalbasket'e göre o da kacis planlari yapiyormus. isler baya baya sey yoluna girmis anlasilan... :shock:
 
ben bu maçta hollmandan bir patlama bekliyorum.zaten oynayamıyo gravseten sonra belki hiç oynayamayabilir.onun için eğer kenarda oturmak istemiyosa oyuna girbilirse çok ekstra işler yapması lazım.zaten bjk ve fener maçlarında patlama yaptı yaptı.
zaten türkiye liginde her oyuncu çok ii bir maç çıkardı.SADECE hollman hariç.bana göre.hadi hollman bu maçta yap bi patlama.... :atki
 
Galatasaray- Beşiktaş dostluğu son zamanlarda çok gelişti. İlk olarak tekerlekli sandalye ligi derbisinde gerek Beşiktaş taraftarının centilmenliği , gerekse GS TV - Bjk tv ortak canlı yayını , GS TV'de Basketbol Dünyası programına Murat Özyer- Didin'in birlikte katılması vs. Bu dostluğa , Galatasaray'ın prestjine leke sürülmeyeceğinden , taraftarımızın ceza riskini de göz önüne alarak çok centilmence bi maç izleyip,izlettireceğinden eminim!..
 
Beşiktaş maçını kazanmamız garani oldu diyebilirim artık!


Bjk'de Jamel Thomas İtalya'nın Angelico Biella takımıyla anlaşmış ve hatta haftasonu yeni takımıyla resmi maçada çıkacakmış.Ayrıca Harvey'de parasını alamadığından sakatlık bahanesiyle 4 gündür antrenmanlara çıkmıyormuş.BJK'de hakikaten şu aralar işler hiç iyi gitmiyor.

Jamel Thomas'ın gitmeden önce son sözleri
http://www.kartalhaber.com/haber.php?haber_id=11713
 
Jamel Thomas oynasaydı eşleşme problemi yaşayabilirdik.Ayrılması bu yönden güzel oldu.Anlaşılan bjk de işler yolunda gitmiyor.
 
Graves transferinden önce olsa bu ayrılık,ilgilenelim derdim ama bu saatten sonra öyle bir şansımız yok.3 numara sıkıntımızı düşünürsek Thomas harika olurdu.
 
Kartalhaber'e inanmayin bence. Evet,maddi sorunlar var. Evet,verilen sozler muhtemelen tutulmuyordur.
Ancak baska bir takimla anlasip,oraya gitme telasinda olan birinin de birilerine bu aciklamayi yaptigina inanmiyorum.
Kartalhaber'in zaten daha once yaptigi asparagas haberleri bir biz biliyoruz,bir Allah. :)

Kotu oldu,isimiz daha da zorlasti. Ancak bu sezondan zaten cok bisey beklemeyen taraftarimiz icin cok da sasirtici olmadi.
Yonetimimiz sagolsun,hangi bransimiz iyi isliyorsa oraya nasil comak sokulacagini cok iyi biliyor.
 
bunu söylemek bana düşmez ama bu forumda sadece biz galatasaraylıların yazabileceğini düşünmüyorum(eminimki adminlerde öyle düşünüyor) yani her takımdan üyeler olması çok normal düzgün bir şekilde görüşlerini belirtmesinde ne gibi bir sakınca olabilir ki?
 
Baya iyi oldu böle olması. Thomas sorun yaratabilirdi.Sevindim baya.
 
şimdi thomas'ın yokluğunda cevher-erkan ikilisi onun sürelerini paylaşıp bize thomas'tan daha çok zarar vereceğini tahmin ediyorum. thomas'ın yetenekleri belli ama kendine oyuna çok az veriyordu, erkan ve cevher ise bu sene beşiktaş forması giyip adam gibi mücadele eden tek basketbolcular. (tabi m.didin onlara fazla süre vermemesi de bjklilerin büyük tepkisini çekiyor.
 
Evet Beşiktaşlıyım. Eski nickim Laziale'ydi , daha sonra ad soyada dönünce böyle oldu.
Adem de zaten merakından sormuş,kötü niyetli olmadığını belli etmiş. Ancak diğer arkadaşlara yine de çok telekkürler olumlu mesajları için.

Zaten uzun süredir bir arada yazıyoruz,bugüne kadar da ufak tefek şeyler dışında bir sorun olmadı ;)
 
Ömer herkes forumu zırt pırt takip edecek diye bir kural yok biliyorsun, renkdaşımız şaşırmış bu demokratik ortama. Bu kadar sert tepki göstermen yanlış.

Ömer Seymen bjkli bir arkadaşımız ama akılcı yazıları ve düzeyli yaklaşımı ile bu forumda çok da takdir edilen bir kullanıcı. Şahsi olarak da basketbol bilgisini ve yorumlarını beğendiğim bir kişi.

Thomas'ı Tufan tutar diye düşünüyordum. Şimdi Erkan Veyseloğlu'na yapışacak. Antrenman eksiği olan bir Harvey ise ne kadar etkili olur bilinmez. Yine de Thomas'ın gitmesi iyi oldu, her an patlayabilecek bir bomba gibiydi çünkü.
 
Utku OĞUL' Alıntı:
Galatasaray- Beşiktaş dostluğu son zamanlarda çok gelişti. İlk olarak tekerlekli sandalye ligi derbisinde gerek Beşiktaş taraftarının centilmenliği , gerekse GS TV - Bjk tv ortak canlı yayını , GS TV'de Basketbol Dünyası programına Murat Özyer- Didin'in birlikte katılması vs. Bu dostluğa , Galatasaray'ın prestjine leke sürülmeyeceğinden , taraftarımızın ceza riskini de göz önüne alarak çok centilmence bi maç izleyip,izlettireceğinden eminim!..
 
Tepki göstermedim ki ben. Sadece sordum.. Bu tür durumları özelden sorabilirsiniz.

Hayır, sadece basit bir cümle ve soru yazdım. Esasen bu kadar şey ima etmeye çalışmamıştım, demek ki yanlış anlaşılmışım. :)
 
yaw beşiktaş maçını geçelim nasıl olsa kazanıcaz o maç için konuşulacak tek konu gereksiz atmosferin yükselmemesi ve bazı insanların eline geçirdiklerini salona atmamaları yoksa bundan sonraki o çok büyük sabırla beklediğimiz maçta boş tribünleri seğrederiz asıl hedef kutsal ittifak maçı bizim için :atki
 
walla cok sewindim ya thomasın olmamasına ama bi yandanda üzüldüm..mac daha zevkli olurdu yaw..ama olsun böylesi iyi..dün fenerde elendi uefadan onada bi üzüldüm sormayın :kop :kop neyse yaw biz bize bakalım ASLAN YARIN İYİ KÜKRÜCEEK.. :atki
 
Yarın Fitch oynamıyor.Hayırlı ugurlu olsun.Oynama şansı %5 miş. Bakalım Fitchsiz ne yapacaz.

Güveniyoruz takımımıza...
 

Üst