Galatasaray CC - Beşiktaş CT

fitch olmaması keşke bu maça denk gelmeseydi.maçın ilk çeyreği bizim için zor geçer diye düşünüyorum.fitch böyle zor ve belkide en kritik sınavımızda takımda olmalıydı.bakalım fitchsiz bi cimbom nasılmış.ben bu maçta hollmanın patlama yapacağını düşünüyorum.ne de olsa gravesten sonra takımda oynama ihtimali çok azaldı.zaten eski hollmanı izleyeceksen izleyelim artık..
 
arkadaşlar kesinleştimi ya fitch'in oynamama durumu?belki hani futboldada oluyoya bazen işte anahtar oyuncu sakatlanmış diye karşı tarafı ümitlendirip soora maca cıkınca anahtar oyuncu moral bozulur yani bi nevi bu taktik olmasın?
 
Ersin Çelik' Alıntı:
fitch olmaması keşke bu maça denk gelmeseydi.maçın ilk çeyreği bizim için zor geçer diye düşünüyorum.fitch böyle zor ve belkide en kritik sınavımızda takımda olmalıydı.bakalım fitchsiz bi cimbom nasılmış.ben bu maçta hollmanın patlama yapacağını düşünüyorum.ne de olsa gravesten sonra takımda oynama ihtimali çok azaldı.zaten eski hollmanı izleyeceksen izleyelim artık..

kardeş holmanın hertarafı aptlasa ne olur adamın kapasitesi belli ve bu takımda yeri yokk
 
fitch'in oynamayacak hem ıı hem kotu ıı;takım sadece bı oyuncunun uzerıne kalmıcak, skora daha fazla adam katkı salıcak kotu;oyunun sıkıstıgı anlarda gercek bı skorere ihtıyac duyuldugunda olmaması bızı cok yaralar, sadece skorer yonunu konusuoz ama savunmada oyunu cok ıı okuo ve suan takımın top calma kralı yanı savunma yonundede buyuk zaaf yasayabılırız
buarada holman hakkında bıyorum okudum "hertarafı patlasa nolur" dıye holman karsıyakada takımının enskorer, en ribauntcu, en ıı oyuncusuydu ve busayade ulker'e transfer oldu ama yasadıgı sakatlıktan bı turlu kurtulamadı psıkolojık olarak eger gercek holman oynasa suan fıtch keske oynasa dıe yorrum yapmazdık
bıde ne maca gıdebılcem nede tvden ızlıcem allah kahretsın calısıom olamaz bole sanssızlık
 
BurakUrgups' Alıntı:
arkadaşlar kesinleştimi ya fitch'in oynamama durumu?belki hani futboldada oluyoya bazen işte anahtar oyuncu sakatlanmış diye karşı tarafı ümitlendirip soora maca cıkınca anahtar oyuncu moral bozulur yani bi nevi bu taktik olmasın?

Murat Hoca'nın öle bişe yapacağını sanmıyorum. Ama oynarsa da kimse şaşırmasın... ;)
 
Erkan Gezen' Alıntı:
kardeş holmanın hertarafı aptlasa ne olur adamın kapasitesi belli ve bu takımda yeri yokk
zaten herkes kapasitesini bildiği için ondan patlama bekliyor sen beklemeyebilirsin ama onun karşıyaka'da ki performansını gören herkes ondan bu patlamayı bekliyor,sen görmemişsindir o ayrı mesele
 
Çağrı Çankaya' Alıntı:
aynı takımla yaptığımız iki maçı hatırlatacağım ardından bu hafta izlediğim ted maçını;
1)ilk yarıdaki tt maçı,fitchin oynamadığı ilk maçımızdı ve biz ilk çeyrekten farkı yediğimiz maçı verdiğimiz maç

2)iki hafta önceki tt maçını yine ilk çeyrekten 20 sayı olabilecek bir maçtı başta fichtle dayandık sonradan dağıldık ama baştaki o direnç hem umut hemde sonlara doğru büyük azim verdi.son olarak casa maçı yine fihctin iyi oyunu ve maçın başında kopmayan bir galatasaray.
ficht belki sonlara doğru top kaybı yapıyor hataları oluyor ama maçların başlangıçlarında takım tam olarak hazır değilken fark yememizi engelliyor.takıma direnç katıyor.
bjk maçında da başlarda ona çok ihtiyaçımız vardı.bjknin dirençini kırmamız lazım 4 maçtır kaybeden bir takım en büyük rakibine karşı avını yakalamaya çalışan aslan gibi saldırır.bu yüzden fichte ihtiyaçımız vardı.

benim düşüncem, fitch'in attığı o bireysel sayıları yine atabiliriz ama öyle zorlamayla değil set üzerinden. istatistikleri beni ilgilendirmiyo, fitch bu takıma hem sahada hem de saha dışı demeçleriyle zarar veriyor. (takım bana alışmaya çalışıyo dediği röportajdan bahsediyorum) ayrıca örnek olarak verdiğin maçlarda takım daha oturmamıştı ve fitch de ribauntu alıp fast'e tek başına çıktığı için de sahada da oyun oynayamıyolardı. haliyle fitch olmayınca bocalama oldu. ama artık takım daha birbirini tanıyo ve yabancıların da özellikle mitchell, takıma alışma evrelerini atlattıklarını düşünüyorum.

Fitch oynamasın diyenlere sözüm var;Fitch yarın oynamazsa maç boyunca sert savunma yapacak Bjk takımına kaç sayı atarız mrk ediyorum.


valla beşiktaşın her tarafı sert savunma yapsa ne olur? hem gördüğümüz kadarıyla fitch üzerinde savunma olunca daha da bi bireyselliğe döken bir arkadaş, olmaması hem bize hem de fitch'e daha iyi.

son olarak da merak etmeyin, en az 10 sayı diyorum ben :atki
 
Fitch'i televizyonda izlemekle salonda izlemek arasında okadar çok fark var ki...
 
Evet salonda savunmaya ilk dönen olduğunu, mücadelesini çok iyi görüyorsun. Fark ne olacak ki Gökçe? :) Bençte ne yaptığına falan bakıyorsun, onun dışında maçta gördüğün aynı.
 
valla babamın mesleğinden dolayı şuan hatay'dayım ama, bundan önce istanbul ve ankarada da yaşadım hatta geçen sene ankaradaydım ve çoğu tt ve kolej maçını da kaçırmamaya çalıştım. yani basketbolu ben de biliyorum fitch karakterinde çok oyuncu gördüm oturduğu yerden ahkam kesen biri olarak görünmek istemem saygılarımla
 
Fitch bugun buyuk ihtimalle oynamayacak ama ben mitchell ve tufan'a da sonuna kadar guveniyorum tek sorun benchten gelecek yedegin yani fitch oynadıgı zaman benchten gelenler ile aynı katkıyı yapıp yapmayacagı
pota altı meselesine gelince bence pota altında biz cok rahat oynayacagız goreceksiniz hatta hollman degil de cemal ve fatih ikilisinin oyunu ile bu macı kopartabiliriz hollman konusu ise eger sampiyonluga oynayacak isek ole bir iddiamız var ise hollman'ın bu takımda yeri yok macı rahat alırız gibime geliyor ama kesin konusmak da yersiz olur salonu doldurup Telekom macında ki gibi bi atmosfer yaratarak basketbolun keyfini cıkartalım salonda gorusmek uzere...
 
Valla ben salondo onu izlerken antipatik hic gelmiyor.Hatta kanımca savaşıyor didiniyor.Ama televizyondan seyreden biri kanımca bunu zor görür.

Nese maça gelemicem heralde. Bazı nedenlerden ötürü.Bu sene ilk ... Olsun gene full çeker salon hatta dışarda bile kalanlar olursa şaşırmam.
 
İyi de Tolga biz bu sezon doğru düzgün set hücumu izleyemedik ki takımdan.Pek olmayan sistemin temel oyuncusu yokken takımdan set beklemek ne seviye doğru bilemiyorum.Malum setlerin oturması uzun zaman alıyor bir takımda.Biz bunu 5 günde oturtabildiysek helal olsun Murat hocaya ve takıma. :)
3'te deniz otobüsü,3:30 Bakırköy.1 saat 15 dakika kala salonun önünde olurum.İnşallah girememe gibi bir durum olmaz. :)
 
Arkadaşlar Fitch'siz takımı görürüz falan hikaye bence, Fitch olmadan Beşiktaş maçını kazanmamız imkansıza yakın bence. Bi kere Fitch olduğu sürece hücum sıkışmamız diye bişey söz konusu olmuyodu, en kötü ihtimal bikaç pozisyon tek kişilik şov yapıyodu.

İşimiz çok zor olacak, umarım şans yanımızda olur.

:atki
 
ya hollmani gondersek super olacak birde yerine sirti donuk saya atan bir adam lazim bize bir de fitchin yerine daha takim icin oynayan birisi gelse :D Ted macini salonda izledim belki iyi oynadi gibi geliyor ama insana sikinti veriyor takım arkadaslarina sikinti veriyor savunmada rickyi ehr tutugu poziyonda uclugu yedik super savunmaci fitch ama tufan ne zaman tutsa adam havayi dovdu bizim icin en hayırlısı bence fitchin gitmesi bugun hep birlikte fitchsiz Gs nasil takim gorecegiz tamam super oynuyamayiz ama bence onun yerine daha takım oyuncusu daha az ozelligi olan bir oyuncuyla daha iyi oynariz
 
Fitch'in olmaması kötü olmuş amma ve lakin bu takımı birde fitch'siz görmekte fayda var!!!
 

Üst