Aslında anlatıcak pek fazla bir şey yok ama insan böyle durumlarda (artık neden bilmiyorum sanki yazınca derdi hafifleyecek) yazma ihtiyacı duyuyor.
Öncelikle galiba ilk defa bir *Malum Takım* derbisinde maçın sonunu salonda görebildik.Oyuncularının provakasyonlarına karşı bile olsa çok güzel bir gelişme.
Her neyse biraz maça gelelim etkili başlayan taraf bizdik ama ne yazıkki her müsabaka gibi basketboldada başlangıç değil sonuç önemli.Yaptığımız saçma sapan top kayıpları ve oyundaki yetersizliğimiz belkide maçın kopmasına neden oldu.
Hadi tamam bunlar müessese takımı en azından adının arkasında "evlendiği" klübün adı var.
Peki ama güzel kardeşim aynı takımın önünde senin ezeli rakibinin adı yazıyor, üstlerindeki formada onların renkleri var.
Biraz daha hırslı, biraz dahakendini adayarak, en azından salonu dolduran taraftar için değil (ben maçtan 1,5 saat önce salondaydım beni arayıp dışarda kaldığını söyleyen arkadaşlar oldu) dışarda kalan taraftarınız için oynayamazmıydınız?
Son sözümde İbrahim Kutluay'a be güzel kardeşim maç bitmiş, takımın soyunma odasına girmiş ,ortalık sakin. Neden o soyunma odasından çıkıp formanı öpüp el,kol hareketi yapıyorsun millete.Hiç yakışıyoru mu sana(!)?
Uzun oldu biraz galiba özür dilerim.
Serdar
=====