Galatasaray CC - Fenerbahçe Ülker

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Tebrik ediyorum..GaLaTaSaRaY TaRaFTaRıNı..Takımımızı sonuna kadar desteklediği için tek alkışı onlar hak ediyor...Bu Maçın en büyük kahramanı seyirci..isterim ki bu kahramanlık takımda olsun..ama ne yazıkki olmuyor..olmayacakta!İnsan biraz olsun çaba gösterir..salonda koltukların dışında boş yer göremedim hatta NEFES ALINACAK YER YOKTU...tam istenilen atmosfer vardı fakat takımımız seyircisinin kıymetini bilmiyor.. :(
 
Taner Tuna' Alıntı:
Keşke sezon başı Mitchell yerine Clarence Gilbert yada Henry A.Dobie düşünülseydi daha iyi olurdu bizim açımızdan..Çünkü Mitchell nedense zorlu rakiplerle oynadığımız tek bir maçta bile önplana çıkamadı
Katılıyorum bütçen yoksa yada istediklerin baska takımlara gidiyorsa Clarence Gilbert-H.A.Dobie'yi transfer et avrupada hiç oynamamış genç bir GUARD transfer etmek risk,guard degil baska bir pozisyon olsa daha kabul edilebilir ama guard istikrar ister bildigin nispeten tecrubeli birini almak daha mantıklıydı..
 
ilk olrak BÜYÜK GS TARAFTRINA HELAL OLSUN.maç gelince inanılmaz kötü barbat bi maçtı.bizim takımın en ii hareketi gravesin smaçı idi.burk maçın kırılmasına sebep oldu.teknik faulle artık burak bu takımdan gitmeli.mitchell yine sahnede yoktu.önemli maçlarda yoksan ne iş yaparsın.graves pota altında savaştı az da olsa.tufan,murat aynı.takımda en fazle mücadeleyi yaptılar bence.tolga nında artık bu takımda işi yok.fatih elinde top tutmakta zorlanıyo kaldıki başat 3 turnike kaçırdı.cemal idare eder.fitchten biraz daha katkı alabilirdik.
bence bu kadro ile bu kadar.murat hocanında hataları oldu ama bence seneyede kalmalı takımın başında.seneye mitchelli gönderip tecrübeli oyunu yönlendirebilecek bi guard lazım.ayrıca bir an önce elinde top tutabilen skorer ve hareketli 3-4 oynayabilen uzun şart..bence boddicker için selçuk ile hemen görüşülmeli.
birisinin boddicker için murat hocanın dikkatini çekmesi lazım..yönetime yakın olan arkadaşlar bi sölesin boddickeri bence...
 
arkadaşlar bişey isticem..bu maçla ilgili sizde video veya taraftarımızın resimleri filan varmı?varsa yayınlarsanız sevinirim .. özeldende atabilirsiniz.. mailto:burak@turkishiz.com adresinden ulaşabilirsiniz... o güzel taraftarımızın resmi benim için ve tüm Galatasaray'lılar için ÇOK büyük.. :atki
 
bu arada transfer konusunda cidii bi durum yok mu.?bilen arkadaşlar bilgilendirsin bizi.bide 1 numara alınırsa oda ii olur.mitchellin yerine.bencede daçkalı dobie olabilir.stili mitchell gibi ama bence mitchellden kat kat ii,ayrıca skorer.
 
arkadaşlar hayatımın en kötü ama en kötü maçıydı. hayatımda ilk defa devre arasında maçtan çıkıyodum ama son anda türk telekom maçı geldi 20 sayıdan geri gelmiştik o maçta.
Ben burdan bütün basketbolculara sesleniyorum utanın utanın şu taraftardan utanın sırf size fb karşısında desteklemek için salona 4.5 saat önceden geldim(gelmez olaydım)hiçbiriniz bu taraftarı haketmiyosun.Tabi buna tufanı eklememek gerekir.Adam o kadar gururlu o kadar yürekten galatasaraylı ki yenildikten sonra adam salonun kameraların önünde hüngür hüngür ağladı.Şu maçtan sonra anladım ki hiçbiriniz tufandan çok galatasaraylı olamaz.Seneye takımdaki herkesi göndersinler birkaç kişi hariç gerçekten bu camiayı seven ona gören oynyan oyuncular alsınlar...
 
:claps :claps :claps :claps :claps :claps :claps :claps :claps :claps

Fb'den 35 sayı yedikten sonra zaten Avrupa'ya gitmeyelim.
 
gerçekten çok yazık fakat önüne geleni eleştirmek doğru deil tufan fitch murat graves bunlar ii mücadele etti ama takımda boyalı alandan el üstü sayı atacak adam yok zaten fatih cemal burak saolsunlar boş turnike bile kaçırıyorlar bu yüzden fitchi 4 kişi tutuyo takımda uzun bi adm olsa fitch bu kadar 2-3 lü sıkıştırma getiremezler ama hemen karamsarlığa düşmeyelim ii bi 4 numara bu takım final bile oynar hele bu muhteşem seyirciyle UNUTMAYIN
BAŞARILAR GELİR GEÇER
ASALETİN BİZE YETER
 
Utku OĞUL' Alıntı:
:claps :claps :claps :claps :claps :claps :claps :claps :claps :claps

Fb'den 35 sayı yedikten sonra zaten Avrupa'ya gitmeyelim.
katılıyorum..haklı fakat iyi bir transfer olursa mitchell'in yerine başka bir guard ve iyi bir 3 numara boddicker gibi filan bu takım o zaman büyük iş yapar..
 
Bu maça ilişkin ancak şöyle sağlam bir küfür edilir. Başka da bir şey söylenmez.

Yabancılar bu rekabeti anlamıyor deyip ikini yarıyı neredeyse tamamen yerli oyuncularla oynadık. Ama anlaşılan onlar da bu rekabeti anlamamışlar. küçük bir kıvılcım bile çakamadılar ki çakmış olsalardı o seyirci o kıvılcımı yangına çevirecek körüğe (yüreğe) sahipti. Ama maalesef oyuncularımızda o "körük" yoktu.

Ne olur. Play-offda BJK'yi geçeriz. Elveda deriz.
 
Turk mıllı takımı kaptanı sıfatıyla maclara cıkan o ınek oglu ınek o hareketı yaptıktan sora ordan sag cıkıyorsa buyuk taraftar degılız .. !!!!!

Burak Sezgıun ve Mıhtat Demırel Tolga Tekınalp gıbı oyuncular varsa buyuk takım degılız...

Ayrıca RAGMEN stratejsını belırleyıp tum buyuk maclardan magluyp ayrılıyorsak Iyı antrenorde degılız..


Gerısı Sız buyuklerıme kalmıs ne dersenız dıyın .
 
Maçın böyle geçebileceği biraz belliydi.Diğer maçları örnek alarak hücum kısırlığıyla aydın örs karşısında böyle olacağını düşünmüyor değildim.
2-3 şey söyliyecem yine son zamanlardaki gibi.

Maçta pek üzülmedim kendi adıma.Tufanı görene kadar.Önce arkasından farkettim dişlerimi sıktım daha sonra soyunma odasından o halde dışarı çıktığını gördüğümde bende koptum.Tufi artık bambaşka bir yerdesin.Teşekkürler.

Aydın Örs ü de Demetlerin sevgilisinden ayrı tutmuyorum.Maç kopmuş Burakın karşısına Rasimi soktu.Akıl fikir...Ne istiyorsunuzki..

Demetin sevgilisine her sene öyle her sene böyle yapılacak diyip unutan bir taraftarız.Banvit gibi diğerleri gibi..Müstahak.!

Gerçi salon ne zaman dolsa böyle güzel ortam olsa maç kaybediliyor.Tek biri bile kazanılmazmı.

Oyuncu yorumu yapmaya gerek bile yok.
Tolgadan ne bekliyordunuzki bunu görünce şaşırıyorsunuz.Saçma sapan bir transfer işte.
Sadece bunu yazmak istiyorum.

Bazı şeyler tamamen yanlış gidiyor son olarak.
 
Aslında anlatıcak pek fazla bir şey yok ama insan böyle durumlarda (artık neden bilmiyorum sanki yazınca derdi hafifleyecek) yazma ihtiyacı duyuyor.

Öncelikle galiba ilk defa bir *Malum Takım* derbisinde maçın sonunu salonda görebildik.Oyuncularının provakasyonlarına karşı bile olsa çok güzel bir gelişme.

Her neyse biraz maça gelelim etkili başlayan taraf bizdik ama ne yazıkki her müsabaka gibi basketboldada başlangıç değil sonuç önemli.Yaptığımız saçma sapan top kayıpları ve oyundaki yetersizliğimiz belkide maçın kopmasına neden oldu.

Hadi tamam bunlar müessese takımı en azından adının arkasında "evlendiği" klübün adı var.

Peki ama güzel kardeşim aynı takımın önünde senin ezeli rakibinin adı yazıyor, üstlerindeki formada onların renkleri var.

Biraz daha hırslı, biraz dahakendini adayarak, en azından salonu dolduran taraftar için değil (ben maçtan 1,5 saat önce salondaydım beni arayıp dışarda kaldığını söyleyen arkadaşlar oldu) dışarda kalan taraftarınız için oynayamazmıydınız?

Son sözümde İbrahim Kutluay'a be güzel kardeşim maç bitmiş, takımın soyunma odasına girmiş ,ortalık sakin. Neden o soyunma odasından çıkıp formanı öpüp el,kol hareketi yapıyorsun millete.Hiç yakışıyoru mu sana(!)?

Uzun oldu biraz galiba özür dilerim.

Serdar
=====
 
Sımdı o beyfendıye hıc mı ceza yok hıc mı Gs oyuncuysu ona soyunma odasında tekme tokat vurmuyo ben evde delrıdım olayı gorunce hemen yayın kesıldı zaten ama orda onun sag cıkarmak hepımızın ayıbıdfır ..
 
Ben de salondaydım tam Galatasaray bench arkasında taraftar süper atmosfer harika ama fbeş basketleri tek tek atıyor bizimkiler 16 da kitlendi .
Maçın 2 Kilit anı vardı 1.cisi 1. periyotta kaçırılan peşpeşe 4 tane faul atışı
pes be hoacam hiç mi bu adamlara antreman da serbst atışı çalıştırmıyosın hadi 4 tanesin 2 tanesi atarsın onada iyi wallah ama 4 te 0 oha yani!!!
2. ci an ise .3 .periyotta farkı 23 indirmişken febeşli nin attığı üçlük işte o andan sonrA oyun koptu.
Bu basketle hiçnbişi olunmaz , ama bizim oyuncularıımzda çok ruhsuz oynadılar bitek fatih biraz çabaladı.
Benchin arkasında Fatih e şöyle dedim :;

Fatih AllaH aŞkına noluyo abii
şEKer hastası olacam abi
oda bana bakarak hafif gülümseyerek ellerini 2 tarafa açarak npabiliriz dercesine baktı.
gerçekten çok üzücü üzücü olmasının yanında utanç verici bir yenilgi!!!
Umarım toparlanırlar ama zor gözüküyo
Son söz seyirciye , gerçekten süperdik VIP tribüne bile hiç susmadı maç boyunca ;

Olum varmis korku varmis
Bu dunyanin sonu varmis
Benim icin yoktur tasa
Kalbimde sen yasadikca

Basarilar gelir gecer
Asaletin bize yeter
Deplasmanda, Sami Yen'de
ultrAslan hep seninle


salonu inlettik!!
 
Ahmet abi, ben Beşiktaş'ı bile geçeceğimizden şüpheliyim playofflarda. Ufuk Sarıca ile Beşiktaş eskisinden çok daha güçlü bir takım olacaktır.
 
oyun hakkında söylenecek söz yok,rezaletti...
ibrahim denen gerçek yaşının yarısımakdar göstermeyen çocukça ve kıl hareketleri hiçbir olay çıkmayan maçın sonuna gölge düşürdü...
o hareketleri yapınca biryerleri göğe ermiştir sanırım...
soyunma odasından çıkı tribünleri tek tek dolaşan takımımızın sahip olduğu RUH çok şey kazandıracak bize buna eminim...
Tufan'ın ağlamaktan kıpkırmızı olmuş suratı ve insanların yüzüne bakamayışı,keza Murat Hoca'nın mahcubiyeti gözyaşları,Mithat'ın sahaya atılan atkıyı öperek geri göndermesi ve bunun gibi birçok ayrıntı gelecek senelerde bizi günler beklediğinin bir kanıtı...
artık bu sene için birşeyler beklemek boş...
bjkyi playoffta geçeriz ya da geçmeyiz ancak daha da ilerleyemeyiz...
geçen sene nerelerdeydik ve bu sene 5.likten hiç memnun değiliz..! bunu unutmamak gerek...
sene sonunda taşlar yerine oturacak artık...
Tufan'ın Murat'ın Mithat'ın katkıları kat kat artacak...
konuşma hakkımızı gelecek sene kullanalım...
az daha sabır...
 
Söylenecek pek fazla bişey yok. İnanılmaz kötü bi maç oynadık sezonun en kötü maçını oynadık ve sonucunda da tarihi bi fark yedik. Murat hocaya bişey söylemiyeceğim bana göre suç çok isteksiz oynayan oyunculardaydı. Tufan, Murat, Graves diğer arkadaşlarına uymadı mücadele ettiler ama yetmedi tabi. Fitch'in sakat sakat oynaması çok kötü oldu bizim için. Gerçi maçı kötü götürmüyorduk maçın başlarında ama sonra inanılmaz bişey oldu ilk defa böyle bişey gördüm. fener 20-0 lık bi seri yakaladı ve orada maç koptu zaten. Sonrada bi daha geri gelemedik. fenerin çok iyi bi kadrosu var kadro derinliği çok fazla. Hakan Demirel bile üçüncü guardları yani daha fazla pek bişey söylemeye gerek yok bu onların kadro derinliklerini gayet açık ifade ediyor. fener gerçekten çok şanslı. Bu sezona ülkerin desteğini alarak başladılar. Ülker neredeyse herşeylerini fenere verdiler bize de sadece bi sus payı. En kısacası fenerbahçenin adı ülker grubunun adı oldu "fenerbahçe ülker" diye. Bizim adımız ise ülkerin adı değil ülkerin bi ürününün adı "Galatasaray Cafe Crown." İnşallah bu yenilgi takım üzerinde kalıcı hasarlara yol açmaz ve play-offlara kadar alacağımız maksimum galibiyeti alarak ligi 4.sırada bitiririz. Bu arada takımımızı hiç susmadan 40 dakika boyunca destekleyen seyircilerimizde çok sağolsunlar. Öyleki maçın bitimine son 10 saniye kala bile üçlü çekmeye başladılar. Hepsi çok sağolsunlar helal olsun hepsine.
 

Üst