Galatasaray Cemiyeti > Galatasaray Taraftarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2008-2009 sezonu için üyelerimize Özel Tribün
Değerli Galatasaraylılar,

Erkek Basketbol A takımımızın İstanbul Maçları için Kulübümüzün bizlere ayırmış olduğu özel tribünden Yıllık Kombine Kartları Derneğimizden temin edebilirsiniz.

Galatasaraylılar Derneği

Ücret : 300 YTL (Axess,Yapı Kredi World,Garanti bonus Kredi kartlarına 6 taksit ve adresinize teslim )
Taksitli alımlar için lütfen sekreteryayı arayın. 212 270 4507

Ad Soyad, Devre 100+ 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139
Özel Tribün'den 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 koltuk alacağım. Kredi kartımdan 300 YTL Peşin olarak çekebilirsiniz.

Teslim Adresi:
Kredi Kart No
Son Kullanım Tarihi / aa/yy
Güvenlik Numarası

Kulübümüzden
Değerli Galatasaraylılar,

2008 ? 2009 Sezonu Basketbol Erkek A takımımıza yaptığımız yeni transferlerle iyi bir kadro kurduk ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz.
Maslak Darüşşafaka ?Ayhan Şahenk? salonunda oynanacak maçlarımızda Lise mezunlarını ve ailelerini görmek bize çok büyük destek olacaktır.
Bu amaçla, Galatasaraylılar Derneğine tribünlerde özel bir yer ayırdık ve 300 adet kombine kartı rezerve ettik.

Saygı ve Sevgilerimizle,

Galatasaray Spor Kulübü

ayhanSahenk.jpg

Bakalım kaç maça gelecek o aileler ve ne kadar destek verecekler.

İyi bakalım diyorum.
Tek iyi düşünce Galatasaray Liselileride şubenin içine çekelim dikkatlerini çekelim olabilir.
Ama kimse kusura bakmasın bu şubeye en kötü zamanında desteği veren insanlara ayıptır bu durum.
Ne kadar Liseyi ve Cemiyeti sevsem, saygı duysam ve gerekliliğine inansam da hiç hoş değil bu durum.

Yuhh diyorum demek bütün senaryomuz doğruymuş yazıklar olsun.Şimdi basket tribünlerini doldursunlar bakalım.55 bin kişilik stat yapıldığında 3000tane aktif üye(yarısı dinazor) bakalım o stadı doldurabilcekmi yoksa büyük Galatasaray taraftarına muhtaç mı kalacaklar?
Aslında bu uygulamanın niye yapıldığını biliyorum az çok ama yinede çok yanlış bir durum,çok ayıp!

Yani verdiğimiz tepkiye amaçsız içi boş diyenler utansın hiç bişey demiyorum zaten yönetime gönderdiğimiz açık mektupda gerekli herşeyi söyledik. Şimdi herkezi oraya dahada çok destek vermeye davet ediyorum heekes ismini yazsın lütfen.

Murat İNAL' Alıntı:
İyi bakalım diyorum.
Tek iyi düşünce Galatasaray Liselileride şubenin içine çekelim dikkatlerini çekelim olabilir.
Ama kimse kusura bakmasın bu şubeye en kötü zamanında desteği veren insanlara ayıptır bu durum.
Ne kadar Liseyi ve Cemiyeti sevsem, saygı duysam ve gerekliliğine inansam da hiç hoş değil bu durum.
Murat abi hepimiz öyle bi eğitim kurumunun adı galatasaray olduğu için gurur duyuyoruz ama bu yapılan nedir, liselirde alsın başka isteyenlerde böyle olmazki ilgilerini çekeceğiz diye.

Numaralıya dağıtılan kombinelerin hangi tribün olduğunu bilen var mı acaba ?
İşin komiği kombinelerin üzerinde yer numarası yazmıyormuş.(sanırım)
Acaba diğer kombinelerde öyle mi.

Bu kadar karışıklıkla kolay gelsin diyorum uğraşıcak insanlara.

Kombine almak için uğraşmamak gerekir.Bu bize ihtiyac duymadıklarını gösteriyor.

Derbi maçlarına para verilip girilir diğer maçlarda bu gurup alkışlar takımı.Yazıklar olsun.

Şayet o koltuklar bizede aynı fiyata 6 taksitle açılmazsa, kombine asla almayacağm.

Murat İNAL' Alıntı:
Numaralıya dağıtılan kombinelerin hangi tribün olduğunu bilen var mı acaba ?
İşin komiği kombinelerin üzerinde yer numarası yazmıyormuş.(sanırım)
Acaba diğer kombinelerde öyle mi.

Bu kadar karışıklıkla kolay gelsin diyorum uğraşıcak insanlara.

Pota arkası abi. Sanırım geçen Zihni abi de ondan şikayet ediyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Murat İNAL' Alıntı:
Adrese teslim var bir de şaka gibi .

Adamlar asil kardesim senin benim gibi çapulcu mu? Hem benim çalıştıgımı düsünüp haftaiçi mesai saatlerinde satıyolar zaten bizim kombineleri de alamayalım diye. Liselilere adrese teslim :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Pota arkası abi. Sanırım geçen Zihni abi de ondan şikayet ediyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Neden şikayet ediyor ki burası Bazılarının babasının çiftliği olduğu için şikayet etme hakkı yok sanırım kimsenin :/

allahtan liseli olmayan başkan gelmişti..liseli biri el atmıştır bu olaya kesin..çok yanlış çok şu uygulama yoktur dünyada böyle ayrımcılık..

bide karşı yakadakiler yapıyor..onlarda bile üyelere 300 ise taraftara 400 ki bu bile yanlış bi uygulama..

Şubeye liseden kim maddi destek veriyor onu düşünmek lazım Polat'a kalsa lisenin ayrıcalıklarını siler atar ama olmuyor heleki önümüzdeki hafta kredi için genel kurul varken bu tür uygulamalar bu yönetimin ödediği bir diyet diye düşünüyorum.
Aşağalanan biz oluyoruz ama!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...