Henüz maç saati ile ilgili resmi bi açıklama yok ama maç Salı günü Ahmet Cömertte oynanacak.Bence bu sene diğer takımlara göre en büyük avantajımız çok fazla sayıda oyuncu kullanabiliyo olmamız.Daçka'nın kadrosuna baktım da Cevher,Gilbert,Lyons,Gibbs,Mehmet Kahyaoğlu,Soner,Umut Görür ve Oktay oynayan oyuncuları.Daçka felsefe olarak iyi savunma artı fast break üzerine kurulumuş bi takım.Öncelikle geriye iyi koşmamız gerekiyo.Ülker maçlarını izledim.Cevher ve Gibbs üçlük tehtidi baya yüksek olan uzunlar.Oktay denen genç çocukta bana göre Dixon'a maçın belirli periyotlarında pres uygulayacaktır.Ama ben bu maçta Tuborg maçındaki performansı gösterirsek zor geçmeye aday bu maçı kolaya çevirebileceğimizi düşünüyorum ama bu maç asla bana göre Tuborg maçı gibi olamaz.o yönden havaya girmeyelim çünkü bu bize pahalıya mal olabilir.Kalan 4 maçımızın 4 ünü de kazanırsak büyük ihtimalle 6.sırada ilk yarıyı bitiririz ama ilk beşle aramızda en fazla 2 galibiyet olur.Bu da ilk üç için çok büyük bi aşama olur.Bu maç sıralama açısında da çok önemli bi maç.Ben hafta içi fnerbahçenin Beşiktaş'a mağlup olacağını düşünüyorum.Bu da bizi eğer kazanırsak Fenerbahçe'nin bi galibiyet fazlasıyla üstüne çıkacağımızı gösterir.Ayrıca Tekel de büyük ihtimal yenilir Ülker'e bizde böylece 6.sıraya yapışmış oluruz.