• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray - Fenerbahçe (Canlı)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Angel 4. faulünü yaptı ama işler değişti bir şeye yaradı mı göreceğiz

Birsel gerçekten Işıla basketbol nasıl oynanır gösteriyor.

Bahar yeter ............Yeter............Yeter..................

Bahar'ın pasa bakar mısın pasa bakar mısın fastbreakteki pasa bakar mısın kafayı yicem şunlar üzerlerinde GS forması ile para kazanıyor

Prints tam zamanında yetişti imdada yoksa bu periyotta resmen havlu atmıştık

bahar çağların sözleşmesi derhal fesh edilmeli.

Abi gitmeyelim finale felan kendimizi kandırırız bu nedir ya rezalet.Final eight sorası ceyhun hocaya tesskur edelim..

Bunu zor söylüyorum ama fark 9du ve diana yüzünden fark eridi.

Tamam çok dengesiz takımız kabul ediyorum fakat bu kadarda olmaz ki. Koç ne yapıyor analamıyorum 8 sayı farkıda unuttum artık zor maçı kaybetmesek bari. Tinayla daha fazla oynamalıyız.

Prints tam zamanında yetişti imdada yoksa bu periyotta resmen havlu atmıştık

23 yedik tamam da 12 attık. 8 sayı fark lazım en az 9 fark yapıyorsun devrede. Işıl ve Bahar oyuna giriyor 11 sayılık avantaj veriyorsun rakibe. Bazı oyunculara güvenerek umutla bekliyoruz ama umut, sadece acıyı artırır.

onların yönetimi bizden daha önem vermiş onların oyuncuları bizimkilerden daha çok kenetlenmiş. onların yüzlerinde kararlılık bizimkilerde(özellikle yerliler) vurdumduymazlık var. onların oyuncuları ne istediklerinin farkında bizim oyuncular ne oynadıklarının bile farkında değil. onların taraftarı bir dakika susmadı bizim sadece pota arkasında biraz ses var. ne olur maç farklı yener miyiz mucize olur.

Böyle üst düzey bir maçta bunlar nasıl hatalar? Anlayamıyorum.

Işıl 10 saniye topu elinde bekletti bekletti bekletti ve Şaziye'ye attı ve steps. Braaavo. Nasıl bir yerli kadromuz var anlamıyorum ki yerli oynatma zorunluluğunda yok. Yok arkadaş yok yani.

bu yan taraflar keşke sinemaya tiyatroya filan gitselerdi.

Sulciute'nin basketbolcu olduğuna dair şüphelerim oluştu yemin ederim

Kaç defa yanlış tercih yaptık hatırlamıyorum. Fark kapanabilirdi. Maçta çok fazla kritik hata yaptık.

7 dakika kaldı basket kaldı. Taurasi 3te3 attı çizgiden 1 sayı ile öndeyiz.

bizim takımda yerli oyuncular kalitesiz değil yerli oyuncu yok amerikalılar hariç yabancı da yok. 3 oyunculuk takımız ve hala öndeyiz ilginç. kendimizi kandırmayalım ros caseres bizi paramparça eder yine.

Tamane ve Babkina çok extra katkı alıyorlar...

biz yerlilerimizden şikayetçiyiz, nevriye ile, birselle kıyaslıyoruz, fenerliler de yerlilerinde şikayetçi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri