Fenerbahçe'de de Galatasaraylı kongre üyeleri var. Tanınmış bazı isimlerdi hatta ama unuttum. Her kulüpte var böyle.
Peki bu Galatasaray'ı ilgilendiriyor mu? Hayır. Benim derdim Galatasaray ve bu olmamalı.
Fenerbahçe'de de Galatasaraylı kongre üyeleri var. Tanınmış bazı isimlerdi hatta ama unuttum. Her kulüpte var böyle.
Burak Elmas’ın listesindeki önemli isimler kimler ?
Sardan çok net aslında, zamanında Polat ile hocaya gidip takımın başına geçmesini istediler hoca kabul etmedi,sonrasında Aysal başkan olunca ve kese ağzına kadar açılınca takımın başına geçti.Bu sebeple kesinlikle Sardan olursa Terim olmazHakikaten birisi bana neden Burak Elmas’ın Fatih Terim ile ilgili tavrının zayıflık olduğunu anlatsın. Benim kafam almıyor. Adam direk benim hocam bu diyor. Ki bu hoca öyle dışarda olan birisi değil takımın mevcut hocası.
Ne kulübü Fatih Terim’in yöneteceği kaldı ne de seçimi onun üzerine kurduğu.
Valla benim gözümde Mustafa Cengiz > Yiğit Şardan. (Fatih Terim konusunda) net olacaksın arkadaş. Ucu açık, üstü kapalı yaklaşımlar yapmayacaksın. Böyle yapan adamın destek görüp net konuşanların (Sadece Burak Elmas değil) sırtını yaslamış muamelesi görmesi komiğime gidiyor.