Adaylardan Başkan olmasıni istemediğim tek isim Hamamcioglu. Diğer 4 isimden hangisi olursa olsun çok üzülmem. Olurda Eşref Hamamcioglu Başkan olursa, bu zât gidene kadar bir atkı bile almayı düşünmüyorum ve yine kombinelerimi yenilemeyi de!.
Bence adaylardan en zayıf isim İbrahim Ozdemir. Metin Ozturk, Burak Elmas'ın listesine dahil olabilir seçime 1-2 gün kala, diğer türlü onun da yarışta şansının olmadığını düşünüyorum. Muhtemel Burak Elmas - Yiğit Sardan yarışı olacağına inanıyorum. Fakat bu Başkan ya da bu Yönetim bizi alıp taşır, başarılı olur diye bir isim üstünde genel bir destek yok hâlâ!.
Diger taraftan 4 adaydan en farklı söylem Şardan'ın, Terim kulübün elemanı olup işini yapacaksa çalışmayı düşünürüm mesajı verdi. Diğer 4 aday her türlü yolumuz Terimle diyerek vaatlerde bulundular. Bakalım hayırlısı Camia için.
Umarim kim gelirse; yillardir bekledigimiz Salonumuzu inşa eder, potansiyelli bir takım yapıp Eurolegue lisansı almak için hedef koyar, Kadınlarda da bizi yukarı çıkaracak, şampiyonluğu getirecek gerekli transferleri yapar. Her ne kadar bunlar Kulübün içinde bulunduğu mali durumlardan dolayı pek olası gözükmese de taraftar olarak Yönetimden istemek hakkımız. Bir zahmet sponsor bulmak için daha fazla çalışsınlar, gerekirse kendi şirketleriyle sponsor olsunlar (bknz FB Beko)...