Can Akan
0
Bu arada şunu da söylemem lazım. Burak Elmas ve Metin Öztürk'ün seçimi ciddiye alıp uzun süredir hazırlanıyor olmaları takdire şayan. Kendilerini farklı kılan taraflar da bunlar ama kapasite konusunda bütün adaylarla ilgili soru işaretim var ama eğer Burak Elmas ya da Metin Öztürk bu seçimi kazanacak olursa bu hazırlıkları sayesinde kazanacaklar. Yiğit Şardan da eğer kaybederse son anda aday olmuş olması büyük bir etken olacak. Son dakikada aceleyle yapılan toplama bir yönetim elbette belli sıkıntılar barındırır içerisinde. Madem toplama bir yönetim yapacaktın gerçekten dişe dokunur isimler toplasaydın. Haldun Üstünel Hakan Üstünberk senin çalışma arkadaşlarındı ama belli ki onlara da pek nazın geçmemiş. Ayrıca Erden Timur'un da yavaş yavaş yönetimlerde yer alması gerektiğini düşünüyorum ilerde başkanlıkla ilgili bir arzusu varsa.Listelerde ki isimlerle ilgili bileğim var dersem yalan söylerim. Ama gerek bu seçime hazırlanışı (6 aydık hazırlanıyor) her bölgenin yöneticisinin hazır olması ve genel olarak işinin ehli olması da artı.
Hepsinden önemlisi ortaya plan, proje koyan tek isim. Bilmiyorum başka bir proje ortaya koyan var mı?
Kemerburgaz tesisi
Basketbol sponsorluk
Salon projesi
Stadyum isim hakkı konusu
Florya için planı
Vs vs
Ben bunlara bakıyorum. Tüm adayları karşılaştırdığım da öne çıkan isim Burak Elmas.
Açıkçası benim için Başkan ya da yöneticilerin maddi gücündense iş bitirici olması daha önemli.