Galatasaray MP 74 - 69 Fenerbahçe Ülker

Bu tbftv deki eleman neden ülker yanlısı mac anlatıyor. bana mı öyle geliyor? bo turnıkeye gırdımı mutıs falan macvan ucluk attıgında uzulerek söyledi resmen
 
Fenerbahçe Ülker çok kötü oynuyor bu arada. Bizim savunmamızın da etkisi var tabi ama bu tür maçlarda zaten savunma sert olur hep. Bizi oyunda tutan ise savunma ve Hawkins. Hücumda ikinci alternatifi bulamıyoruz. Biraz Macvan işte o kadar.
 
Abicim İlkan kim ya? Tezahurat yapılacak adam bile değil. Doğru dürüstte oynamıyor zaten karekteri gibi oyunu da rezil.
 
Arkadaslar bu tbf tv `deki arkadasla Bo arasında bir durum söz konusu olabılırmı ,liseli asıklar gibi hep Bo ne yapsa ovuyor onla cosuyor :)
 
Şu tezimin arkasındayım yerli anlamında gerçekten zayıfız yabancı konusunda macvanın yerine daha iyisi alınabilirdi arayoya hayır diyor bazı arkadaşlar ama keşke gelse şutör oyunculara o kadar ihtiyaç varki takımlar çok iyi savunma yapıyor bu savunmalardan kurtulmanın yolu isabetli dış atışlar bu iş engin cenk göksenin ile olacak iş değil.
 
Bende şunu anlamıyorum,karşı tarafın tv'sinde o kadar rencide edici maç anlatımına karşı,bizim tv'de neredeyse karşı tarafı onure etmedikleri kalıyor.
 

Üst