• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray MP 74 - 69 Fenerbahçe Ülker

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket Haber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:03
Hawkins-Bo maçı izliyoruz resmen.
 
Ersine steps çaldı.Bu hakemler :@ SaçmalıyorlAR İYİCE...
 
Ersin'in o pozisyonları bitirmesi lazım. Çok boş kaçırdı.
 
Ender geçen sene kaldığı yerden devam ediyor.hatalı şut tercihleri turnikeleri kaçırmalar hatalı pasların çokluğu.
 
Bu tbftv deki eleman neden ülker yanlısı mac anlatıyor. bana mı öyle geliyor? bo turnıkeye gırdımı mutıs falan macvan ucluk attıgında uzulerek söyledi resmen
 
Fenerbahçe Ülker çok kötü oynuyor bu arada. Bizim savunmamızın da etkisi var tabi ama bu tür maçlarda zaten savunma sert olur hep. Bizi oyunda tutan ise savunma ve Hawkins. Hücumda ikinci alternatifi bulamıyoruz. Biraz Macvan işte o kadar.
 
Gordonda halen sakatmı anlamadım.
 
Ordaki taraftar ilkana tezahurat ile yüklenselerya.
 
Abicim İlkan kim ya? Tezahurat yapılacak adam bile değil. Doğru dürüstte oynamıyor zaten karekteri gibi oyunu da rezil.
 
İlk yarı şansta yanımızda olmadı
 
Arkadaslar bu tbf tv `deki arkadasla Bo arasında bir durum söz konusu olabılırmı ,liseli asıklar gibi hep Bo ne yapsa ovuyor onla cosuyor :)
 
Şu tezimin arkasındayım yerli anlamında gerçekten zayıfız yabancı konusunda macvanın yerine daha iyisi alınabilirdi arayoya hayır diyor bazı arkadaşlar ama keşke gelse şutör oyunculara o kadar ihtiyaç varki takımlar çok iyi savunma yapıyor bu savunmalardan kurtulmanın yolu isabetli dış atışlar bu iş engin cenk göksenin ile olacak iş değil.
 
FB TV'de maçı anlatırken Hawkins'ten korktuklarını o kadar belli ediyorlar ki..
 
Adi şerefsiz hakemler
 
Ender çıldırdır insanı. Tek kelimeyle gereksiz. Kaç tane asist yaptı Allah aşkına.
 
Engin mükemmel mücadele ediyor böyle devam ASLANIM
 
Çok iyi savunma yapıyoruz ama ender yerine tutku kalsaydı keşke
 
Bo naptı öyle. Oyun kurucu pozisyonundan doğru düzgün katkı alamıyoruz. Ender boşa oynuyor zaten.
 
Bende şunu anlamıyorum,karşı tarafın tv'sinde o kadar rencide edici maç anlatımına karşı,bizim tv'de neredeyse karşı tarafı onure etmedikleri kalıyor.
 
Geri
Üst