Galatasaray MP 74 - 69 Fenerbahçe Ülker

Eksiklere rağmen iyi mücadele güzel oyun ve sonucunda galibiyet. FBÜlker Bo olmayınca zorlanıyor. Buna çözüm bulamazlarsa hem ligde hemde Euroleague de işleri çok zor.
 
Maçtan önce diyorlardı 20 mi 30 mü fark atarız diye şimdi ben soruyorum Domercantle Gordon gelirse 5 e 4 oynarız yine de koyarız biz doğru mü Samet :)
 
samet muhabbeti nedir arkadaşlar biri bilgilendirse
Dün Aziz beyfendi basın toplantısında her dediğini tercüman Samete doğrulatmaya çalıştıda abi böyle diyerek tam komediydi :) Maça gelirsek Domercant ve Gordon yok ama oynann oyuna bakın gerçekten şu ayrı bir olay Ergin Hocam geldiğindeki tereddütüm için özür dilerim sizden :( BOSS sen harikasın be kardeşim o ne hırstır bu ne kaptanlıktır bu nasıl bir liderliktir bu nasıl bir 3lü çektirmedir . Son olarak Aşk bazıları için 4 harflidir İlkan PARA neyse kardeşim sende şimdi gerçek Fenerli oldun be :) :) :)
 
Biraz eğlenmek isteyen Fenerbasket'te bu maçın başlığını açıp okusun ilk sayfadan itibaren. Maçtan önce de sonrada uğradım o siteye çok eğlendim. Kendilerini Avrupa'nın en iyi takımı sanıyorlardı. Bir anda gerçek dünyaya döndüler :)
 
İlkan'ın sezon içinde "keşke.." diyeceği müsabakalardan ilkidir. Galatasaray'ın sezonun en büyük favorisi olduğunu dosta düşmana kanıtladığı, taraftarı tam anlamıyla arkasına aldığı maçtır. Belki kağıt üstünde sadece bir grup maçıdır; ama Galatasaray'la ilgili bir çok soru işaretini ortadan kaldırmıştır. Şu an tek soru işareti: Ya Domercant ve Gordon da olsaydı :) ?
 
Öncelikle bir berbi olarak gözüksede fazla iddia olmayacağı düşünülsede maç harika geçti, sezon öncesi özgüven ve mesaj verme açısından önemliydi.

Ergin ATAMAN'ı kutluyorum ne kadar elit bir koç olduğunu bir kez daha gördük.

Domercant ve Gordon yokken böyle bir galibiyet önemliydi...

Engin ve Cenk, Macvan içinde güzel bir moral oldu.

FBÜLKER yeni kurulmuş eksikleri var ama Bo alternatifi yok.

D.Hawkins ayrı bir değerlendirme gerekir bende maliyeti nedeniyle eleştirmiş, karşı çıkmıştım ama muhteşem oynuyor, formanın hakkını veriyor, tebrikler...

Bu takıma inanmalı ve sonuna kadar desteklemeliyiz!..
 
Hawkinse seneye boyle oynadigi takdirde % 30 zam yapilmali maaşına ..hak ediyor.
 
2 ay önce burada yazmıştım,açık ara en iyi takımız vede ligin tartışmasız en iyi koçu bizde.Bakmayın demiştim basının fener ve efes'i şişirmesine.
Bu kadro,üstüne birde böyle klas bir hocayla çok şanslıyız her kupada.
Geçen sezon için yanmamak mümkün değil.O güzelim takımın başında Ergin hoca olsaydı şimdi,gelecek haftaki Euroleague rakibimizi tartışmaya başlamıştık bile.Çok yazık oldu.
 
Maçtan yeni geldim, her zaman dediğim gibi bu takımın takviyeye filan ihtiyacı yok.
geçen seneki gibi sapasağlam takımız. geçen sene tek eksiğimiz lider oyuncuydu şimdi kralı var bizde.

Ve sadece şunu söylemek istiyorum maç bitince hawkinsi en içten tebrik eden oyuncu onu kenarda kucaklayan domercantti.bu çok önemli bir detay, takım olma yolunda.

Macvan da fena gaza geldi, taraftarla büyüyen bir oyuncu zaten. gordon da aynı şekilde.
bu yüzden bu 2sinden çok iyi performanslar göreceğiz sene boyunca merak etmeyin.
 
2 ay önce burada yazmıştım,açık ara en iyi takımız vede ligin tartışmasız en iyi koçu bizde.Bakmayın demiştim basının fener ve efes'i şişirmesine.
Bu kadro,üstüne birde böyle klas bir hocayla çok şanslıyız her kupada.
Geçen sezon için yanmamak mümkün değil.O güzelim takımın başında Ergin hoca olsaydı şimdi,gelecek haftaki Euroleague rakibimizi tartışmaya başlamıştık bile.Çok yazık oldu.

Bence geçen sezon Oktay Mahmuti yerine Ergin hoca olsaydı pek değişen bir şey olmazdı bence..Fakat transferler winner oyuncu anlamında olurdu zaten hocaların farkıda burada..Ergin hoca winner oyuncularla çalışmayı seven bir coach..Oktay Mahmuti ise nerede sırp,karadağ lı gelişime açık yıldız adayı oyuncu var onların peşinde..O yüzden başarı tablosunda Ergin Ataman Türk basketbol tarihinde her zaman en ön sırada.
 
İşlerimin yoğunluğu nedeniyle maçı izleyemedim, hatta sosyal medyadan dahi takip edemedim. Sonucu forumda görünce de şaşırmadım değil.. Ama bir o kadar da tek galibiyetle gelen şampiyonluk havasına şaşırdım.

Evet Fener Ülker karşısında alınan galibiyet değerli, ama -sezon öncesi bir nevi hazırlık maçı gibi düşünmek gerekirse- ölçüt değil. Domercant ve Jamont´tan yoksun çıkılan maçta alınan galibiyeti şampiyonluğun habercisi olarak gören arkadaşlar, play off serisini ne çabuk unuttu. O dönemde de şampiyonluğun en büyük adayı olarak görünüyorduk ama yarı finalde veda ettik kupaya. Bari bu sezon ayaklarımızı yere sağlam basalım..

Ergin Ataman ve oyuncular bize mesaj verdi; bize destek verin. Siz sahada mücadele edin, biz desteği her daim veririz.

Not: Burada yazarken lütfen rakip takımlara ve isimlere saygı duyalım, isimlerini doğru yazalım.
 
Fenerbahçe yüksek bütçeli şut sorunu olan takım kurmuş...ileride play offta falan bizim alan savunmamız oturduğunda çok canlarını yakabiliriz Bo'nun da yavaşlıyor alan savunmasına karşı....
Hawkins+domercant bir arada nasıl olacak merak ediyorum 2 tane winner inşallah top paylaşamayan takımlara dönmeyiz uzunlar sadece Ribaund toplamakla uğraşmaz...
 
Aziz: Galatasaray bizi yendi doğrumu samet : Samet : Doğru başkanım. Aziz : Biraz sesli söyle kamoyu duysun. Samet : DOĞRU BAŞKANIM!
 

Üst