• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray MP 74 - 69 Fenerbahçe Ülker

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket Haber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:03
Arkadaşlar gordon sakatmı. 2 tane kritik oyuncumuz yok ve buna rağmen iyi mücadele ediyoruz fenerin iyi takımı var şu bo mu ney iyi basketçi.

helal olsun bu takıma 2 eksik domercant yokken şahane oynuyoruz adamlar tam kadro

ama bu bo fb de de olsa izlemek keyif ama jamont dahada yavaşlatır maçlarda nba seviyesinde bence

Hawkins sen nasıl bi insansın

HAWKINS yanıyor.....fark 4 hücum bizde

fark 4 hücum sırası bizde 1.16 güzel oyynuyoruz.

Ender giriyor. :( 4 sayı öndeyiz. 1.16 dk.

yalnız hawkins bir yana özellikle enginin kritik zamanda sorumluluk üstlenişi bizim açımızdan çok önemliydi. yenilelim veya yenelim enginin bu özelliğini gerektiği zaman kullanması gerek. buna cok sevındım

David Hawkins'in yanına kıraathaneden 4 tane adam çağır, sahaya çıkar. O takımı bile yenmek yürek ister.

Aldık maçı hayırlı olsun .

Çirkefler.. Her zaman böylesiniz. Yarında Boston koysun size.

Hawkins 30 oldu. 19 saniye var. Aman dikkat.

Takım gibi oynuyoruz fenerde tek fark bo ve ben bu adam klas yaa

Fincanı taştan oyarlar...

En iyimiz Domercant ve oyun kurumucumuz Gordon olmadan Kazandık . Bence Arroyoda gelecek ve daha iyi bir takım olacağız..

En kritik 3 oyuncumuzdan 2 tanesi yokken koyduk tam kadro Fener´e.
30 milyon dolara kura kura bu takımı mı kurmuş bunlar, Vallahi akıl israfı...

Sanırım sanırım sanırım bizim iki katı bütçemize sahip sponsor destekli şike kulubünü en büyük skorerimiz ve oyun kurmada çok önemli rol oynayacak olan iki isim olmadan bertaraf ettik,Eee ne demişler Paul Dawkins : D.Hawkins :)

Savunmamız harikaydı Hawkins mükemmel oynadı Engin en kritik zamanlarda sorumluluk aldı .Domercant ve Gordon olmadan kazandık .
Ergin ATAMAN !

Bu arada bizim İlkan'ı kaptırmamıza değil Fenerbahçe'nin Hawkins'i istememesine gülmeliyiz :)

Özellikle ikinci yarıdaki oyunumuzdan büyük gurur duydum. Tebrikler aslanlar !

David Hawkins: 30 sayi - 6 ribaund - 5 asist - 1 top calma, 38 dakika.

doğru mu Samet ? :)

Geri