Galatasaray MP 74 - 69 Fenerbahçe Ülker

bu sene bunları her maçta yeneriz bu maç bunu gösterdi ... Maçı kazanmaktan daha çok engin atsür ü kazanmış olmaktan mutluyum resmen fülkerli ağlattı :) Kaptan için söylenecek bişey yok zaten ligin en iyi oyuncusu bence bo dan daha iyi yani :) gerçekten ama :
DAWİD HAWKİNS : 30 SAYI 5 ASİST 6 RİBAUNT
BO : 18 SAYI 1 ASİST 2 RİBAUNT ARALARINDA SADECE 3 DAKİKA VAR DERSENİZKİ 3 DAKİKADA BO 13 SAYI 5 ASİST 5 RİBAUNT YAPAR DİYE O ZAMAN AYRI :d
 
Ergin hocam büyüksün . Başka bir koç olsa hawkinsi dinlenmesi için dışarı alırdı ama işte ergin hocanın özelliği ısınan oyuncuyu devamlı oyunda tutuyor 30 sayı attı . Düşünün ve inanalım bazen kaybetme üzüntüsü ile eleştirsekte ne kadar iyi takımımız olduğunu anlayalım macabi ile oynadık 2 oyuncumuz yoktu ama başa baş oynadık yine 2 önemli oyuncumuz yoktu ama eurolig takımını yendik gerçekten çok iyi takımız.

Not : bugün furkanda oynamadı yanlış görmediysem.

Bravo işte koç önemi.
 
Bir maçlık filanda yazmıyorum bunu şuanda avrupanın en iyi 3 oyuncusundan birisi vasilis spanoulis ve diamantidis ile birlikte dawid hawkins tir....
 
Ergin ATAMAN'dan başkası bu maçı alamazdı..Bu 1+1=2. Olumune Ergin hocam..Sonuna kadar yıllar boyu bizimle kalırsın umarım.. Ayrıca ulkerliler birazdan klasik laflarına başlarlar: sizce hangisi? a-ligde görüşürüz b-önemsiz maçtı c-batiste-andersen olsa görürdünüz d-bir kerede siz sevinin !! :))))))))))
 
2 tane WİNNER oyuncusu olan başka bir takımda yoktur avrupada bu alandada tek takımız bence... Dawid Hawkins & Hanry Domercant anonim şirketi.. Çok ağlatacağız daha bunları ...
 
Şu Hawkins'i o kadar çok eleştirdiniz ki transfer donemınde. Alınmasın flan dedınız. Fener'in 4 büyük oyuncuyu alması benim gözümde SIFIR. BJK'nin kadrosundan bile daha çok çekiniyorum çünkü takım oyununu çok iyi oynayan görev adamları var.
 
Maçı fb tv den izlemeye katlandım... ama en son Mehmet Baturalp'in " usta çırağı yine yendi " kelimesi herşeye değerdi.
 
Daha Domercant Gordon gelecek.. :)) Yok artik diyorum.. Cenk Akyol ve Engin resmen muthis oynadilar..Cenk boyle oynasin yeter..
 
Yalnız taraftarda şunu mutlaka uygulamalı domercant ve gordonuda hawkins gibi önemli olduğunu hissettirmeliyiz. 2 tane eoroligde oynayacak takımla oynadık 1 galbiyet aldık diğeride yenilsek bile kafa kafaya oynadık.
 
Basketbol öyle lafla oynanmıyor arkadaşlar fülkerliler anlatırken bo yu tanrı ilan ediyorlarda soruyorum bo tanrıysa hawkins nedir :) cevap şıkkı tek seçenek tanrıların tanrısı:)
 
Son 2 yıl ki savunma disiplinimiz devam ediyor.. Savunma takımı olduğumuzu gösterdik.
Batiste yoktu ama Oğuz aratmadı, yani eksik çıkmadılar.
Engin kritik üçlüklerle pası verdi, kaptan da gelişine çaktı :)
İlkan'a normal olmayan yollarla güldüm.
Ergin Hoca eski yardımcısına ders vermeye devam ediyor...
 
İzmirliyim maçtaydım arkadaşlar
yazmadan geçemeyeceğim Koyduk muuuuuuuuuuuuuuuu

1-Yönetimden özür dilerim Ataman Hocayı getirdikleri için çok laf etmiştim, hep Ataman Hocamızı takip ettim gerçekten adam WİNNER HOCA
2-Cenk ve Macvan bu takıma faydalı olacak onlardanda özür dilerim
3- Görüldü mü bilmem Bazıları için Aşk 4 harflidir : PARA pankartı çok anlamlıydı (İlkan'a bundan iyi gönderme olamaz)
 
9 kişik rotasyon 9. oyuncumuz furkan aldemir 3 dakika oynamamış:) Tipk bir ERGİN ATAMAN ustalığı bunu mükemmel yapıyor, kadro zengin olabilir ama büyük maçlarda 8-9 kişilik rotasyonla oynamayı tercih ediyor ve bencede çok başarılı bir uygulama bu. Maç içinde o rotasyonu yapan 8-9 oyuncu oyundan hiç soğumadan oyunun içinde kalıyor... Bence bu ergin hocanın sihirli formülü...
 
Seimone Piagianni'nin Ergin hocadan ogrenecegi cok sey var.. :) Gecenlerde bi basketbol konusmasinda biri demisti ulker Neven Spahijayi arar diye,bende cok aynen katılıyorum..Bu caylak amator hoca ile sanırım biz finali Besiktas veya Banvit ile oynariz ligde gibi duruyor.
 

Üst