Galatasaray MP 76 - 52 Lokomotiv Kuban

bence bizim salonu doldurmamız için kuban maçı oncesinde olduğu gibi her maç öncesi Ataman'ın taraftara çağrı yapması gerekiyor,esasında oda herşeyin bilincinde..umarım bu maçla salonun doluluk oranı artar..

Kazanalımda tek sayı fark olsa yeter. Kuban'da o kadar hafıfe alınacak bır ekıp değil.
Kötü senaryo biz 4 galibiyetle bile bu gruptan çıkamayabiliriz. Sopot'un bizim haricimizde bir takımdan bir galibiyet alması gerekiyor. Eğer 3 takım da 4 galibiyette olursa ve biz Kuban'ı 26 sayıyla yenemezsek ya da Donetsk'e 5 sayı ile yenilirsek malesef Eurocup macerası çok erken biter ki bu kabus gibi birşey.
O nedenle bu akşamki maç çok önemli, biz mutlaka kazanmalıyız. Ama bir yandan da Sopot'un geçen maç uzatmada elinden kaçırdığı Donetsk'i yenmesini bekleyeceğiz. Hiçbiri olmazsa Sopot ve Donetsk galibiyetleri gerekecek bize.
Grup oldukça karışık malesef.

Arkadaşlar belki pek alâkası yok konuyla da , Beşiktaş maçının biletleri satışta sanırım. Maçı ben resmi sitede Cumartesi 17.00 olarak gördüm ama Pazar 15.30 yazıyor Biletix'de ve Galatasaray.org'da da öyle olarak değişmiş. Maç Pazar günü 15.30 da mı ?

Arkadaşlar belki pek alâkası yok konuyla da , Beşiktaş maçının biletleri satışta sanırım. Maçı ben resmi sitede Cumartesi 17.00 olarak gördüm ama Pazar 15.30 yazıyor Biletix'de ve Galatasaray.org'da da öyle olarak yazıyor. Maç Pazar günü 15.30 da mı ?
Maçın Cumartesi olma ihtimali yok. Beşiktaş Cuma akşamı Barcelona ile Euroleague maçı oynayacak. O nedenle bizim maç Pazar 15.30 doğru bilgidir.

Burada maç bilet fiyatı yüzünden gelmiyo diyenler mi var da bu yüzden bunu yazmaya gerek duydunuz? Gişede 10 lira olan bilete biletixe 15 niye verelim mantığı var insanlarda zaten gişede bilet kalacağı bilinen maçlarda, enayilik yapmak istemem düşüncesi gayet de doğaldır esas sen kusurabakma. Bir de biletixten kartla bilet alacak o kişi, kendi kartı var mı 17-18'lik gencin? Babasının kartından alsa babasıyla beraber biletix gişesine gidecek hem de biletler hafta içi çıkmış! Gider gişeden alır, bu dile getirildi siz de gidip bilet parasını konu eden varsa diyosunuz hayret ya...

Elbette var. Futbola 150 TL verip voleybol basketbol maçının biletini bahane ederek gelmeyenler var. Forumda da bu konular zaman zaman yazılıyor ki bende yazma gereği duydum Hayret ettim bunlardan bi haber olmana.

Bütün Euroleague ve hatta kupadaki rakiplerimizden Banvit'in maçlarını bile şifresiz kanaldan izlerken, sadece kendi takımımızın maçlarının şifreli olması nefret ettirir derecede can sıkıyor.