Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

Bu kafayla Eurolig oynayamazsın zaten. Fener aptalca para harcıyormuş bir Galatasaray futbol taraftarı akıllı zaten!! :)
Eurolig'de şampiyonluğa oynamak gibi bir vizyon koyarsan gerekirse yazar 10 milyon zarar. Muhasebeci taraftarlık olayını çok abartmamak lazım. Önemli olan gelir yaratacak şekilde yönetmek ve bir şekilde başarılı olmak. Küçük olsun benim olsun zihniyetiyle bir yere varılmaz.

10 milyon zarar yazmasına çok gerek yok ama 7-8 milyon dolar bütçeyle GS basketbolu düzenli EL oynayacak hale getirilebilir vizyonlu yönetilirse ama EL oynadığında bir süre sonra F4 hedefleyeceksin hedeflerin harcamaların büyüyecek dolayısıyla futbol odaklı kulüp yönetenler bunu istemezler.
İyi güzel de,seni EL alan yok,3 milyon€ dan fazla para veren sponsor yok,şimdi öğrendim forma alan bile yok,zaten fener böyle harcamasa sadece Efes olsa eminim bu kadar eleştiride olmaz.Ama haklı olunan bir taraf var futbolda kontratlarindan çıkmak için vermek zorunda kaldığın milyonlarla basketbol erkek takımını bilmem ama diğer branşlarda şampiyon olacak takım çok rahat kurulabilir.Bu da yönetimin rezilligidir.

7-8 voleybola şart değil ama en azından futbolda ve basketbolda bir şeyler ortaya konulmalı.
Sadece futbola para harcayalım diğer branşlar için kafayı kuma gömelim kolay bir yöntem kabul ediyorum ama öyle spor kulübü olamıyorsun işte.
Aziz Yıldırım yıllarca birçok branşta başarılı hale getirdi fenerbahçeyi. Siz ve sizin gibiler futbolda başarıyı buna tercih ediyorsunuz
Neden voleybol şart değil? Diğer branşların ne günahı var? Yapıyorsan hepsine yapacaksın madem spor kulübüsün???

7-8 voleybola şart değil ama en azından futbolda ve basketbolda bir şeyler ortaya konulmalı.
Sadece futbola para harcayalım diğer branşlar için kafayı kuma gömelim kolay bir yöntem kabul ediyorum ama öyle spor kulübü olamıyorsun işte.
Aziz Yıldırım yıllarca birçok branşta başarılı hale getirdi fenerbahçeyi. Siz ve sizin gibiler futbolda başarıyı buna tercih ediyorsunuz
Burada amatör şubelerde başarısız olalım diyeni görmedim ben pardon. Mantıksızca para saçılıp her sene eksi yazılması hoşunuza mı gidiyor?

Senelerdir basketbol ayrılsın diye konuşuluyor ve neden yapılamıyor sizce? Futboldan gelen gelirler ile diğer branşları idare etmeye çalışıyoruz. Futbolda başarıyı diğer branşların başarısızlığına tercih ediyorsunuz demek kusura bakmayın ama büyük bir akıl tutulmasıdır.

Saygılar.

Yahu ne demek futbolda başarıyı tercih ediyorsunuz? Nasıl bir düşünce yapısı bu? Maç kaybedince de sevinirsiniz siz kesin?

Neden voleybol şart değil? Diğer branşların ne günahı var? Yapıyorsan hepsine yapacaksın madem spor kulübüsün???
bana uyar sorun yok ama en azından en büyük ikinci branşa yatırım yapılmalı. Yoksa voleybola yapılmasın demedim ama sizin gibiler bunu bahane edeceği için en azından basketbol iyi olmalı bu bahaneleri yemiyoruz dedim:)

Senelerdir basketbol ayrılsın diye konuşuluyor ve neden yapılamıyor sizce? Futboldan gelen gelirler ile diğer branşları idare etmeye çalışıyoruz. Futbolda başarıyı diğer branşların başarısızlığına tercih ediyorsunuz demek kusura bakmayın ama büyük bir akıl tutulmasıdır.

Saygılar.
Ee ediliyor Metin Bey.. gerçekler böyle maalesef. basketbol kimsenin pek de umurunda değil

bana uyar sorun yok ama en azından en büyük ikinci branşa yatırım yapılmalı. Yoksa voleybola yapılmasın demedim ama sizin gibiler bunu bahane edeceği için en azından basketbol iyi olmalı bu bahaneleri yemiyoruz dedim:)
Ben de voleybolda kafaya oynayacak kadrolar istiyorum o zaman. Hadi buna da yaratın kaynak.

Geçen sene herkesin çok begendiği, çıksın hemen alalım dediği basketbol formalarından kaç tane satılmış biliyor musunuz? 500 civarı. Hala ne anlatıyorsunuz? Burda kimsenin Euroleague oynamayalım diye düşündüğünü sanmıyorum Sadece fener gibi aptalca para harcansın istemiyorum ben.
Hala demogoji yapıyorsun. Gelmiş bana Merkezefendiden içerde 20 sayı fark yiyen takımın formasını neden almadınız diyorsun. Fenerbahçe taraftarı olsa kesin alırdı zaten!. Oysa ki dediğim şey çok basit. Galatasaray Fenerbahçe kadar yatırım yapsın eurolig oynasın bakalım kim daha çok forma satacak, kim daha çok salonları dolduracak.Siz nedense Galatasaray’ı Fenerbahçe’nin altında bir kulüp olarak görüyorsunuz. Daha acısı bunu kabullenmişsiniz.Halbuki tekrar ediyorum daha çok taraftarı olan, ülkenin en potansiyelli kulübü Galatasaray’dır.

Hala demogoji yapıyorsun. Gelmiş bana Merkezefendiden içerde 20 sayı fark yiyen takımın formasını neden almadınız diyorsun. Fenerbahçe taraftarı olsa kesin alırdı zaten!. Oysa ki dediğim şey çok basit. Galatasaray Fenerbahçe kadar yatırım yapsın eurolig oynasın bakalım kim daha çok forma satacak, kim daha çok salonları dolduracak.Siz nedense Galatasaray’ı Fenerbahçe’nin altında bir kulüp olarak görüyorsunuz. Daha acısı bunu kabullenmişsiniz.Halbuki tekrar ediyorum daha çok taraftarı olan, ülkenin en potansiyelli kulübü Galatasaray’dır.
Anlamakta zorluk çekiyorsunuz sanırım. Galatasaray'ın potansiyeli ve taraftar gücü tabiki onlardan fazla. Onlar şu surumda bile her sene 15 milyon zarar yazıyor daha geçen kongrede açıkladı başkanları. Benim gönlüm buna razı değil. Sizin de olmamalı.

Gerçek şu ki, , ta Aziz Yıldırım zamanından beri, , FB yönetimleri amatör branşlara daha fazla önem verdi. Onlara kaynak oluşturdu. Bunları ya sponsorlar bularak yada FB yönetimindeki zengin iş adamlarına işi paslayarak oldu. Hiç bir amatör şube kendi geliri ile dönmez Türkiye de , mutlaka dış kaynak lazım.
FB yönetimleri bunu bizim yönetimlerden daha iyi yaptı.
Bayan basketbol , bayan voleybol , erke basketbol , erkek voleybol , boks takımı , atletizm ve kürek takımı bunlara örnektir.

Basketbolda, voleybolda vs. bütün büyük maçlarda takımı fark yedikten sonra göbeğini kaşıyarak eve dönen taraftarlardan olmayacağız kusura bakmayın. Siz alışmışsınız diye biz de alışacak değiliz. Bu vasatlıktan, vizyonsuzluktan kurtulmak için mücadele edeceğiz.

Gerçek şu ki, , ta Aziz Yıldırım zamanından beri, , FB yönetimleri amatör branşlara daha fazla önem verdi. Onlara kaynak oluşturdu. Bunları ya sponsorlar bularak yada FB yönetimindeki zengin iş adamlarına işi paslayarak oldu. Hiç bir amatör şube kendi geliri ile dönmez Türkiye de , mutlaka dış kaynak lazım.
FB yönetimleri bunu bizim yönetimlerden daha iyi yaptı.
Bayan basketbol , bayan voleybol , erke basketbol , erkek voleybol , boks takımı , atletizm ve kürek takımı bunlara örnektir.
Kaynak yaratmalarına rağmen her sene milyonlar zarar yazıyor. Ben bunu kabul etmiyorum.

Kaynak yaratmalarına rağmen her sene milyonlar zarar yazıyor. Ben bunu kabul etmiyorum.
Zaten kar yazamaz hiç bir amatör branş , gelirleri hep giderden daha az kalır. Eğer başa oynamak istiyorsa bir klub o branşta.
Ne kadar çok kaynak yaratırsan , o kadar iddialı takım kurarsın.
Taraftar kar zarar olayına bakmaz , branştaki başarıya , iddia ya bakar.
Bunları yönetimler düşünmeli ve çare bulmalı.

Zaten kar yazamaz hiç bir amatör branş , gelirleri hep giderden daha az kalır. Eğer başa oynamak istiyorsa bir klub o branşta.
Ne kadar çok kaynak yaratırsan , o kadar iddialı takım kurarsın.
Taraftar kar zarar olayına bakmaz , branştaki başarıya , iddia ya bakar.
Bunları yönetimler düşünmeli ve çare bulmalı.
Yok yahu amatör branşlar kar edip futbola katkıda bulunmalı 😄😄

Basketbol ve voleybol ile çok ilgilenen ve maçlara sürekli giden bir Fenerbahçeli olarak söyleyebilirim ki futbolda senelerdir başarısız olduktan sonra bunların çok bir manası yok. Oraya harcadığımız on milyonu eğer başarı gelecekse futbola harcanmasını tercih ederim. Futbolda başarı gelirse daha çok oraya para aktarılaiblir çünkü.
Teşekkür ederim gayet güzel bir dille anlatmışsınız ama burdaki bazı kafalar bunu anlamıyor.