Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

Kulüp gelirlerinin ne kadarı futboldan geliyorsa borçlarının da en az o kadarı futboldan geliyor.

Futbolda lig şampiyonluğu geldi ama en borçlu takım da biz olduk. Ben artık keyif almaya bakıyorum. Belki Florya, Riva, Otel filan derken Avrupa'da devamlılık da gelir, keyifleniriz. Belki de Avrupa'da başarı gelmez, kulübün başındaki müteahhitler de ülkedeki akıma uyarak gayrimenkulleri satıp gider, feda filan diyerek bileklik alarak kulübü kurtarmaya çalışırız.

Yirmi senedir filan takip ettiğim ve 15-16 senedir de üye olduğum forumda basketbola, voleybola bakıştaki değişim ülkenin değişimiyle paralel hale gelmiş. Üzücü.

Sıfatı amatör olan branşların futbol ile kıyaslanması, ne bileyim fazla şımarıkça geliyor bana...

Metin Bey'in dediği gibi forumda efsaneleşen A.Ş. mevzusu gerçekleşip Galatasaray basketbolu futboldan ayrılsa 2-3 seneye takımın esamesi kalmaz, biz tutmuşuz bu branşı futbolla kıyaslıyoruz

Yıllardır aynı cümleleri, aynı tartışmaları okumaktan çok sıkıldım. Hep aynı cümleler, hepppp.... 10 yıldır aynı argümanlar. Siz parmaklarınızı yormadan ben özetleyeyim:

1-''Futbolda bir günde kazandığın para baskette 1 yılda kazandığın paradan az. Enayiliğin lüzumu yok.'' Minvalinde söylemler.
2-''Zaten sana her sene 10-20 milyon harca demiyoruz. Spor kulübüyüm diyorsan sponsor bulmak zorundasın.'' Diye verilen karşı savunmalar.

10 yıldır bu 2 cümlenin nihayete ermeyen savaşı. Hala daha aynı şeyler yazılıp çiziliyor. Bir 10 yıl daha tartışsanız yine kazanan çıkmayacak, boşuna yorulmayın.

Kadınlarda Euroleage'e katılma hakkımız varken kabul etmeyip Eurocup oynayalım diyen bir zihniyetten beklentiniz çok fazla.
Alper hocam adını duymadığımız takımları yenip gövde gösterisi yapacak çünkü. Euroleague oynasak 3 maç sonra kovulurdu. Ne yazık ki böyle bir olaya izin veren bir kafa yapısı ile yönetiliyoruz. Bir kişi hesap sormuyor kardeşim Euroleague hakkınız var neden gitmiyorsunuz diye.

Dün net bir penaltımız ve lehimize net kırmızı kart verilmedi. Kazandık diye sustunuz. Susarsanız en büyük rakibinizi de böyle kollamaya devam ederler. Forvetleri ikinci sarıdan kırmızı görmedi. Attıkları gol net ofsayt ama yine de golü verdiler. Böyle devam edin aynen 👏

başımıza çok ciddi bir musibet gelene kadar maruz kalacağız bu hakem hatalarına öyle duruyor. geçen yıl Okan buruk olmasa görürdüm ben bu yönetimi. yıldız almakta bitmiyor bu iş, masa başında da Alisiyle ançsiyle mucadele edeceksin ki şampiyon olasın.

Yanlış bilmiyorsam bundan sonra Galatasaray başkanlık seçimleri 2 senelik periyotlar halinde yapılacak.
Sizce bu durum iyi mi oldu kötü mü?
2 sene biraz az değil mi sizce?
Başarısız olan Galatasaray yönetimi hemen gider. Bu olumlu tarafı. Ama 2 sene kısa bir zaman olduğu için kulüp devamlı seçim atmosferinde olup,sportif başarı olumsuz etkilenir mi?

Yanlış bilmiyorsam bundan sonra Galatasaray başkanlık seçimleri 2 senelik periyotlar halinde yapılacak.
Sizce bu durum iyi mi oldu kötü mü?
2 sene biraz az değil mi sizce?
Başarısız olan Galatasaray yönetimi hemen gider. Bu olumlu tarafı. Ama 2 sene kısa bir zaman olduğu için kulüp devamlı seçim atmosferinde olup,sportif başarı olumsuz etkilenir mi?
Katılıyorum. 2 sene çok kısa bir süreç. 3 sene iyiydi. başarısız olan 9 ayda gidiyor zaten ibrasızlık alıp. (liseli değilse tabii, 2016'da dursun özbek ibra edilmişti o felaket yönetimine rağmen) Gereksiz olmuş baya 2 seneye düşürülmesi.
şöyle bir avantaj var yönetimler için, memnun olmadıkları yöneticileri temizleyip yeni liste kurabilirler. 1 sene daha geç kurmak yerine 1 sene erken kurarlar bu yeni ekibi. O yönden avantajlı olmuş.

Erden Timur açıklamalar yapacağı haberi tayma düştükten sonra bu istifa haberi aslında içeriden Erden Timur'a karşı büyük rahatsızlık olduğunu gösteriyor. Erden bey hem dışarı ile hem içeri ile cebelleşiyor.

Cemal Özgörkey, mağazacılık anlamında hiç bir şey katmadın. Ürün yok, kalite yok. Colombus diye saçma bir proje ile gündeme geldin, esamesi okunmuyor. İsmin büyük ama küçük hatta minnacık katkın olmadı 15 ayda. İyi ki gittin. Bir daha gelmemen üzere🙋‍♂️

Cemal Özgörkey aile olarak kulübe senelerce çok katkı vermiş bir isim lakin yönetim anlayışı baştan beri uyuşmuyordu, ayrılık doğal sonuç maalesef.

Koca koca adamlar egoları yüzünden Galatasaray'ı hiçe sayıyorlar. Defolup gidin o zaman!

Galatasaray bugüne kadar hiç kişilere bağımlı kalmamıştır şikeciler gibi!