Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu

Abdurrahim Albayrak: "Konuşup konuşup bir şey yapamıyoruz. Ortamı fazla germeyelim. Biz bugün varız, yarın yokuz. Ama bu camiada iyi iz bırakıp gitmek istiyoruz. Güzel insanları üzmeyelim, birbirlerine kırdırmayalım. Güzel ülkemizde, güzel şeyler yaparak iz bırakmak istiyoruz."

Beceremediniz madem bir şey yapmayı.
Gidin o halde!!!
 
Ulan 1 forvet almadınız takım 10 yıl geri gitti. Vereceğiniz 3 kuruş paraydı. O adam zaten attığı gol başına şampiyonlar liginden balya balya dolarlar getirecekti. Şimdi bu takım 1aydır neredeyse gol atamıyor. Bu gidişle gol atacak gibi de durmuyor. Ligde şampiyonluk da hayale doğru gidiyor ufaktan. Bu sene şampiyonlar ligine katılamamak demek bu. Dolayısıyla ordan gelecek milyon dolarlardan da musluk kesilecek. E sizin zaten bi baltaya sap olup bi halt yapabileceğiniz de yok. Ödeme sıkıntıları, mali problemler derken UEFA’dan men gelme ihtimali de kapıda. Hadi şimdi de o cahiller ağlasın dursun başkan olmasa gidemiyorduk diye. Hepsini geçtim, Dursun, Yarsuvat gibi çamurluk döneminde bile bu takımın forvetinde Podolski, Gomis gibi isimler vardı.
Ne diyim ki yüzünüz olsa çoktan istifa etmiştiniz hala taraftar karşısına geçip selamlayarak stad turluyorsunuz..
 
Kumandası sarayda olan Galatasaray görünümlü Başakşehir yöneticisi Apo konuştu. Ama müstahak. Böylelerini göklere çıkartan mal taraftara hepsi müstahak. Alın size yönetici!
 
Ben bu yönetimi eski yönetimlerle kıyaslamıyorum çünkü ortada kıyaslama yapmam için bir icraat yok.Bu yönetimi Dursun Özbek yönetimiyle bile kıyaslamak Özbek yönetimine haksızlık olur,sonuçta Terim'i getirdiler,lafta bile olsa spor salonu projeleri vardı ( Aman Allahım Dursun Özbek yönetimini savunur gibi oluyorum ) :)


Kongre üyeleri bugünden itibaren gerekeni yapmalılar.Yapmazlarsa suçu yönetimde değil onlarda aramak gerekir.Ey kongre üyeleri elinizi taşın altına koyun,önce erken seçim kararı aldırın sonrada ortaya çok güçlü bir liste çıkarıp kulübe nefes aldırın.
 
2 düzgün cümle kuramayan Albayrak'ın bu takıma yönetici olması tek kelimeyle skandal ve kendi deyimiyle "fazia"dır. Bu adam evet iyi bir Galatasaraylı olabilir, canından çok sevebilir lakin bu takıma maddi/manevi yönden katkısı nedir? Hükümetle arası iyi deniliyor bu adama ama geldiğinden beri hükümetin bize yapmadığı kalmadı. Futbolcuları eğlendiriyor deniliyor ama futbolcuların hiç güldüğünü görmüyoruz. Zengin deniliyor ama takıma hiç maddi destek vermiyor. Bir de sürekli gaf yaparak rakip takımlara malzeme vermesi de cabası.

Aysal'ı hiç sevmem özellikle son döneminde batırmıştır. Ancak Ali Dürüst'ü, Abdürrahim Albayrak'ı ve Adnan Öztürk'ü göndermekle ne kadar haklıymış bunu öğrendik. 3'ü de bize zarar vermekten başka bir vasfı bulunmayan sözde yöneticiler.

Ben Ocak'a kadar sabredilmesini öneriyorum. Zaten şurada kaldı 1 ay. Eğer iddia ettikleri gibi takıma doğrudan katkı verecek isimler alınırsa o zaman kalsınlar. Ancak Ağustos'ta yaptıkları gibi kolpa çıkarsa bu transfer dönemi o zaman çok fazla kalmazlar. Efsane olacakken kestane olma hedefine doğru gidiyor yönetim.
 
2 penaltın verilmemiş, rakibe en direkt serbest vuruş uydurulmuş devamında penaltı yemişsin rakibin biri kesin diğeri adam olanın vereceği iki net kırmızı çıkmamış hocan, başkanın 4 oyuncun cezaevine atılsa daha iyi sayılacak cezalar verilmiş adam barışalım diyor.
Twitter'da gördüm.

Abdürrahim Albayrak iyi bir Galatasaraylı olabilir ama basın açıklaması yapacak son kişi olmalı.
 
Ocak’ı bekleyin masallarıyla bu haldeyiz zaten. Buyursunlar beklesinler kendileri. Şampiyonlar ligi gitti, lig mental olarak gitmek üzere. Gitsin Lewandowski’yi alsın bu saatten sonra ne fayda edecekse.
Kaldı ki biz mevcut sorunların sadece %20 sini konuşuyoruz. Amatör branşlar kan ağlıyor. 1 yıldır tek bir halt yapamamış adamlar bir ayda mı çağ atlatacak. İşleri güçleri kendileri gibi boş vaatler..
 
Hâlâ her yerde "Abdurrahim iyi bir Galatasaraylı" geyiği dolanıyor.
Değil işte kardeşim değil! Böyle iyi Galatasaraylı mı olur? Galatasaray'ı popülarite ve şov için kullanan, taraftara şirin görünmek için yapmacık davranan insanlara "iyi Galatasaraylı" dendikçe bir halt olmaz bu camiadan.
 
Selçuk İnan ile 1+1 yıllık 1,5 milyon euro garanti sözleşme yenileneceğine dair haberler var. Doğruysa tam bir skandal... Daha önce de Linnes'in maaşının 1,4 milyo euroya çıkartılacağı yazılmıştı.


Bu yönetim anlayışıyla kulübün beli doğrulmaz.
 
Linnes hak ediyor zammı ve sözleşme yenilemeyi ama Selçuk'a ne gerek var.
Hayır etmiyor. Şu an 900 bin euro alıyor ve max değeri budur zaten. Bizden başka hiç bir kulüp ona bu parayı vermez. Bu adam bir sezon iyi oynadı diye %50 zam yaparsak kendi topuğumuza sıkmış oluruz. Aksine bizim maaş yükünü hafifletmemiz lazım. Selçuk gibi yüksek maaşlı oyunculardan kurtulalım derken eldeki uygun maliyetli adamların maaşına zam yaparak bunu sağlayamayız.
 
Elinde yerli gençler varken ve her ortamda mali durumdan dert yanarken Selçuk denen son kullanma tarihi 5 sene önce geçmiş maestro bozuntusu leşle kim sözleşme uzatırsa kusura bakmayın ama haindir, şerefsizdir, Galatasaray düşmanıdır teknik direktöründen başkanına kadar. Burası babanızın çiftliği değil kan emiciler.
 
Hayır etmiyor. Şu an 900 bin euro alıyor ve max değeri budur zaten. Bizden başka hiç bir kulüp ona bu parayı vermez. Bu adam bir sezon iyi oynadı diye %50 zam yaparsak kendi topuğumuza sıkmış oluruz. Aksine bizim maaş yükünü hafifletmemiz lazım. Selçuk gibi yüksek maaşlı oyunculardan kurtulalım derken eldeki uygun maliyetli adamların maaşına zam yaparak bunu sağlayamayız.

Abi zaten 1,4 primi bonusu hepsi içinde olan bildiğim kadarıyla bonuslar yükseltildi.Selçuk ile uzatılması zaten hata yaşı geçmiş artık o parayı altyapıda ki oyunculara harca.
 
Seneye bu takımda kalması gerekenler;

Muslera
İsmail
Linnes
Serdar
Ahmet
Ömer
Nagatomo
Donk
Emre
Ozan
Yunus
Ve diğer genç oyuncular

Selçuk, Eren, Sinan, Tarık gibi çöplerin sözleşmesi sona eriyor inşallah bizim yönetim mallık yapıp da uzatmaz. Onyekuru ve Ndiaye kiralık zaten. Belhanda, Maicon, Fernando, Feghouli, Mariano ve Rodrigues'i de iyi teklif gelirse hepsini yollamak lazım. O 6 oyuncudan yaklaşık 25 milyon € kazanırsak güzel olur.

2019 yaz'ında birçok kaliteli oyuncu free agent oluyor. Bu fırsatı iyi değerlendirmek lazım.

Brahimi, Welbeck, Herrera, Cahill, Milner, Rafael, Darmian, Kompany, Gonalons, Leroy Fer, Valencia, Pato, Jordan Ayew, Imbula, Mirallas, Ashley Young, Giroud, Fabregas, Mangala, Sturridge, Bony, Mousa Dembele, Balotelli

Ve daha birçok kaliteli oyuncu boşa çıkıyor. Yukarıda saydığım isimlerden 5-6 tanesini alabilsek müthiş olur.
 
Abi zaten 1,4 primi bonusu hepsi içinde olan bildiğim kadarıyla bonuslar yükseltildi.Selçuk ile uzatılması zaten hata yaşı geçmiş artık o parayı altyapıda ki oyunculara harca.
Linnes'in sözleşmesi 950 bin euro garanti para... 10 bin euro da maçbaşı... Haberlerde %50 zam yapılacak dediğine göre 1,4 milyon euro maçbaşı ve primler hariç meblağ olması lazım.

https://www.galatasaray.org/haber/gs-sportif-a-s/martin-linnes-galatasarayda/31594
 
Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal: "Kulüpler Birliği'nde yayınlanan bildiriye ben de imza attım. Yanlış bir şey yaptığımızı düşünmüyorum. Kimin ayağına basarsanız o bağırır. Galatasaray'ın işine gelmediği için böyle bir açıklama yapmış olabilirler. Diyecek bir şey yok."

Bu açıklamayı yapan adama plaket verdik şaka gibi!
 

Ekli dosyalar

  • IMG_20181209_143602.jpg
    IMG_20181209_143602.jpg
    88.8 KB · Görüntüleme: 6

Üst