burak kardeşim, (abin yaşında olduğum için böyle hitap ettim.) yazımda dedim ki kötü emsal örnek teşkil etmez.her kulüp kendi dinamikleri ile değerlendirilir. avrupada ya da türkiyede başkalarının yaptıkları kabul edilebilir dercede örnek alınabilir. aynı bakış açısından bakarsak ben olimpiyakos ya da panatinakosun isimlerini sattıklarını hiç hatırlamıyorum.(yanılıyorsam düzelt)ve bakın adamların bütçeleri nerelere gelmiş durumda. ve yine bakın seyircisi de sadece zor maçlara rağbet ediyor. 24 te izlediğim maçlarının büyük bir kısmında salon yarıyarıya boştu. ve bu takımlar futbol da da iyiler. buna rağmen ismlerini satsalar da satmasalar da bu bizim için örnek olmamalı. Galatasaray tüm branşları ile bir spor kulübüdür. ve eğer siz bu kulübün reisliğine talipseniz her branşı iddialı şekilde yürütmek zorundasınız. bunu kolaya kaçıp Galatasarylılık değerlerini hiçe atıp bu ismi satamazsınız. ha biz sadece futbol biliyoruz başka branşlara gücümüz yetmiyor derseniz ya yerinizi başkasına bırakırsınız ya da bir tüzük değişikliği yaparak her branşa ayrı yönetim kurulları oluşturursuznuz bu kurullar kendi içlerinde serbest ama kongrenin denetiminde olur.