Galatasaray TV

Emel Dizili' Alıntı:
Ama ben hala her gece GSTV'yi açıp bekliyorum şifresiz olacak diye. =)
Başkan Lig Tv'ye katıldığında önümüzdeki günlerde demişti, hala gelemedi o günler, önümüzdeki haftalardayız, yakında da önümüzdeki aya gireceğiz ama hala açılan gören yok.

her başkanın kendine has özellikleri var kimi sabırsız olur şovu sever , kimi kendine hastır daha sakin ve ve otoriterdir..

bizimkinin en büyük ve en has özelliği yalancı olması.. söylediği her 10 cümleden 9'u yalan , kalan 1'i ise yanlıştır..

kanal açılcak dedi ya bilin ki açılmaz , transferler 5 ocağa yetişcek dedi ya bilin ki yetişmez , Rijkaard görev süresinin sonuna kadar kalıcak dedi ya bilin ki kalmaz , Hagi ile devam edicez dedi bilin ki etmicez.. sivas maçını turk telekom arena da oynicaz dedi ya kesin oynamıcaz..

Polat'ın söylediğine göre, salı gününden açılış gününe kadar GSTV ücretsiz hâle gelecekmiş Aslantepe'nin açılışına kadar. Gün boyu ulaşım imkanları aktarılacakmış sanırım.

Bir halt ettim akşam eve gelince GSTV haberleri açtım. Ali Sami Yen'e veda haberini geçiyorlardı. İçim kötü oldu aklımda yokken hafif dozlu içmeye başladım.

Bu arada Telekom'un reklamı da güzel ama son cümlenin sonuna "NA" eki gelmeliydi bence:)) Ve Cem yılmaz'dan başka admamı yok bu memlekette de ona yaptırmışlar reklamı üzüldüm. Ceyhun Yılmaz Ata Demirer'i tercih ederdim GS odaklı bir reklamda

Katılıyorum. Reklam harika olmuş ama Cem Yılmaz yerine başkası çekmeliydi bence de.

Reklam filmini Türk Telekom çektirdiğinden, ve Cem Yılmaz da Türk Telekom'un reklamlarında oynadığından ona çektirmiş olabilirler. He gönül yine de Ceyhun Yılmaz ve ya Ata'yı isterdi o ayrı :)

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
Reklam filmini Türk Telekom çektirdiğinden, ve Cem Yılmaz da Türk Telekom'un reklamlarında oynadığından ona çektirmiş olabilirler. He gönül yine de Ceyhun Yılmaz ve ya Ata'yı isterdi o ayrı :)
nedeni aynen bu bir de kalkıp yok şifresiz olacak demişlerdi 4 gün için mi şifresiz olacakmış vay anasını ya sizin yöneteceğiniz kanalı ben ne diyeyim bilmem ki :(

Hayır arkadaşalr nedeni Cem Yılmaz ile sözleşmesi olması değil. Nedeni, TT Telekom'un Türkiye'nin şirketi olma misyonu parolasıyla hareket etmesi. Cem Yılmaz FB'liliği bilinen (Beşiktaş maçında Saraçoğlunda 3'lü bile çektirmişti saha içinde) bir insan. Böylelikle Hem GS'lıalrı stadı doalyısı ile öne çıakrırken diğer platformalrı boş bırakmamak adına FB'li birini oraya koydular.

Ama aynı şey misal FiYapı inönü stadı açıldığında veya Saraçoğlu için olsa, mesela Kenan Doğulu oynarmıydı? Reklam güzel o anlamda bir şey demiyorum. Cem Yılmaz olmuş bunu da önemsemem ama aklınızda bulunsun dedim.

Gs tv şifresiz olacaktan kasıt bu birkaç günlük durum değildir sanırım. Gerçi yaklaşık bir ay önce Galatasaray başkanının "önümüzdeki günlerde kanal şifresiz olacak" açıklamasına rağmen kanalin hala daha tam manasıyla açılmamış olması düşündürücüdür. Hani böyle birşey olamayacaksa zaten diyecek söz yok, herhalde böyle bir durum da olmaz ama onu geçtim açılması o kadar çabuk olmayacak birşey için o tabir kullanılmamali. Çünkü Galatasaray başkanı birşey diyorsa kullandığı her kelimeyi bile seçerek kullanır, birşey söylüyorsa o şey söz yerine geçer, eğer bir kesinlik yok ise söz yerine kabul ettiğimiz ifadeler kullanmaz. Belli mevkilerde olan insanlardan çok daha fazla şey bekleniyor ve bu da olması gereken sanırım.

Barış Şişman' Alıntı:
Bi şişman spiker vardı, çoktandır yoktu. Kanal 24'e transfer olmuş, geçen gün kanalları gezerken spor haberlerinde gördüm.
Evet,bahs edilen kisi Deger Oksar, buda demek oluyor ki mac anlatimlari Can & Veli´ye kalmis, hayirli olsun ne diyelim. :) :p

Digiturk'ün açtığı dava sonucunda, mahkeme kararıyla Blogspot'a erişim yasaklandı. Digiturk'ten yayın yapan birkaç blog yüzünden, Blogger üzerindeki hiçbir siteye ulaşılamıyor.

Üç önemli branşta (15.00 kadın basketbol, 16.30 erkek voleybol, 17.30 kadın voleybol) maçımızın olduğu bir saat diliminde GS TV yayın akışı. Özel kanal olsaydı kanalın sorumlusu işsiz kalırdı.

13:00 HABER(CANLI)
13:30 AVRUPA’DAN FUTBOL
15:00 FUTBOL AKADEMİSİ
15:30 FLORYA GÜNLÜĞÜ
16:30 HABER (CANLI)
17:00 AVRUPA LİGİ ÖZEL

Arkadaşlar, 3 gündür Medya Makinesi programında, Can Erbeşler ve O.Tanburacı Fenerbahçe'yi ve şampiyonluğunu konuşuyorlar, gazetelerde ki Fener haberlerini değerlendiriyorlar, bir an kendimi FB TV de sandım!

Biz şampiyon olsaydık, FB tv de bizimle ilgili haberlerin okunup değerlendirilmeler yapılacağını sanmıyorum.

Bu iki vatandaşın GS TV de Fener'i konuşmaları beni rencide ediyor

Bir tek benmi rahatsız oluyorum bu konudan?
Yoksa abartıyormuyum?