Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..
valla kanal ilk açıldığında daha iyiydi
bjk tv de aynı sistemle devam
valla kanal ilk açıldığında daha iyiydi
Onlarda ayni sistemle devam ediyorsa nicin onlarda 3004 SMS (altyazilari) kayip lomus durumda ozaman?Aykun Alan' Alıntı:valla kanal ilk açıldığında daha iyiydi
Onlarda ayni sistemle devam ediyorsa nicin onlarda 3004 SMS (altyazilari) kayip lomus durumda ozaman?Hakan Avci' Alıntı:[quote="Aykun Alan":3khs7ths]valla kanal ilk açıldığında daha iyiydi
İnşallah doğrudur.Oğuzhan Parlak' Alıntı:Ligin ikinci yarısından itibaren maç özetleri verilecekmiş dün Hasan Tankaya söyledi.
Yok abicim yok ben Hasan abi (Tankaya)´ya hic 1 sekilde gü-ven-mi-yo-rum artik...Oğuzhan Parlak' Alıntı:Ligin ikinci yarısından itibaren maç özetleri verilecekmiş dün Hasan Tankaya söyledi.
Iyide Mehmet bunu hep söylüyorlardi zaten....ayrica diger branslar ne olucakmis acaba?Mehmet Özcan' Alıntı:evet arkadaşlar bende inanmamıştım ama gtvde 2008 in son sarı kırmızı programını izledim deminden hasan tankaya ve can erbesler söyledi ikinci yarı tüm maçları bu ekranlardan izleyebileceksiniz diye HAYIRLI OLSUNNN
Dogrusu test yayinlarinin ne zaman bitecegini bende merak ediyorum.2.soruna gelinceMehmet Özcan' Alıntı:dogrusu bende pek bişey bilmiyom ama geçen sene kızların avrupa maçlarını canlı yayınlamışlardı bide bişey sorcam test yayınından tam olarak hangi tarihte kurtulcaz ve biz maçlar alıyoz diye artık bjk tvde alır mı sizce biligisi olan yazabilir mi?
Dogrusu test yayinlarinin ne zaman bitecegini bende merak ediyorum.2.soruna gelinceHakan Avci' Alıntı:[quote="Mehmet Özcan":1x1dd5jf]dogrusu bende pek bişey bilmiyom ama geçen sene kızların avrupa maçlarını canlı yayınlamışlardı bide bişey sorcam test yayınından tam olarak hangi tarihte kurtulcaz ve biz maçlar alıyoz diye artık bjk tvde alır mı sizce biligisi olan yazabilir mi?
Onur Karakuzu' Alıntı:o sezon değerlendiemesi yazanların aynısı haberlerde puan durumlarında filanda oluyo sayın arkadaşlar yani sanırım temamız o yönde yine hadi gel 15 ocak 2.yılımızı bitirdik hala yerimizde sayıyoruz ona bakılırsa aykun cnn turk ve yine doğan tv de olan bi ç.ok kanal lig özetlerini alabiliyorlar yani kendi ayaklarımızın üzerinde durmamız lazım cnn turkün canlı yayın aracıda var bakalım hayırlısı