Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Aykun Alan' Alıntı:
valla kanal ilk açıldığında daha iyiydi :)

bjk tv de aynı sistemle devam
Onlarda ayni sistemle devam ediyorsa nicin onlarda 3004 SMS (altyazilari) kayip lomus durumda ozaman?
Ayrica madem 2 kanal´da ayni sistemle devam ediyorsa neden test yayini yapiyorlar acaba biliyor musun?

abi kanalda klipden bol biey yok ne zaman baksam klip var ekranda adam akılı bişey yok(bir kaç program hariç) ama hakkını yemeyelim müzikler güzel

Renkdaslar GS TV & BJK TV´deki test yayinlari ne zaman biter acaba biliyor musunuz?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":3khs7ths]valla kanal ilk açıldığında daha iyiydi :)

bjk tv de aynı sistemle devam
Onlarda ayni sistemle devam ediyorsa nicin onlarda 3004 SMS (altyazilari) kayip lomus durumda ozaman?
Ayrica madem 2 kanal´da ayni sistemle devam ediyorsa neden test yayini yapiyorlar acaba biliyor musun?[/quote:3khs7ths]

1.sorun hakkında bir bilgim yok ama.İki kanalda aynı sistemle devam ediyor dolayısı ile kendi başlarına karar verme yetkileri yok.O nedenle herşeyi aynı anda yapacaklar

Oğuzhan Parlak' Alıntı:
Ligin ikinci yarısından itibaren maç özetleri verilecekmiş dün Hasan Tankaya söyledi.
Yok abicim yok ben Hasan abi (Tankaya)´ya hic 1 sekilde gü-ven-mi-yo-rum artik...

ayrica diger branslarimiz ne olucakmis?

evet arkadaşlar bende inanmamıştım ama gtvde 2008 in son sarı kırmızı programını izledim deminden hasan tankaya ve can erbesler söyledi ikinci yarı tüm maçları bu ekranlardan izleyebileceksiniz diye HAYIRLI OLSUNNN

Mehmet Özcan' Alıntı:
evet arkadaşlar bende inanmamıştım ama gtvde 2008 in son sarı kırmızı programını izledim deminden hasan tankaya ve can erbesler söyledi ikinci yarı tüm maçları bu ekranlardan izleyebileceksiniz diye HAYIRLI OLSUNNN
Iyide Mehmet bunu hep söylüyorlardi zaten....ayrica diger branslar ne olucakmis acaba?

dogrusu bende pek bişey bilmiyom ama geçen sene kızların avrupa maçlarını canlı yayınlamışlardı bide bişey sorcam test yayınından tam olarak hangi tarihte kurtulcaz ve biz maçlar alıyoz diye artık bjk tvde alır mı sizce biligisi olan yazabilir mi?

hakan abi bende kastamonu nun ilçesinde oturuyorum bende medyada olanları veya forumlardakileri buraya yazıyorumm ben çok yakın deilim ama forumda yakın olan abilerimiz varr

Mehmet Özcan' Alıntı:
dogrusu bende pek bişey bilmiyom ama geçen sene kızların avrupa maçlarını canlı yayınlamışlardı bide bişey sorcam test yayınından tam olarak hangi tarihte kurtulcaz ve biz maçlar alıyoz diye artık bjk tvde alır mı sizce biligisi olan yazabilir mi?
Dogrusu test yayinlarinin ne zaman bitecegini bende merak ediyorum.2.soruna gelince
Aykun Alan renkdasimiz 2 kanalin´da eski sistemle devam ettigini söylüyor yukarda´da okudysan...eger bu dogruysa ne bizim tv´nin ne´de BJK TV´nin almasi 1az zor.

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Mehmet Özcan":1x1dd5jf]dogrusu bende pek bişey bilmiyom ama geçen sene kızların avrupa maçlarını canlı yayınlamışlardı bide bişey sorcam test yayınından tam olarak hangi tarihte kurtulcaz ve biz maçlar alıyoz diye artık bjk tvde alır mı sizce biligisi olan yazabilir mi?
Dogrusu test yayinlarinin ne zaman bitecegini bende merak ediyorum.2.soruna gelince
Aykun Alan renkdasimiz 2 kanalin´da eski sistemle devam ettigini söylüyor yukarda´da okudysan...eger bu dogruysa ne bizim tv´nin ne´de BJK TV´nin almasi 1az zor.[/quote:1x1dd5jf]

kanalla ilgili az çok bilgi sahibi biri olaraktan sizi bilgilendireyim.Bildiğim kadarıyla kanalımız test yayınından 15 ocak 2009 tarihinde çıkacak.Orada o kadar uzun süre test yayını yazması eminim size bir mesaj veriyordur.Kanalımız bizlere daha iyi hizmet verebilmek için test yayını sürecinde gerekli altyapıları(tema,grafik vs.)hazırladı ve halada hazırlıyor.Dikkat ettiyseniz haberlerde vs kullanılan temalar yavaş yavaş değişmeye başladı.Sistemi tam olarak ayarladıktan sonra kanal test yayınından çıkacak ve özgün haline kavuşacak.Bildiğiniz giib bjk tv ve gs tv aynı format üzerinden yayın yapıyorlar.Dolayısı ile eğer gs tv görüntüleri alırsa bjk tv de alır.Çünkü her iki kanalda aynı gruba bağlı.Ama lig maçlarının görüntüleri sadece gstv alırsa ozaman bjk tv den farklılığımız olur ve buda yavaş yavaş kendi ayaklarımızın üstünde durmaya başaldığımız anlamına gelirki istemeyerek söylüyorum fb tv olma yolunda ilerleriz.

Şimdilik genel durum bu.Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim emin olabilirsiniz.

teşekkürler aykun abi bilgiler için degişiklikler gözüme çarptı mesela sezon degerlendirmesi programında galatasaray 08 futbol veya basket su topu vsvs yazmışlar güzel görünüyodu hoşuma gitti artık arkımaza deil önümüze bakmamız lazımm

o sezon değerlendiemesi yazanların aynısı haberlerde puan durumlarında filanda oluyo sayın arkadaşlar yani sanırım temamız o yönde yine hadi gel 15 ocak 2.yılımızı bitirdik hala yerimizde sayıyoruz ona bakılırsa aykun cnn turk ve yine doğan tv de olan bi ç.ok kanal lig özetlerini alabiliyorlar yani kendi ayaklarımızın üzerinde durmamız lazım cnn turkün canlı yayın aracıda var bakalım hayırlısı

Onur Karakuzu' Alıntı:
o sezon değerlendiemesi yazanların aynısı haberlerde puan durumlarında filanda oluyo sayın arkadaşlar yani sanırım temamız o yönde yine hadi gel 15 ocak 2.yılımızı bitirdik hala yerimizde sayıyoruz ona bakılırsa aykun cnn turk ve yine doğan tv de olan bi ç.ok kanal lig özetlerini alabiliyorlar yani kendi ayaklarımızın üzerinde durmamız lazım cnn turkün canlı yayın aracıda var bakalım hayırlısı

yani diyorsunki bari doğantvden ayrılamıyoruz onun olanaklarını niye kullanmıyoruz oda bir bakış açısı ama cnn'de artık ligtv özetlerini almıyor birara programlarını seyretmiştim orda gördüm eskiden alıyodu ama

Ya arkadaslar niye herkez LIG TV´deki 3 dakikalik mac özetlerine bu kadar takmis durumda acaba? Sanki kanalda hersey 4/4´lük de 1 LIG TV´deki 3 dakikalik mac özetleri mi eksik yani?