Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

gstv nin şu saatlerde d spor dan bağımsız olarak galatasaray-ziraat bankası maçını vermesi gerekiyordu sanırım (kaynak: http://www.voleybolmagazin.com/v2/)
hiç umudum yoktu zaten ve yanılmadım. bizimkiler d sporla ortak maç yayınlamıyorlar. sezon öncesi hazırlık kampındaki maçların görüntülerini klip yapmış onu yayınlıyorlar.
bir söz vardır kırk yıllık yani olur mu yani diye
aynen öyle işte

Edit..

Aykun kötü bir amacın olmadığını biliyorum ancak o resimdeki yazılanlar bizim foruma yakışmıyor bu nedenle sildim.

Arda

sürekli tekrar programları dönüyor ve gs tv sorumlusu hasan tankaya ne yapıyor o kanalda insan bi müdahale eder

Uzun zamandır ilk defa gstv yi bu denli uzun izledim ve gözüme çok kötü detaylar çarptı.

1.si GS-hacettepe interaktif anlatımında yaşandı.Maç bitti GS 3-1 kazandı ve programı kapatma konuşmasında veli yiğitin ağzından çıkan kelimeler

-45.dakikada baros golü buldu.58.dakikaa... (3-5 sn geçer) 58 dak...(3-5 sn daha geçer) 3.deneme 58.daki...evet GS 3-1 kazandı iyiakşamlar

2.si GS-aris bayan maçının bant yayınından.

Korel Engin harika bir blok(3-5sn.geçer)düzeltiyorum marinaa kressti bloğu yapan oyuncu.Pozisyonun devamında korel engin basketi buluyor.(3-5 sn. geçer).Artık işi iyice yüzsüzlüğe vurur."Hay allah yine karıştı".Sayıyı bulan yine marine kress sevgili seyirciler.

Daha sonra olayı toparlamak için"marina kress ve korel engin birbirlerine çok benziyorlar.bla bla bla...

ulan hadi size olarak tamam her ne kadar aralarında 6 cm lik fark olsada.sen forma numaralarınıdamı bilmiyorsun.Biri 12 biri 15.Onuda geçtim biri at kuyruğu yapıyor biri arkadan topluyor

Hasan Tankaya'nın televizyon geçmişi neydi ki ona genel yayın yönetmenlik görevi verildi :?

Yalnız Cüneyt Tanman iyi olmuş program yapması.Görmek istiyorum ya Coşkun Özarı'yı, Osman Tanburacı'yı, hatta Hıncal'ı görmek istiyorum.

Aykun Alan' Alıntı:
Uzun zamandır ilk defa gstv yi bu denli uzun izledim ve gözüme çok kötü detaylar çarptı.

1.si GS-hacettepe interaktif anlatımında yaşandı.Maç bitti GS 3-1 kazandı ve programı kapatma konuşmasında veli yiğitin ağzından çıkan kelimeler

-45.dakikada baros golü buldu.58.dakikaa... (3-5 sn geçer) 58 dak...(3-5 sn daha geçer) 3.deneme 58.daki...evet GS 3-1 kazandı iyiakşamlar

2.si GS-aris bayan maçının bant yayınından.

Korel Engin harika bir blok(3-5sn.geçer)düzeltiyorum marinaa kressti bloğu yapan oyuncu.Pozisyonun devamında korel engin basketi buluyor.(3-5 sn. geçer).Artık işi iyice yüzsüzlüğe vurur."Hay allah yine karıştı".Sayıyı bulan yine marine kress sevgili seyirciler.

Daha sonra olayı toparlamak için"marina kress ve korel engin birbirlerine çok benziyorlar.bla bla bla...

ulan hadi size olarak tamam her ne kadar aralarında 6 cm lik fark olsada.sen forma numaralarınıdamı bilmiyorsun.Biri 12 biri 15.Onuda geçtim biri at kuyruğu yapıyor biri arkadan topluyor

orası ayrı bir konu da korel engin den iki tane marina kress çıkar. hadi yazılar köçük geliyor okuyamıyorsun arada ki vücut farkını da mı göremiyorsun. ben bütün salonda o kadar oyuncunun arasından anında seçiyorum korel i. birde ısrarla maç anlattırmaya çalışıyorlar ya ölüyorum ya. izleyemediğim zamanlarda radyodan dinliyorum o sesi duymamak için. hiç mi anlayan biri yok bu işten hayret. can ona nazaran daha iyi anlatıyor ne kadar acemi olsa da

Veli Yiğitten spiker olursa böyle olur, adam ne haber/program sunabiliyor ne de maç anlatabiliyor ama ne hikmetse hala duruyor...

artık tv lerde iki kelimeyi bi araya getirmeyen doğru düzgün konuşamayan insanlara talep artıyor ya bu tip insanlar çok değerli oldular günümüzde ya da ben ve benim gibi düşünen insanlarda sorun var bu insanlara tahammül edemiyoruz......

Barış Şişman' Alıntı:
Veli Yiğitten spiker olursa böyle olur, adam ne haber/program sunabiliyor ne de maç anlatabiliyor ama ne hikmetse hala duruyor...

Aynen katılıyorum sana o Veli Yiğit denen adama çok sinir oluyorum gerçi Can Erbesler'ide sevdiğim söylenemez onunda Veli Yiğit'ten hiç bir farkı yok.

maalesef türkiye de bazı şeyler bazılarının yönlendirmesiyle olduğu gibi gs tv de böyle oluyor gibi

bugün gstv de bilmem kaçıncı benfica maçından sonra bilmem kaçıncı kez tekrarı yayınlanan (kş bu bandı yayınlayanlar da bilmiyordur eminim kaçıncı tekrar olduğunu) lizbon dan bir aslan geçti programında benfica tv yi tanıttılar. hiç gocunmadan çekinmeden utanmadan üzerlerine alınmadan şu cümleyi söyledi dış ses " benfica tv, galatasaray-benfica uefa kupası grup maçının tamamını canlı olarak yayınladı"
insan acizliğinden utanırda görüntülerle yetinir sen kendi maçlarının özetlerini bile yayınlayamıyosun kalkıp adamların yayınladığı uefa maçından sana ne değil mi ya?

kanalımız yılbaşından sonra test yayınını tamamlayıp normal yayına geçiyormuş ve söylenene göre bütün altyapı hazırmış ???

Arkadaslar MERHABALAR,
benim sahsen kafami kaistiriyor bu GS TV simdi kesin olarak ayrildi mi

D-SMART (Dogan Grubu)´ndan?

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Barış Şişman":3j39di62]Veli Yiğitten spiker olursa böyle olur, adam ne haber/program sunabiliyor ne de maç anlatabiliyor ama ne hikmetse hala duruyor...[/

Aynen katılıyorum sana o Veli Yiğit denen adama çok sinir oluyorum gerçi Can Erbesler'ide sevdiğim söylenemez onunda Veli Yiğit'ten hiç bir farkı yok.
[/quote:3j39di62] Can Erbeslerin nesi var? O bence iyi anlatiyor voleybol & basketbol karsilasmalarini.1´de arkadaslar Veli abi´nin üstüne fazla
gitmiyor musunuz? Biz´de DIGITÜRK olmadigindan dolayi arada 1
GS TV´den interaktif dinliyorum futbol lig maclarini & sunu söyliyim
Veli Yigit abimiz okadar´da kötü anlatmiyor hatta GS´li futbolcular gol attigin´da gooool diye bagirmasi hosuma gidiyor ama basket konusun´da haklisiniz onu beceremiyor.

Saygilar...

üstüne fazla gitmek konusunda haklı olabilirsin belki ama gstv den dinlediğin maçı aynı anda seyredersen yada başka bir radyodan dinlersen aradaki anlatım farkını çok açık farkedeceksin. bizim iyi bir kanal umudyla geçer beklentimiz benfica tv benfica-gs maçını canlı vermiş bizimkiler bunun haberini yapıyor o durumdayız yani. topu topu 3 spiker var, bir bayan daha vardı şimdiki bayan gelmeden, gayet güzeldi ses tonu, okuması diksiyonu falan onu neden gönderdilerse, veli nin de eline versinler bi mikrofon gs derneklerini dolaşsın haber röportaj yapsın

Halil İbrahim' Alıntı:
üstüne fazla gitmek konusunda haklı olabilirsin belki ama gstv den dinlediğin maçı aynı anda seyredersen yada başka bir radyodan dinlersen aradaki anlatım farkını çok açık farkedeceksin. bizim iyi bir kanal umudyla geçer beklentimiz benfica tv benfica-gs maçını canlı vermiş bizimkiler bunun haberini yapıyor o durumdayız yani. topu topu 3 spiker var, bir bayan daha vardı şimdiki bayan gelmeden, gayet güzeldi ses tonu, okuması diksiyonu falan onu neden gönderdilerse, veli nin de eline versinler bi mikrofon gs derneklerini dolaşsın haber röportaj yapsın
Bahs ettigin bayan Gökce Ünver,evet onun gitmesine ben´de üzüldüm
insallah geri döner.