Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

abi başka kanallarda maç özetlerini izleyecegimize kendi kanalıında izlemek istiyo herkes(bende öle)bunun için bence

Mehmet Özcan' Alıntı:
abi başka kanallarda maç özetlerini izleyecegimize kendi kanalıında izlemek istiyo herkes(bende öle)bunun için bence
Iyide Mehmet sirf LIG TV´deki 3 dakikalik mac özetleriyle olmaz bu isler.

konuk olarak genellikle futbolcular çağırılıyor. basketbolculardan sadece Işıl Alben'i gördüm. Basketbolcular ve voleybolcularla fazla ilgilenmiyorlar. Birde klip meselesi var tabii ki. Yine hep futbol takımı için klip yapıyorlar. Feneri beşiktaşı yenersek basketbolculara klip o zaman yapılıyor. Bendce yayın yönetmenleri biraz daha amatör branş olarak tabir edilen alanlar hakkında bilgi vermeli ve klipler hazırlamalıdır.

şimdiye kadar yaptığım programlarınn hepsii çok eğlenceliydi..gerçekten merak ettiğim şeyleri sodum çünkü konuklarıma...bülent korkmaz la yaptığımm programm tabii çok özeldi..arda-lincoln-barış ve servet in katıldığı programlarda hep çokk güzell oldular..ceyhun yılmaz sizinde bildiğiniz gibi inanılmaz pozitiff eğlenceli vee özel biri.onunla aynı programda yer almak benim için çok önemli çünkü onunla ilk röportaja gittiğimde gerçektenn gülmekk ölüyodumm ve dedimkii ben her hafta gelsemm seninle program yapsam olur mu dedim o da hemen kabul etti..gerçekten iyi bir galatasaraylı ve ondan çok şey öğreniyorum..benim Galatasaray tv de başlama sebebim fanatik bir taraftar olmamdan geliyor.GS tv açıldığında ben orda olmalıyım dedim ve ısrarla kendimi kabul ettirdim...

lincoln hakkında size şunu söyleyebilirimm;çok samimi ,içten ve espirili biri...

Arda turan'la bir süre sonra tekrar röp.yapmayı bende istiyorum çünkü arda gerçektennn sizin sevginizi hak eden biri..arda ceyhun ve benim olduğm röportajınn kamera arkasını merak etmişsiniz inanınn kamera önünde nasılsa sonrasında da hep güldük,eğlendik.sizlerden gelen mesajları fırsat buldukça onlara iletiyorum bu konuda şüpheniz omasın

programımda görmek istediğiniz diğer isimler ,milan baros ve abdurrahim albayrakla benimde zaten kaleydoskopta görmek istediğm kişiler.ve daha bir çok isim önümüzdeki haftalarda sizlerle olacakk..szö veriyorum..) siz galatasarylı olduğunu duyduğunuz ve görmek istediğiniz kişileri bana söyleyinn yeter..

kanalımızda çok güzel gelişmeler oluyor.birazda sabırlı olun..2 yıl önce kurulan bir kalan ve doğal olarak bazı aksaklıklar çıkıyor ama yavaş yavaş sağlam adımlar atıyoruz.lig maçlarının özetlerinidee yakında gerçekten izleyebileceksiniz..yeni yılda yeni programlarda sizleri bekliyor:))
montaj sırasında müzik sesinin yüksek çıkmasıyla ilgiliiii msjlarınııı aldım ve bu konuyu hallettik..

lincoln,ümit karan,milan baros,serwet,sabri,volkan,meira,kewell,barış,ayhan,hasan,mehmet topal ve tümmm sevdiğiniz sporcularrı kaleydoskopta izlemeye devam edeceksiniz...

Gs tv çalışanı Derya Aydoğan ın forumdaki yazısı...

mustafa_güler' Alıntı:
şimdiye kadar yaptığım programlarınn hepsii çok eğlenceliydi..gerçekten merak ettiğim şeyleri sodum çünkü konuklarıma...bülent korkmaz la yaptığımm programm tabii çok özeldi..arda-lincoln-barış ve servet in katıldığı programlarda hep çokk güzell oldular..ceyhun yılmaz sizinde bildiğiniz gibi inanılmaz pozitiff eğlenceli vee özel biri.onunla aynı programda yer almak benim için çok önemli çünkü onunla ilk röportaja gittiğimde gerçektenn gülmekk ölüyodumm ve dedimkii ben her hafta gelsemm seninle program yapsam olur mu dedim o da hemen kabul etti..gerçekten iyi bir galatasaraylı ve ondan çok şey öğreniyorum..benim Galatasaray tv de başlama sebebim fanatik bir taraftar olmamdan geliyor.GS tv açıldığında ben orda olmalıyım dedim ve ısrarla kendimi kabul ettirdim...

lincoln hakkında size şunu söyleyebilirimm;çok samimi ,içten ve espirili biri...

Arda turan'la bir süre sonra tekrar röp.yapmayı bende istiyorum çünkü arda gerçektennn sizin sevginizi hak eden biri..arda ceyhun ve benim olduğm röportajınn kamera arkasını merak etmişsiniz inanınn kamera önünde nasılsa sonrasında da hep güldük,eğlendik.sizlerden gelen mesajları fırsat buldukça onlara iletiyorum bu konuda şüpheniz omasın

programımda görmek istediğiniz diğer isimler ,milan baros ve abdurrahim albayrakla benimde zaten kaleydoskopta görmek istediğm kişiler.ve daha bir çok isim önümüzdeki haftalarda sizlerle olacakk..szö veriyorum..) siz galatasarylı olduğunu duyduğunuz ve görmek istediğiniz kişileri bana söyleyinn yeter..

kanalımızda çok güzel gelişmeler oluyor.birazda sabırlı olun..2 yıl önce kurulan bir kalan ve doğal olarak bazı aksaklıklar çıkıyor ama yavaş yavaş sağlam adımlar atıyoruz.lig maçlarının özetlerinidee yakında gerçekten izleyebileceksiniz..yeni yılda yeni programlarda sizleri bekliyor:))
montaj sırasında müzik sesinin yüksek çıkmasıyla ilgiliiii msjlarınııı aldım ve bu konuyu hallettik..

lincoln,ümit karan,milan baros,serwet,sabri,volkan,meira,kewell,barış,ayhan,hasan,mehmet topal ve tümmm sevdiğiniz sporcularrı kaleydoskopta izlemeye devam edeceksiniz...

Gs tv çalışanı Derya Aydoğan ın forumdaki yazısı...
Saol paylasim icin...

Aykun Alan' Alıntı:
valla bunlar durur durur ekonomik krizi bahane ederler gibime geliyor.
Eger sen´de LIG TV´nin mac özetlerini istiyorsan hic bosuna bekleme bence.Ayrica gösterseler neolur göstermeseler ne olur... baksaniza arkadaslar daha yayinci kurulusun D-SMART´in oldugu
bayan basketbol & voleybol (bayan & erkek) lig maclarini bile D SPOR göstermedikce gösteremeyen 1 kanalimiz var (GS TV) ee hal böyle olunca ister istemez ben LIG TV´nin mac özetlerini göstermesine bile karsi oluyorum sahsen.

test yayınından çıkmayı ve malesef tema filan bu değişiklikler için inanın daha çok bekleyeceğiz çokkkkkkkk

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":12wm8nad]valla bunlar durur durur ekonomik krizi bahane ederler gibime geliyor.
Eger sen´de LIG TV´nin mac özetlerini istiyorsan hic bosuna bekleme bence.Ayrica gösterseler neolur göstermeseler ne olur... baksaniza arkadaslar daha yayinci kurulusun D-SMART´in oldugu
bayan basketbol & voleybol (bayan & erkek) lig maclarini bile D SPOR göstermedikce gösteremeyen 1 kanalimiz var (GS TV) ee hal böyle olunca ister istemez ben LIG TV´nin mac özetlerini göstermesine bile karsi oluyorum sahsen.[/quote:12wm8nad]

bizimki bi umut işte.Benim merak ettiğim acaba hasan tankaya o kadar atıp-tuttuktan sonra hala bir değişiklik olmazsa ozaman ne diyecek ?

gs tv de en çoks evdiğim şey antreman klüpleri ya da oyuncuların klipleri.müzik eşiliğind egüzel yapıoylar özellikle müzik seçimleri çok iyi.tv de en iyi en profesyonel isim bence adnan paşaoğlu.diğerleri pek kaliteli değil.eskiden bi de haberleri sunan bi bayan vardı o da iydi ama gitmiş

OKAN DEMİRBAŞ' Alıntı:
gs tv de en çoks evdiğim şey antreman klüpleri ya da oyuncuların klipleri.müzik eşiliğind egüzel yapıoylar özellikle müzik seçimleri çok iyi.tv de en iyi en profesyonel isim bence adnan paşaoğlu.diğerleri pek kaliteli değil.eskiden bi de haberleri sunan bi bayan vardı o da iydi ama gitmiş

gökçe ünver

evet heralde oydu.

1´de arkadaslar benim sizden 1 ricam olucak acaba GS TV genel yayin yönetmeni Hasan abi (Tankaya)`ya ulasabilenler acaba Süperlig Formula´nin yarislarini bastan sona tekrar yayinlayabilir mi sorar misiniz?Biliyorum yarislar gecti fakat ben izleyemedim´de....

Saygilar..... :)

[]

bizimki bi umut işte.Benim merak ettiğim acaba hasan tankaya o kadar atıp-tuttuktan sonra hala bir değişiklik olmazsa ozaman ne diyecek ?[/quote]ne mi diyecek aykun ben söyliyim biz maç özetlerini alamayacağız adam çıkacak ve son ufak efek pürüzler var yakında halledecez diyecek göreceksiniz bunu
Ramazan Görgün' Alıntı:
Yeni yayın dönemi ne zaman ve değişik neler var . Bu konular hakkında bilgisi olan var mı ?
test yayınından ne zaman çıkılır bilemme ama yeni yayın döneminin 15ocakta başlaması gerekiyo

Hakan Avci' Alıntı:
1´de arkadaslar benim sizden 1 ricam olucak acaba GS TV genel yayin yönetmeni Hasan abi (Tankaya)`ya ulasabilenler acaba Süperlig Formula´nin yarislarini bastan sona tekrar yayinlayabilir mi sorar misiniz?Biliyorum yarislar gecti fakat ben izleyemedim´de....

ah be kardeşim o yarışların zamanında ben kaç defa yazdım bi ses çıkmadı. sadece ilk iki yarışın tekrarını verdiler. diğer yarışların sonuçlarını verirken bile ilk yarışların görüntülerini kullandılar. yayın hakkını alan show tv bile bırak bant yayın yapmayı kendi bünyesindeki diğer kanallardan bile yayınlamadılar. benim pek bi ümidim yok 15 den sonrası için. değişse değişse bir kaç programın teması değişir o kadar

Halil İbrahim' Alıntı:
[quote="Hakan Avci":csmmv8yq]1´de arkadaslar benim sizden 1 ricam olucak acaba GS TV genel yayin yönetmeni Hasan abi (Tankaya)`ya ulasabilenler acaba Süperlig Formula´nin yarislarini bastan sona tekrar yayinlayabilir mi sorar misiniz?Biliyorum yarislar gecti fakat ben izleyemedim´de....

ah be kardeşim o yarışların zamanında ben kaç defa yazdım bi ses çıkmadı. sadece ilk iki yarışın tekrarını verdiler. diğer yarışların sonuçlarını verirken bile ilk yarışların görüntülerini kullandılar. yayın hakkını alan show tv bile bırak bant yayın yapmayı kendi bünyesindeki diğer kanallardan bile yayınlamadılar. benim pek bi ümidim yok 15 den sonrası için. değişse değişse bir kaç programın teması değişir o kadar[/quote:csmmv8yq]Beliki o bile degismez.