şimdiye kadar yaptığım programlarınn hepsii çok eğlenceliydi..gerçekten merak ettiğim şeyleri sodum çünkü konuklarıma...bülent korkmaz la yaptığımm programm tabii çok özeldi..arda-lincoln-barış ve servet in katıldığı programlarda hep çokk güzell oldular..ceyhun yılmaz sizinde bildiğiniz gibi inanılmaz pozitiff eğlenceli vee özel biri.onunla aynı programda yer almak benim için çok önemli çünkü onunla ilk röportaja gittiğimde gerçektenn gülmekk ölüyodumm ve dedimkii ben her hafta gelsemm seninle program yapsam olur mu dedim o da hemen kabul etti..gerçekten iyi bir galatasaraylı ve ondan çok şey öğreniyorum..benim Galatasaray tv de başlama sebebim fanatik bir taraftar olmamdan geliyor.GS tv açıldığında ben orda olmalıyım dedim ve ısrarla kendimi kabul ettirdim...
lincoln hakkında size şunu söyleyebilirimm;çok samimi ,içten ve espirili biri...
Arda turan'la bir süre sonra tekrar röp.yapmayı bende istiyorum çünkü arda gerçektennn sizin sevginizi hak eden biri..arda ceyhun ve benim olduğm röportajınn kamera arkasını merak etmişsiniz inanınn kamera önünde nasılsa sonrasında da hep güldük,eğlendik.sizlerden gelen mesajları fırsat buldukça onlara iletiyorum bu konuda şüpheniz omasın
programımda görmek istediğiniz diğer isimler ,milan baros ve abdurrahim albayrakla benimde zaten kaleydoskopta görmek istediğm kişiler.ve daha bir çok isim önümüzdeki haftalarda sizlerle olacakk..szö veriyorum..) siz galatasarylı olduğunu duyduğunuz ve görmek istediğiniz kişileri bana söyleyinn yeter..
kanalımızda çok güzel gelişmeler oluyor.birazda sabırlı olun..2 yıl önce kurulan bir kalan ve doğal olarak bazı aksaklıklar çıkıyor ama yavaş yavaş sağlam adımlar atıyoruz.lig maçlarının özetlerinidee yakında gerçekten izleyebileceksiniz..yeni yılda yeni programlarda sizleri bekliyor
)
montaj sırasında müzik sesinin yüksek çıkmasıyla ilgiliiii msjlarınııı aldım ve bu konuyu hallettik..
lincoln,ümit karan,milan baros,serwet,sabri,volkan,meira,kewell,barış,ayhan,hasan,mehmet topal ve tümmm sevdiğiniz sporcularrı kaleydoskopta izlemeye devam edeceksiniz...
Gs tv çalışanı Derya Aydoğan ın forumdaki yazısı...