Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Taze bir haber vereyim.
Sabah TV'den bir arkadasla konustum.
Haril haril tasinma ile ugrasiyor(lar).
GSTV, tamamen Florya'da yer alacak. Tum studyolar, yonetim-idari
hersey Florya Tesisleri'nde olacak. Su siralar bilfiil tasinma islerini yapiyorlarmis. 15 Ocak'a yetisir mi bilemiyorum.

GS TV Antalya dan canlı yayın yaptı.Can Erbesler in sunduğu Antalya kampı programına Ayhan akman-Arda turan ve GS TV genel yayın yönetmeni Hasan Tankaya katıldı.Sarı kırmızı medyada var izleyebilirsiniz.

Zoban Raftik' Alıntı:
Taze bir haber vereyim.
Sabah TV'den bir arkadasla konustum.
Haril haril tasinma ile ugrasiyor(lar).
GSTV, tamamen Florya'da yer alacak. Tum studyolar, yonetim-idari
hersey Florya Tesisleri'nde olacak. Su siralar bilfiil tasinma islerini yapiyorlarmis. 15 Ocak'a yetisir mi bilemiyorum.

Zoban Abi, bilgin var mı bilmiyorum ancak merak ettim.
Biz Gs Tv'YE Basketbol maçlarının tekrarlarını alırken belli bir ücret ödeniyor mu ?
Aynı bu şekilde düşünürsek, Lig Tv'den maçların alınmamasının sebebi, Dspor'a bağlı olması mı, yoksa verilecek ücreti fazla bulması mı ?
Yanlış hatırlamıyorsam 11 bin dolar verilmesi gerekiyor maç özetlerine.

Osman Aydın' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":2py4cdaz]kanalımızda yeni bir program

"Cimbomun Renkleri"

Çarşamba 22.30

Bu da Gayın Sin gibi bir belgesel mi?[/quote:2py4cdaz]

hayır programın formatı "galatasaraylı ünlüler"

melisa çizmeci sunuyor

Burak Barut' Alıntı:
Zoban Abi, bilgin var mı bilmiyorum ancak merak ettim.
Biz Gs Tv'YE Basketbol maçlarının tekrarlarını alırken belli bir ücret ödeniyor mu ?
Aynı bu şekilde düşünürsek, Lig Tv'den maçların alınmamasının sebebi, Dspor'a bağlı olması mı, yoksa verilecek ücreti fazla bulması mı ?
Yanlış hatırlamıyorsam 11 bin dolar verilmesi gerekiyor maç özetlerine.

Basket maclari icin telif verilmiyor. Ucretsiz aliyor GSTV.
Yayinci kanalin, kulup kanallarina servisi.

Turkcell Super Lig ve Fortis Kupasi maclari Hasan Tankaya'nin soyledigi gibi, 2. yaridan itibaren GSTV'de olacakmis. Onlar icin telif anlasmasi yapilmistir.

Teşekkür abi, peki bunu siteye bağlayarak bir soru sormak istiyorum.Televizyonumuzda verilen maç özetleri Sarı-Kırmızı Medya bölümünde yayınlanacak mı?

Burak Barut' Alıntı:
Teşekkür abi, peki bunu siteye bağlayarak bir soru sormak istiyorum.Televizyonumuzda verilen maç özetleri Sarı-Kırmızı Medya bölümünde yayınlanacak mı?
Online yayin haklari ayri bir kanal.
LigTv maclarin online yayin haklarini yuksek fiyattan satiyor.
Galatasaray.org da bu fiyati vermek istemiyor, veremiyor.
Digiturk sadece kendi sitesi ligtv.com.tr'de yayinlamak istiyor,
netteki ratingini toplamak icin. Mac ozetleri, GSTv'de olur ama,
goller gs.org'da olamaz. Sartlar ve anlasamama durumu degismezse.

güzel bi programm gibi.aman gayın sin ya da sultaniden zirveye falan gibi olmasın da.o programlar kaldırılsın

Bu tahammulsuzlugunuz niye ?
Gayin-Sin da , Sultaniden Zirveye de bu camianin zenginligidir.
Ikisi de kultur programlaridir.
Sevmediginiz seylere yasam hakki tanimamak gibi bir egilim icine giriyor bazi arkadaslar. Izleyeni var, meraklisi var, siz izlemiyorsaniz, izleyenleri ve programi rahat birakin bari.

Zoban Raftik' Alıntı:
Sevmediginiz seylere yasam hakki tanimamak gibi bir egilim icine giriyor bazi arkadaslar. Izleyeni var, meraklisi var, siz izlemiyorsaniz, izleyenleri ve programi rahat birakin bari.
çoğunluğa uyacaksın.çoğunluk nefret ediyo bu prolardan benim gibi.demmokrasi grereği kapatılmalı

Zoban Raftik' Alıntı:

Genç neslin pek ilgilenmediği programlar bunlar.
İçeriği hakkında detaylı bir bilgim yok ama insanı televizyona,programa bağlayacak hiçbir olumlu etken göremiyorum şahsen...

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Zoban Raftik":1dtgpmvw]Bu tahammulsuzlugunuz niye ?

Genç neslin pek ilgilenmediği programlar bunlar.
İçeriği hakkında detaylı bir bilgim yok ama insanı televizyona,programa bağlayacak hiçbir olumlu etken göremiyorum şahsen...[/quote:1dtgpmvw]
aynen öyle . kaleydoskop gibi 8. gün gibi iç açıcı keyifli programlar bekliyoruz.

Okan Gayın-Sin programını hiç seyrettin mi ?
Geçen hafta Metin Oktay'ı anlattılar gördün mü ondan önce de Baba Gündüz'ü anlattılar.
Bu programları kaldırın demek geçmişe ihanet demektir.
Yeni nesil ne seviyor, versin müzik arkasına koysun idman görüntülerini bunu mu seviyorsun.
Yazık benim yetişen Galatasaraylı Genç kardeşlerime.

Tugay, Gayın-Sin'de genelde eski oyuncularımızı anlatıyorlar, Suat Mamatları anlatıyorlar,Turgay Şerenleri anlatıyor...

Bu prgoram gençlerin dikkatini çekmeyecekte ne çekecek ?

Burak Barut' Alıntı:
Okan Gayın-Sin programını hiç seyrettin mi ?
Geçen hafta Metin Oktay'ı anlattılar gördün mü ondan önce de Baba Gündüz'ü anlattılar.
Bu programları kaldırın demek geçmişe ihanet demektir.
Yeni nesil ne seviyor, versin müzik arkasına koysun idman görüntülerini bunu mu seviyorsun.
Yazık benim yetişen Galatasaraylı Genç kardeşlerime.

Tugay, Gayın-Sin'de genelde eski oyuncularımızı anlatıyorlar, Suat Mamatları anlatıyorlar,Turgay Şerenleri anlatıyor...

Bu prgoram gençlerin dikkatini çekmeyecekte ne çekecek ?

Burakcım gördüğüm kadarıyla bu programlarda homurdanan iki adam oluyor.
Ne dedikleri, ne anlattıkları belli bile olmayan...
Tabii ki Galatasaraylı bir birey geçmişine bağlı kalmak zorundadır.
Ancak bu kişiye geçmişi anlatılırken ilgi çekici şeyler yapılmalıdır.
Sonuçta biz bu geçmişi okulda veya dershane de görmüyoruz.
Takip ettiğimiz yer televizyon ve 21. YY'dayız farkındaysan...
Ben bu programları izlerken sanki ilk televizyondan izliyor,ilk spikerlerden dinliyorum olanları...
Kısaca; akıcı,ilgi çeken,samimi insanların bulunduğu,sohbetin gayet net olduğu bir programdan geçmişini izlemek kimsenin canını sıkmaz.

Okan kullandığın üsluba dikkat etmelisin. Karşında kulüpte görev yapan, en azından yaşı gereği saygı duyman gereken bir kişi (Zoban Raftik) var. Davranışının devamı halinde Duyuru Panosu´nda adını görebilirsin.

Fikirlere saygılı olmayı öğrenelim artık...

Tarihini tanımayan,tanımak istemeyenler,inkar eden toplulukların geleceğe fazla umutla bakabilceğini sanmıyorum.

Onur Yavuz' Alıntı:
Okan kullandığın üsluba dikkat etmelisin. Karşında kulüpte görev yapan, en azından yaşı gereği saygı duyman gereken bir kişi (Zoban Raftik) var. Davranışının devamı halinde Duyuru Panosu´nda adını görebilirsin.

Profilde yaşı yazmıyor.
Yaşı yazmadığı gibi nerede görev yaptığı da yazmıyor.
Ben Okan'ı tasvip etmiyorum ancak hiçbir fikir sahip olmadığı birisi sonuçta.
Ne yaşı ne de mesleği hakkında...

Asıl sizin yaptığınız etik değil.
Aba altından sopa göstermek denir buna.
Uyarınızı özelden yapmanız gerekir bana kalırsa.Yöneticilik kriterlerinizi sorgulamam,sorgulayamam.Ancak mantıklı olanı ve forumun refahını bozmayacak şekilde uyarı yapmanızı tavsiye ederim.

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":15n1wb51]Okan kullandığın üsluba dikkat etmelisin. Karşında kulüpte görev yapan, en azından yaşı gereği saygı duyman gereken bir kişi (Zoban Raftik) var. Davranışının devamı halinde Duyuru Panosu´nda adını görebilirsin.

Profilde yaşı yazmıyor.
Yaşı yazmadığı gibi nerede görev yaptığı da yazmıyor.
Ben Okan'ı tasvip etmiyorum ancak hiçbir fikir sahip olmadığı birisi sonuçta.
Ne yaşı ne de mesleği hakkında...

Asıl sizin yaptığınız etik değil.
Aba altından sopa göstermek denir buna.
Uyarınızı özelden yapmanız gerekir bana kalırsa.Yöneticilik kriterlerinizi sorgulamam,sorgulayamam.Ancak mantıklı olanı ve forumun refahını bozmayacak şekilde uyarı yapmanızı tavsiye ederim.[/quote:15n1wb51]
tugay abi boşver