Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Lincoln ve Baros Bu Akşam Galatasaray TV'de

Galatasaray?ın Brezilyalı yıldızı Cassio Lincoln ile ilk yarının gol kralı Milan Baros
Galatasaray TV?nin bu gece canlı yayın konuğu olacak. Galatasaray?ın Antalya kampından canlı olarak yayınlanacak programda sarı-kırmızılı takımın iki futbolcusu, tüm merak edilen soruları yanıtlayacak.

Lincoln ve Baros?un katılacağı program bu gece saat 21.00?den itibaren Antalya Concorde Otel?den canlı olarak GS TV ekranlarında...

Onur Yavuz' Alıntı:
Okan kullandığın üsluba dikkat etmelisin. Karşında kulüpte görev yapan, en azından yaşı gereği saygı duyman gereken bir kişi (Zoban Raftik) var. Davranışının devamı halinde Duyuru Panosu´nda adını görebilirsin.
Fikirlere saygılı olmayı öğrenelim artık...
Bir yanlis anlamayi duzelteyim.
Kulupte gorev yapmiyorum, kulup calisani degilim yani.
Kulube hizmet veren bir ajansa (Dergi+Resmi Site yuklenicisi) bagliyim sadece. Galatasaray.org ile alakali sorulariniza yanitlar vermeye calisiyorum :)

Okan'cim senin sanirim demokrasi konusunda birseyler daha okumana ihtiyac var. Demokrasi o dedigin degil cunku :) O dedigin fasizm :)

Zoban Raftik' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":6jygfw9l]Okan kullandığın üsluba dikkat etmelisin. Karşında kulüpte görev yapan, en azından yaşı gereği saygı duyman gereken bir kişi (Zoban Raftik) var. Davranışının devamı halinde Duyuru Panosu´nda adını görebilirsin.
Fikirlere saygılı olmayı öğrenelim artık...
Bir yanlis anlamayi duzelteyim.
Kulupte gorev yapmiyorum, kulup calisani degilim yani.
Kulube hizmet veren bir ajansa (Dergi+Resmi Site yuklenicisi) bagliyim sadece. Galatasaray.org ile alakali sorulariniza yanitlar vermeye calisiyorum :)
[/quote:6jygfw9l]

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmanın ne kadar kötü bir olay olduğunu yine görmüş olduk.
Bakalım daha neler göreceğiz.

Konu hakkında yaptığı hoşgörülü açıklama için Zoban Bey'e de teşekkür ederim.

Zoban Bey sonuç olarak kulübün resmi sitesi için emek sarf ediyorsunuz.

Tugay Aktepe forumu az çok takip edenler biliyor Zoban Bey´in resmi site için çalıştığını. Onu geçtim, bir kişinin tanımadığı bir kişiye yönelik emir kipinde konuşması ne kadar doğru?

Kulüpte görev alan, almış olan kişilere yönelik saygının yerlerde gezdiği bugünlerde uyarıyı nasıl yapacağımıza biz karar versek daha iyi olur sanki.

Galatasaray TV´ye ilişkin düşündüklerimizi bize yakışır bir üslupla ifade etmeye devam edelim.

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ancak televizyonumuzun logosu yani armamız orantısız bir şekilde ekranda...
Ya benim gözlerim bozuk ya da olağan şekli bu. :)

Arkadaslarin o iki programa tahammulsuzlugu ve hor gormesini uzulerek okuyorum acikcasi. Sen sakrak sari kirmizi cumbus programlar olacagi gibi, bu iki program gibi gecmisi gunumuze tasiyan programlar da olmali.
Sultanide Zirveye'de bir Ferhan Sensoy programinin tadi hala damagimdadir.
Keza gecen gun yasayan bir tarih Rasih Nuri İleri'nin bir programi vardi.
Bunlar o kadar kiymetli ki.. GS Tarihi uzerine adeta bir dokumanterdir Sultaniden Zirveye programi.

Tugay,
Logo konusundau TVcilere bildirecegim.
Bu konuda ben de sikinti duyuyorum.
Bunu iletip cozmelerini isteyecegim.

Galatasaray sadece futboldan ibaret değildir zaten Galatasaray'ı Galatasaray yapan futbol değil okuldur bu okulda okuyanları göstermeleri okuyan kişilerin tanıtılması çok güzel bir olay yani Sultaniden Zirveye programı gayet güzel ha sevmeyenler olur sevenler olur o tartışılır eğer bu Galatasaray'ın televizyonuysa bunları göstermek zorunda

ikincisine Gayın-Sin'e bilindiği gibi Melih Şabanoğlu yorumluyo ve bilinmeyen şeyleri yorumluyo mesela gstv'nin sitesinde orda ki bir şahısın sorusuyla Melih beyin cevabı:

Soru:Atatürk Galatasaraya ziyaretinde tam olarak neler demiştir,Galatasaray hakkındaki düşünceleri nelerdi?? 2.sorumda Atatürk takım tutuyor muydu?? Tutuyorsa bu hangi takımdı?Şimdiden Teşekkürler

Cevap:İlk olarak şunu belirtmem gerekiyor ki, Atatürk Kulübümüz'ü ziyaret etmemişti. Sadece Galatasaray Lisesi'ni ziyaret etmiş, bu arada Lise'de bulunan Müzemiz'i de gezmişti.

Daha sonra bir fotoğrafını imzalayarak göndermişti Lise Müdürü'ne. Bu fotoğrafta "Galata Saraya" ifadesini kullanır Gazi. Yani Lise ve Kulüp'ü bir arada görür.

Atatürk bir takım ya da kulüp tutmuyordu. Sadece güreş sporunu çok severdi. Fırsat bulunca güreş izlemeyi ve etrafındakileri güreştirmeyi severdi. Bir de güreşçilerin hamiliğini yapardı. Mesela Kurtdereli Pehlivan gibi.

Diğer taraftan Atatürk futboldan da hiç anlamazdı. Hayatında yanılmıyorsam üç maç seyretmişti ki, seyrettiği ilk karşılaşma bizimkilerin Romanyalılar'la oynadığı bir maçtı. (1914 yılındaki bu maçı Galatasaray 4-2 kazanmıştı.)

Atatürk'ün futbolu bilmediğini nereden biliyoruz? Merhum Büyük Galatasaraylı Gündüz Kılıç, Atatürk'ün silah arkadaşı Kılıç Ali'nin oğluydu. Yanılmıyorsam 1934'te Atatürk henüz genç olan Gündüz'le özel bir görüşme yapmış futbolun nasıl oynandığını ona sormuştu. Gündüz de "defans elemanları vardır, orta saha futbolcuları, hücum hattı vardır, amaç gol atmaktır" gibi sözler söyleyince, "yahu desene bizim harp oyunları gibi bir şey sizin oyun da, sizin iş de strateji bilgisi ve kurmay kafası ister" demişti.

Ve en nihayet. Atatürk bir takım ya da kulüp tutuyor olsaydı bu illa ki Güneşspor olurdu. Bilindiği gibi Galatasaray'dan kopanların kurduğu Ateş-Güneş'in isminin Güneşspor olmasını Atatürk teklif etmişti. Ve adını koyduğu bu kulübü de iki kez ziyaret etmişti.

Eğer Güneşspor Atatürk'ün ölümünden sonra kendini feshetmeseydi, bugün hiçbir kulüp Atatürk'ün lafını ağzına bile alamazdı. Ama Güneşspor kapandığı ve Atatürk'ün bütün çalışma arkadaşları öldüğü için Fenerbahçe özellikle ortaya çıkıp Gazi'yi sahiplenmeye çalıştı. Ve bunu da kendi taraftarlarına inandırdı.

ben bu olayı yeni öğrendim yaşımdan dolayı bizim tarihimizi anlatan şeyleri dinlemek gerekir dinlemiyorsan bile dinleyenlere saygı göstermen gerekir

Aykun Alan' Alıntı:
gayin-sin super arkadaslar fakat biraz gorseli eksik.mutlaka izleyin begeneceksiniz....

program bilgi ve tarihi geçmiş olarak çok güzel. ancak arkadaşların dediği gibi genç nesli ekranda tutacak şekilde değil. onlara göre 50 sini aşmış galatasaraylı iki adam geçmişten bişeyler konuşuyorlar kendi aralarında. program genelde monoton geçiyor, program formatında genç nesli de ekrana bağlayacak bir iki değişiklik yaparak daha ilgi çekici bir şekilde devam edebilirse izleyeni daha çok, şikayet edeni daha az olacaktır eminim.
(örn: ntvsporda fuat akdağ ve rıdvan dilmen in çarşamba günleri yaptığı programı eminim hepiniz biliyorsunuz. her maçtan sonra birde rıdvanı dinlemek isteriz hepimiz bakalım bizimle ilgili neler söyleyecek, aynı mı düşünüyoruz vb. gibisinden. ama kimsenin fuat akdağı dinlemek için o programı izlediğini sanmıyorum. adamlar naptılar bi hafta cem yılmazı çıkardılar bir hafta ata demireri çıkardılar hepimiz ağzımız kulaklarımızla izledik. demek istediğimde bu. kalkıp gstv ye cemi ata yı çıkarın demiyoruz -çıkarırlarsa da fena olmaz yani :D- bu monoton giden bir programı eğlenceli izlenebilir bi hale getirmenin yollarından bir örnek sadece)

Genç neslin Galatasaray tarihine ilgisizliğine anlam veremiyorum. Galatasaray 2000 yılında UEFA şampiyonu olunduğunda kurulmadı. Galatasaray futbol kulübü de değil. Bunları bilmeyecekseniz, öğreten programları da yerden yere vuracaksanız ne diye kalkıp "ben Galatasaray' lıyım" diyorsunuz?

Sarı kırmızıyı sevmekle olunmuyor Galatasaray' lı. Sarı laciverti veya siyah beyazı seviyorsanız o takımları taraftarı olabilirsiniz. Ama Galatasaray' ın onlardan önemli bir farkı var. O farkı nedir mi???

O programlar işte size onu anlatıyor.

O fark kültür farkıdır.

O kültür farkı neticesiyle biz başka kulüplerden ayrılırız; Rengimizden, aldığımız kupalardan dolayı değil.

Tükete tükete nereye kadar gideceksiniz? 2 tane hokkabaz TV' a çıkacak ve sizleri güldürecek, eğlendirecek, eee sonra? Nerden bileceksiniz Metin Oktay' ı? Nerden bileceksin Galatasaray' ın kültürünü? Nereden bileceksiniz yarım kupayı? 7-0' ı?

Söyleyin nereden?

Bunları öğrenmezseniz, kulübün kurucularının kim olduklarını bilmezseniz, iki şaklaban seyrederek Galatasaray' lı mı olacak sınız? Ayıptır ayıp. Siz bunları yazdıkça kulübe üyelikte işte bu nedenle zor oluyor, zorlaşıyor.

Başka takım taraftarı, sen benim xxxx lığımı sorgulayamazsın diyebilir. Çünkü onların ne kültürü var ne tarihi. Ama Galatasaray' ın bir mazisi var. 1481' in kökleri 1905' te bir kurum oluşturdu. Bir ağaçtır Galatasaray. Bunu budayıp kalasa döndürmeyin, diğerlerine benzetmeyin. Lütfen!

okan kardeş sen kafanı yorma demekle aşağılamışsın gibi geliyor belki o lafı onun için dememiş olabilirsin ama herkes herkesin fikrine saygılı olmak zorundadır konuyu fazla uzatılmasına gerek yok sen istediğini beğenip istediğini beğenmiyebilirsin ama büyüklerinin sana anlatmak istediği Galatasarayı sadece futbolla tanıma geçmişinide bil ki tuttuğun takımın nasıl değerli olduğunu anlatıyorlar bilirsin bilmez onu bilemem şimdiden teşekkürler

Konu dışı mesajlar silinmiştir. Forum içerisinde konuların dışına çıkacak gereksiz mesaj atmak yasaktır. İkili tartışmalara girmek yasaktır. Kuralları ihlal edenlere gerekli uyarılar verilmiştir.

Bu konu bilgi sahibi olanların bizlere en doğru şekilde yardımcı olmasını sağlayan forumun en güzel konularından biridir. Lütfen bu tür başlıkları ikili tartışmalarla kirletmeyelim.

Tartışmaların odağı durumundaki yaş ve saygı konusunda da tüm üyeleri ayrıca uyarıyorum. Foruma üye olan yaş bilgisini doldurmak zorundadır.

Galatasaray Televizyonu ile ilgili eleştiri, beğeni, öneri ve yorumlarınızı yazmaya devam edebilirsiniz.

herşey galatasaray için

gs.org da werder maçının özetini izlerken 54. dakikada Pizarro'nun şutunu Santis çeldi dedi ama kalede Orkun yokmuydu :?
Birde Trt sunucusunun sesi arkadan net gelirken bizim sunucumuzun seslendirmesine gerek varmıydı...

Eren Aydın' Alıntı:
gs.org da werder maçının özetini izlerken 54. dakikada Pizarro'nun şutunu Santis çeldi dedi ama kalede Orkun yokmuydu :?
Birde Trt sunucusunun sesi arkadan net gelirken bizim sunucumuzun seslendirmesine gerek varmıydı...
aynen öyle . bizim spiker niye tekrar seslendiriyor bende anlamadım.

OKAN DEMİRBAŞ' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":2d1fo9p5]gs.org da werder maçının özetini izlerken 54. dakikada Pizarro'nun şutunu Santis çeldi dedi ama kalede Orkun yokmuydu :?
aynen öyle . bizim spiker niye tekrar seslendiriyor bende anlamadım.[/quote:2d1fo9p5]

böyle etine buduna yani geçmişine bakmadan spikerliğe soyunmaları yok mu çıldırıyorum ya? trt de levent özçelik anlattı maçı. adamın en az 20 tıllık bir geçmişi var spikerlikte. sen bu adamın sesinin üzerine veli yiğit in sesini eklemeye kalkıyorsan tamam artık başka diyecek bir şey yok. zaten nerde iyi elemanlar var gidiyor bir bir elden. mustafa spormax ta, gökçe ünver ünver kim bilir nerde. iyileri elden bir bir gidiyor bize de can erbesler veli yiğit gibi maç anlatmaktan aciz spikerler kalıyor. yalnız kupa maçını başka bu iki isimden farklı biri anlatmıştı. veli ve can ı düşünürsek daha iyi.

15 inden test yayınından çıkılacağı söyleniyordu ama hala bir değişiklik yok kanalda. dün gece yayınlanan programdan başka bir değişiklik yok hala. o programda gayın-sin in biraz genç versiyonu sanki. dün ali kırca vardı ilk konuk olarak. uefa maçını statta izleyenlerden biriydi. anılarını anlatırken bu görüntülerle deskteklense özel bir kaç vtr hazırlansa daha iyi olurdu bence. ilk program olmasına verelim artık

ne televizyonmuş arkadaş her zaman derim sabır sabır bu işlerin hopbadan olmadığı herkes biliyor ben bu konuda tecrübeli değilim ama sabır birşeylerin olduğunu birşeylerin değiştiğini görüyoruz ama sabır en basiti şunu söyliyim antalya kampından saat farketmeksizin canlı yayın yapılması gstv'ye ait bir veya iki onu bilmiyorum canlı yayın aracının olmasından kaynaklanıyor ligtv özetleri alınacak deniyor ki bunu sitede bulunan kendi Galatasarayın resmi sitesinde çalışan Zoban Raftik abimiz diyor hatta şunu söyliyim showtv gibi bir özel kanal almazken kanald gibi doğan grubuna ait bir kanalın izleyenlere ligtv özetlerini almazken sen yeni 1. yılına giren kanal alıyorsa bunda yönetimi tebrik etmek düşer

bana kalırsa 15 ocak şaçmalığını bir attı ortaya herkes ona inandı eğer halen test yayındaysa birşeylerin değiştiğinin göstergesidir

Ercan Şahin' Alıntı:
ne televizyonmuş arkadaş her zaman derim sabır sabır bu işlerin hopbadan olmadığı herkes biliyor ben bu konuda tecrübeli değilim ama sabır birşeylerin olduğunu birşeylerin değiştiğini görüyoruz ama sabır en basiti şunu söyliyim antalya kampından saat farketmeksizin canlı yayın yapılması gstv'ye ait bir veya iki onu bilmiyorum canlı yayın aracının olmasından kaynaklanıyor ligtv özetleri alınacak deniyor ki bunu sitede bulunan kendi Galatasarayın resmi sitesinde çalışan Zoban Raftik abimiz diyor hatta şunu söyliyim showtv gibi bir özel kanal almazken kanald gibi doğan grubuna ait bir kanalın izleyenlere ligtv özetlerini almazken sen yeni 1. yılına giren kanal alıyorsa bunda yönetimi tebrik etmek düşer

bana kalırsa 15 ocak şaçmalığını bir attı ortaya herkes ona inandı eğer halen test yayındaysa birşeylerin değiştiğinin göstergesidir
Iyi´de Ercan kardesim kesin tarihini biliyorsan sen söyle bari ne zaman aciliyor bu kanal?