• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Bir radyo-televizyoncu olarak nacizane düşüncelerimi yazmak istedim. Umarım sizi sıkmam. Gerçi bende Digiturk olduğu için ve Galatasaray TV digiturk'te olmadığı için çok fazla izleyemiyorum ama takip edebildiğim kadarıyla GS TV yerel tv ya da test yayını yapan tv formatında. Program denilen bir şey yok. Dolgu dediğimiz yayınlarla gidiyor. Zaten televizyon da test yayın ibaresini koyarak bunu doğruluyor. Şu anda başında profesyonel bir ekibin olmadığı çok belli. 'Bizim oğlan götürsün' mantığıyla yapılıyor yayın. Ana yayına geçilecek mi ya da ne zaman geçilecek bilemiyorum ama yayını esas kılan "program"dır. Sürekli eski maçları döndürüp dolaştırırsanız, o kanal bir süre sonra batar. Gündemi yakalamak zorundasınız. Herhangi bir Galatasaray maçı bittiğinde sporcunun yanına gider röportaj yaparsınız. Maçı değerlendirirsiniz. Bu yalnızca futbol için değil diğer tüm branşlar için geçerlidir. Bunun için de profesyonel bir ekip görevlendirmeniz gerekir. Galatasaray Lisesi çıkışlı ya da Galatasaraylı pek çok iletişimci vardır. Bir kısım insan bunu gönüllü bile yapabilir. (muhabirler örneğin)

Benzer durum sitemiz için de geçerli. Galatasaray Bayan basket takımı çeyrek finale yükseliyor, haber ancak ertesi gün giriyor siteye. Bir Galatasaraylı bunu ilk önce kendi web sitesinden öğrenmek ister. Yıllar önce Diyarbakır'da çalışıyorken bir kütüphane kurulması gündemdeydi. İstanbul'dan biri yardımcısıyla birlikte geldi. Kitapların kataloglama işini öğretmek için. Sohbet ederken Galatasaray mezunu ve koyu Galatasaraylı olduğunu öğrendim. O yaz Galatasaray müzesini ziyaret ettiğimi, orada duran amcanın tek başına ilgilendiğini ve müzedeki sergilemenin kötü olduğunu söyledim. Galatasaray Kulübüne "kütüphaneyi ve müzeyi düzenleyelim, müthiş bir arşiv var çünkü" diye öneride bulunmuş. Yönetim kabul etmemiş. Şu anda Beşiktaş'ınkini yapıyoruz dedi. Galatasaray'a Beşiktaş'ın yarı fiyatından bile daha aşağıda yapacaktık dedi. Bu olay 2001 yada 2002 gibi olmuştu. Demek istediğim şu, her işi profesyonellere bıraktığımızda ortaya düzgün iş çıkar. Sen ben bizim oğlan yapsın mantığıyla hareket ettiğimizdeyse ne yazık ki öncü kulüp olma vasfımızı gitgide yitiririz.

tamamen katılıyorum kurtuluş abi gerçkten çok ama çok doğru sölüyorsun ..

Kurtuluş beyin yazdıkları tamamı ile doğru tespitler.Bende bir örnek vereyim.Az önce SKY Türk kanalında erkek basketbol takımımızın maçı bitti.Özellikle maçın hemen akabinde gstv yi açtım acaba bir altyazı ile sonuç vereceklermi diye ama nafile.O sırada voleybol dünyasının 28.tekrarı vardı.Bu tarz şeylere hiç özen göstermiyorlar.Mesela yayın akışında bu akşam gs-denizli maç anlatımı yazıyor.Halbuki gs-kays.olması gerekiyor.Şimdi bana burda kimse"kanalımız henüz test yayınında"gibi bir cümle söylemesin.Kanalımız çok eksik ve kalitesiz...

Tek bir olumlu şey gözüme çarptı,taraftar mesajları kalkmış....

Hakan Avci' Alıntı:
Halil Ibrahim abi bunun neresi hatali?

Neresi hatalı???Molalara 2-3 dakikalık klipler değil,program tanıtımı,fikstür gibi bantlar alabilirler.Ayrıca kısa bir reklam arası değil kısa bir aramız var diyebilir.Bu hatayı yenigün programındada çok fazla yapıyorlar.Boş yere prestij kaybı

Onur Karakuzu' Alıntı:
FLAŞ FLAŞ FLAŞ !!!

gs tv tarsus maçını canlı yayın aracımızla VE SADECE KENDİ İMKANLARIMIZLA YAYINLIYORMUŞ :) :) :) :) :)

madem öyle maç ne zaman ve saat kaçta?

madem öyle maç ne zaman ve saat kaçta?[/quote]Yarin saat 15:00´de :P

Gs Tv de sanki biraz düzelme var hıı ne dersiniz :)
Voleybol da bizim için çok önemli olan 2 maçıda verirse işte ozaman benim gözümde tamam ;)

Aykun Alan' Alıntı:
Kurtuluş beyin yazdıkları tamamı ile doğru tespitler.Bende bir örnek vereyim.Az önce SKY Türk kanalında erkek basketbol takımımızın maçı bitti.Özellikle maçın hemen akabinde gstv yi açtım acaba bir altyazı ile sonuç vereceklermi diye ama nafile.O sırada voleybol dünyasının 28.tekrarı vardı.Bu tarz şeylere hiç özen göstermiyorlar.Mesela yayın akışında bu akşam gs-denizli maç anlatımı yazıyor.Halbuki gs-kays.olması gerekiyor.Şimdi bana burda kimse"kanalımız henüz test yayınında"gibi bir cümle söylemesin.Kanalımız çok eksik ve kalitesiz...

Tek bir olumlu şey gözüme çarptı,taraftar mesajları kalkmış....
Taraftar mesajlari hakkinda cok fazla sevinme bence heran yine cikabilir.

GStv'nin Bayanlarımızın maçını yayınlıyor olması çok iyi izleriz bizde güzel güzel. :P Daha öncede yayınlıyordu ama şaşırtıcı olan bu maçın kendi imkanlarımızla yayınlanacak olması sanırım. Bayağı düzelme var kanalımızda birde şu Can Erbesler ve Veli Yiğit'ten kultulsak tam olacak.

ben ultraslan forum da kanal hakkında görüşlerimi bildirdiğimde üstüme geliyorlardı :)

yok sen sol üst köşede GS armasının olduğu biryerde, nasıl böyle konuşabilirsin gibilerinden...

Eren Aydın diyorki , fb tv de çizgi film,music box ,eko fener vs.(bunlarında eminim çekirdek bir seyirci grubu vardır) gibi programlarla yayın ı dolduduyorlar.diğer avrupalı kulüplerin kanalına göre kaliteli değil demek istiyor!

e bende soruyorum fb tv kaliteli değilse, bir programı hafta içinde 20 defa yayınlayan GS tv ye sadece kalitesiz dersek, güzellik yapmış oluruz!

maç öncesi programını yeni stüdyodan mı yapıyolar bana mı öle geldi ??

Onur Karakuzu' Alıntı:
maç öncesi programını yeni stüdyodan mı yapıyolar bana mı öle geldi ??
evet yenilemişler, darısı florya nın başına :)

Abi suanki yayin yaptiklari stüdyo Ali Sami Yen stadin´daki stüdyo ise bayildim söyliyim. :P

Saadet Unal' Alıntı:
GStv'nin Bayanlarımızın maçını yayınlıyor olması çok iyi izleriz bizde güzel güzel. :P Daha öncede yayınlıyordu ama şaşırtıcı olan bu maçın kendi imkanlarımızla yayınlanacak olması sanırım. Bayağı düzelme var kanalımızda birde şu Can Erbesler ve Veli Yiğit'ten kultulsak tam olacak.
Ne istiyorsun Saadet Can Erbesler & Veli Yigit´ten bence okadar´da kötü mac anlatmiyorlar.

arkayada kapalının resmini yapıştırmışlar :)

ya o ali sami yendeki stüdyo mu ?? yıkılacak stada bence yapmazlar stüfyo yeniliği başka biyerdeki bence bu stüdyo çnmü ali samiyendeki olsa arkada kapalı nın resmini yapıştırmazlar zaten kapalı arkalarında olur bence bu florya ve ali samiyen dışında o yeni yapılacak ofis dediğimiz yer

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":2pkce4yh]GStv'nin Bayanlarımızın maçını yayınlıyor olması çok iyi izleriz bizde güzel güzel. :P Daha öncede yayınlıyordu ama şaşırtıcı olan bu maçın kendi imkanlarımızla yayınlanacak olması sanırım. Bayağı düzelme var kanalımızda birde şu Can Erbesler ve Veli Yiğit'ten kultulsak tam olacak.
Ne istiyorsun Saadet Can Erbesler & Veli Yigit´ten bence okadar´da kötü mac anlatmiyorlar.[/quote:2pkce4yh]

Hakan Benim asıl derdim Yenigün programındaki sunuşları hiç beğenmiyorum zaten o programı kim sunuyor belli değil Burcu Baber Can Erbesler Veli Yiğit sanırım hangisi uygunsa programı o sunuyor böyle saçmalık olmaz yakında Adnan Paşaoğlu'nada yaptırırlar programı. :) O da olmazsa beni çıkarırlar. :P :P Ayrıca maç anlatımlarınıda hiç beğenmiyorum kısacası onları GStv'de istemiyorum. ;)

ya adam yokki daha tam anlamıyla orgaizasyon yok kanalımızda

Hakan Benim asıl derdim Yenigün programındaki sunuşları hiç beğenmiyorum zaten o programı kim sunuyor belli değil Burcu Baber Can Erbesler Veli Yiğit sanırım hangisi uygunsa programı o sunuyor böyle saçmalık olmaz yakında Adnan Paşaoğlu'nada yaptırırlar programı. :) O da olmazsa beni çıkarırlar. :P :P Ayrıca maç anlatımlarınıda hiç beğenmiyorum kısacası onları GStv'de istemiyorum. ;)[/quote]Oluda 1 gün GS TV´de calismak sana nasip olursa üstünde hep GS formasi olsun :P

Şu anki stüdyoda şöyle bir çelişki var...

Yeni stüdyoysa neden arkada taraftar sesi var

eski stüdyoysa neden masa değişik

eski stüdyoysa neden arkada taraftarın kartonu asılı

????

Geri