• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

ya arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama doğan tvde çalışan birisinden duydum test yayınından ne zamn çıkılacak bilmiyorum ama çıkılsa bile doğpan tv

Aykun Alan' Alıntı:
dedik sana o kadar...

voleybol maçını gstv'de izledim. keşke izlemeseydim.Ya bir spor kanalı voleybol maçında skor tabelası koymazmı ekrana?Bunlar nerede yaşıyor böyle.Maça giriş jeneriğinde voleybol maçı diyor yandaki logoda adam smaç basıyor.Bu tarz hataları görmekten bıktık artık.
Dostum test yayini bitene kadar GS TV & BJK TV´de mac yayini esnasinda (lig maclari)

ekranlara skortabelasi koymiyacakmis.

Onur Karakuzu' Alıntı:
ya arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama doğan tvde çalışan birisinden duydum test yayınından ne zamn çıkılacak bilmiyorum ama çıkılsa bile doğpan tv
Kimden duydun? :shock:

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":3rovtb04]dedik sana o kadar...

voleybol maçını gstv'de izledim. keşke izlemeseydim.Ya bir spor kanalı voleybol maçında skor tabelası koymazmı ekrana?Bunlar nerede yaşıyor böyle.Maça giriş jeneriğinde voleybol maçı diyor yandaki logoda adam smaç basıyor.Bu tarz hataları görmekten bıktık artık.
Dostum test yayini bitene kadar GS TV & BJK TV´de mac yayini esnasinda (lig maclari)

ekranlara skortabelasi koymiyacakmis.[/quote:3rovtb04]
hakan bizim dediğimiz farklı bari basketbol maçlrındaki o skorboardın oraya bi kamera koy o olsun ama bizde maşallah gs bjk yazan yer bile renksiz özentisiz avrupa maçında nolmuştu ya

basket maçlarınında salondaki skorboard ı koyuyolar!

ve avrupa maçında o yazı neden olmadı diğer canlı yayınlanan maçlarda o canı yazısından tut gs impriel yazısına kadar

daha bir skorboard koyamıyoruz. biz hala neden bahsediyoruz?

sırf skor u merak ettiğimden dspor u açmak zorunda kalıyordum!

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":1os4xday]dedik sana o kadar...

ekranlara skortabelasi koymiyacakmis.[/quote:1os4xday]

bizde buna karşılık ozaman test yayınından çıkana kadar gstv izlemiyeceğizmi dememiz lazım?Böyle saçma şeymi olur

Yapıcı değil yıkıcı olmak kimseye bişe kazandırmaz oldu.

Her maç konusunda da aynı şeyler konuşuluyor.Konu eleştirmek olunca kimse bıkıp usanmıyor.

Fikirleri değiştirip yapıcı olmaya çalışalım artık.Yapıcı olmaya başladığımızda tekrar açarız burayı.

Edit:Tekrar devam.Tv çalışanlarına hakaret,aşağılama vb gibi mesajlar silinecektir.

Ne söylesek bos,test yayini´nin bitmesi gerekiyor zannediyorum bazi seyler icin.

ne zaman doğan tvden çıkacak diye gün sayarken şimdi çıkmasın dua ediyorum, iyi kötü kanalımızı izliyorduk digitürke geçtiğinde sadece digi üyeleri izleyecek.

Adnan POLAT size olan bakışım gün geçtikçe değişiyor, ne yapmaya çalıyorsunuz anlamıyorum?

bende katılıyorum dediklerinize bende çıkmasın diye bakıyorum inanın

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
ne zaman doğan tvden çıkacak diye gün sayarken şimdi çıkmasın dua ediyorum, iyi kötü kanalımızı izliyorduk digitürke geçtiğinde sadece digi üyeleri izleyecek.

Adnan POLAT size olan bakışım gün geçtikçe değişiyor, ne yapmaya çalıyorsunuz anlamıyorum?
1´de iyi yönden bak dostum bari altyazilar´dan kurtulacagiz.

ya içimden bi ses çıkmayacak uydudan da diyor digiye geçsek bile ordan ve ordan yayın yaparız belki

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Mehmet E. Güneş":2n9xb310]ne zaman doğan tvden çıkacak diye gün sayarken şimdi çıkmasın dua ediyorum, iyi kötü kanalımızı izliyorduk digitürke geçtiğinde sadece digi üyeleri izleyecek.

1´de iyi yönden bak dostum bari altyazilar´dan kurtulacagiz.[/quote:2n9xb310]

ben izleyemedikten sonra altyazıları kaldırsalar, maçları yayınlasalar hatta veli ile canı bile işten çıkarsalar ne farkederki benim için.

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
ben izleyemedikten sonra altyazıları kaldırsalar, maçları yayınlasalar hatta veli ile canı bile işten çıkarsalar ne farkederki benim için.
Sen´de mi Veli & Can abileri sevmezsin?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Mehmet E. Güneş":3tyor3us]

Sen´de mi Veli & Can abileri sevmezsin?[/quote:3tyor3us]

Veli yigit iyidir ;)

pazar günkü bayanların maçı canlı yayınlanacak mı ?? yayınlanacaksa allahan uA dan bi adam alalım daha ii anlatır can abiyle ulusal kanalda gibi hissediyorum kendimi

Onur Karakuzu' Alıntı:
pazar günkü bayanların maçı canlı yayınlanacak mı ?? yayınlanacaksa allahan uA dan bi adam alalım daha ii anlatır can abiyle ulusal kanalda gibi hissediyorum kendimi
Yani uA radyo´dan mi? :P

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Mehmet E. Güneş":17ykt3j8]

Sen´de mi Veli & Can abileri sevmezsin?[/quote:17ykt3j8]

olur mu canım sevmemek ne haddimize bayılırım :P

Geri