• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

yunus kardeşim verseler şuc vermeseler bi suç ne yapsınlar başka yani maçtan önce işte ne güzel paf maçını izliyoz dikkatini çekerim sadece paf maçlarını biz canlı yayınlıyoruzz

ben onu demiyorum.

hep tekrar,hep tekrar!!sürekli aynı şeyi veriyorlar!

tamam ne güzel canlı veriyorsun. sen onun tekrarını 1 ,bilemedin 2 defa vereceksin, hadi 3 olsun. için tadını kaçırmayacaksın!

biz aynı şeyleri izlemekten bıktık!

kanalın içeriğini çoğaltmaları lazım!

Sadece biz yayınlıyoruz çünkü bizden başka paf takımına güvenen büyük takım yok.Onlar milyon dolarları bayıp türk futbolcu alırken biz fabrikadan direk alıyoruz onları.Beşiktaş 1-2 sene önce biraz iyiydi Batuhan,Mehmet Sedef filan çıktı iyi topculardı ancak terbiye alamadıkları için basın indirdi.Özellikle Batuhan 17 yaşında 20 yıllık Beşiktaş yazarına gider yapınca basın ipini çekmişti.
Biz bu işi iyi yapıyoruz ve tüm Türkiye'ye gösteriyoruz.Göstermeye de devam etmeliyiz.

Ha tekrar konusunda haklısın Yunus.Ama bakınca bir programı 24 saatlik günde 5 defa izleyince paf maçını 2 defa izlemek pekte kötü olmasa gerek :)

Arda abi diyoruz ki; can erbesler felaket maç anlatıyor, adamcağız 1000 tane işi birden yaparsa olacağı bu. herkesin bir tane alanı olmalı! aynı "Fenerbahce"nin kanalında olduğu gibi!

yunustaylan' Alıntı:
Arda abi diyoruz ki; can erbesler felaket maç anlatıyor, adamcağız 1000 tane işi birden yaparsa olacağı bu. herkesin bir tane alanı olmalı! aynı "Fenerbahce"nin kanalında olduğu gibi!

Ama orda da devreye bizim televizyona ayırdığımız bütce ve onların ayırdığı bütce devreye giriyor.Bu şartlarda demek bu kadar oluyor.Bu kadar borc harc varken ekstraya girip bir tv için daha kötüye sürüklenmeninde anlamı yokki Yunus.

bunları diyeceğini biliyordum abi :)

sonra haber bülteni sunuyorsun, elinde kağıda bakarak okuyorsun.

bu nerde görülmüş :)

knala için ekstra bi borca girmeye gerek yok bu kanalın en fazla gideri aylık 70bin dolar (fb tv nin 60bin dolar ) bu parayı kulüp karşılar karşılayamazsada ne diyelim yuh .. ama çok büyük bir atılım ve yatırım var canlı yayın aracı alındı bildiğim kadarıyla artık tek yorumcu sunucu her ama her branş için değişik isimler spikerler alınmalı bi adama 1000iş verilmez

Onur Karakuzu' Alıntı:
knala için ekstra bi borca girmeye gerek yok bu kanalın en fazla gideri aylık 70bin dolar (fb tv nin 60bin dolar ) bu parayı kulüp karşılar karşılayamazsada ne diyelim yuh .. ama çok büyük bir atılım ve yatırım var canlı yayın aracı alındı bildiğim kadarıyla artık tek yorumcu sunucu her ama her branş için değişik isimler spikerler alınmalı bi adama 1000iş verilmez
Arda Öztürk bu konu için de yorum istiyoruz :)

Barış Şişman' Alıntı:
Can Erbesler bence ondan deha iyidir ayrıca yukarıdan alıntıladığım yazımda kalın ve büyük puntolarla yazdığım yere dikkat et.. Birde bu kadar büyük tepki verecek durum yok, yakını falan mısın da "kim sunsun" diye bir tabir kullanıyorsun..

[quote="Barış Şişman":353q5u8o]Uzun zamandır oturup şöyle yarım saat bile izlemiyordum kanalı ama yine çok büyük değişmeler olmamış galiba. Hala Veli Yiğit denen arkadaşa haberleri falan sunduruyorlar.. Birde bu kanal ne zaman doğru düzgün spiker alacak çok merak ediyorum?..
[/quote:353q5u8o]Ben büyük tepki vermedim ki,siz öyle Veli Yigit denen arkadasa haber sunduruyorlar digince ben´de size kadronun hâlâ dar oldugunu,& size göre kimin sunmasi cazip olacagini sordum okadar.

Murat Cesur' Alıntı:
iyi haberler geliyo güzelde ben artık TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMINI İZLEMEKTEN BIKTIM YETER AMA YAA!!!!!
8.GUNDE ONLAR
BASKETBOL DUNYASINDA ONLAR
KALEDESKOP ONLAR
8.GUNE KOSKOCA KULUPTE BAŞKA TAKIM KALMADIMI...
BASKETBOL DUNYASINA ERKEK TAKIMINDA Bİ ALLAHIN KULU YOKMU KATILACAK VEYA BAYAN TAKIMINDAN...
20 PROGRAM YAPMIŞLARSA EN AZ 15İ TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMI!!!

YETER ADNAN YETER AMAA!!!!!!!

2 hafta once yazmıştım aynen devam!!!

ARTIKK YETER BEE!!!

basketbol dünyası ve sunucusu!!!
yine tekerlekli basketbol takımını konuk ediyor...ayıptır bu kadar olmaz...
programın adını değiştirin bari...sunucusu mertmidir nedir (hanii sürekli hayat hikayesini anlatan)...
ayıptır başka bi şey demiyorum ARTIK...

evet adnan mert paşaoğlu ve cümlenizin son harfine kadar katılıyorum ya adamların ilk yarı maçları bitti erkek ve bayan basketten bi haber bile alamıyoruz ya bakalım 7de 8.gün var konuk kim ???

Onur Karakuzu' Alıntı:
evet adnan mert paşaoğlu ve cümlenizin son harfine kadar katılıyorum ya adamların ilk yarı maçları bitti erkek ve bayan basketten bi haber bile alamıyoruz ya bakalım 7de 8.gün var konuk kim ???
8.Günü dün görmüstüm o programda sotupundan 1ini cagriyor ismin bilmiyorum.

ne bekliyordunuz ki :ehue

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":11njfbjt]evet adnan mert paşaoğlu ve cümlenizin son harfine kadar katılıyorum ya adamların ilk yarı maçları bitti erkek ve bayan basketten bi haber bile alamıyoruz ya bakalım 7de 8.gün var konuk kim ???
8.Günü dün görmüstüm o programda sotupundan 1ini cagriyor ismin bilmiyorum.[/quote:11njfbjt]
o değil o geçen haftaki pazartesi yeni bölüm var yeni kişi vardır yani

üzülerek söylüyorum , şu potada fener i bir izlesinlerde örnek alsınlar :oops:

her ama her şeyin başında bir alanla ilgili sadece belli spiker ve yorumcu olmasıyla ilgili oda ilerde olacak sanırım

yunustaylan' Alıntı:
Onur Karakuzu' Alıntı:
Arda Öztürk bu konu için de yorum istiyoruz :)

Açıcası rakamları tam bilmediğim için net birşey demiyorum.Ama erkek takıma bile ödeme yapılamadığını düşünürsek extra olur.Eminim başka sipikerler gelse bu sefer başka birşey eleştirilecek.İnsan oğlunu mutlu etmek zor Yunus.

arda abi lütfen yapmayalım spikerlerin geldiğini düşünürsek basketbol için voleybol için ayrı ayrı spiker onların maçını anlatır yorumcuyla birlikte programını yapar süper ötesi olur ayrıca şu maçı kim anlatıp rezil etcek diye düşünmzsin can da işini yapar futbolunu anlatır adam hem kendi branşlarına daha çok vakit ayırmış olur böylece program sayısı da artar daha ne diyim bi 70in dolar diyorum ve susuyorum bi oyuncu daha transfer ettik diye düşünülmeli

Samiyene cıvıl cıvıl stüdyo yapmışlar, ben bugün floryada bunu göremedim :(

o gri renkli eski püskü, boğucu stüdyo yu yenilesinler artık! (odamı çok para?)

artık gözümün gönlümüzün açılmasını :) istiyoruz

bencede tam tersi olmalıydı tüm programlar orada çekiliyo ya 2haftada bir gidilen yere gereksiz olmuş

Geri