• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
olur mu canım sevmemek ne haddimize bayılırım :P
Öyleyse niye isten cikartmalarini istiyorsun?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Mehmet E. Güneş":25v2fu4h]

olur mu canım sevmemek ne haddimize bayılırım :P
Öyleyse niye isten cikartmalarini istiyorsun?[/quote:25v2fu4h]

ya tabiki sevmiyorum şaka yaptım yanlış anladın galiba :)

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
yaw tabiki sevmiyorum şaka yaptım yanlış anladın galiba :)
2 si´de iyi bana göre,bence 2 si´de gitmesin.

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Mehmet E. Güneş":2r5pc9v3]

ya tabiki sevmiyorum şaka yaptım yanlış anladın galiba :)
2 si´de iyi bana göre,bence 2 si´de gitmesin.[/quote:2r5pc9v3]

bu senin görüşün saygı duyuyorum

ya beyler bende d-smart var uydudan çıkmazsa digiye geçerse ben seyredemeyecem :) valla eğer iyi olacaksa kanal internet bağlantısında 5 TL verir seyrederim zaten genelde bilgisayar başında geçiyor vaktim tabi bu benim görüşümdür

divan kurulunda adnan polat gstv ile ilgili çok büyük değişim içindeyiz. mart ayında bu değişimleri göreceksiniz demişti.
bekleyelim görelim bakalım.
zaten işimiz beklemekle geçiyor

bunların içinde malesef sadece digiye de geçecek dedi inş olmaz

Onur Karakuzu' Alıntı:
bunların içinde malesef sadece digiye de geçecek dedi inş olmaz
Onur sadece digiye gecicez diye bir cümleyi nerden duydun göster de bende göreyim ?

Tolga Kaplan' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":oevlnrn1]bunların içinde malesef sadece digiye de geçecek dedi inş olmaz
Onur sadece digiye gecicez diye bir cümleyi nerden duydun göster de bende göreyim ?[/quote:oevlnrn1]
eğer baştan sona dinlerseniz resmi sitemizden kanalımızla ilgili aynen şu ibareler yer alıyor .. '' kanalımız mart ayında büyük bir yapılanma içine giriyor naklen yayın aracı ve çeşitli programlar yapılacak ayrıca BİR PLATFORMA GEÇİLECEK izlenme sayımız şuanda 8buçuk milyonken bu sayı PLATFORMA GEÇTİKTEN SONRA 2milyona düşeecek '' bunun ne demk olduğunu açıklasana bi ??

Adnan Polat'a büyük başkan dediğim için çok pişmanım .

Emin Doğanca' Alıntı:
Adnan Polat'a büyük başkan dediğim için çok pişmanım .
sebep?

Emre Evren İçöz' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":1s8exxgq]Adnan Polat'a büyük başkan dediğim için çok pişmanım .
sebep?[/quote:1s8exxgq]

Galatasaray TV'de yapılması muhtemel olan atılım bunun sebebidir .

Ayrıca durumu iyi olmayan Galatasaray taraftarlarını yok sayan başkana ben büyük başkan diyemem , bu benim şahsi görüşümdür . Lütfen saygı duy

anlıyorum saygılar..

Emin Doğanca' Alıntı:
Galatasaray TV'de yapılması muhtemel olan atılım bunun sebebidir .

Ayrıca durumu iyi olmayan Galatasaray taraftarlarını yok sayan başkana ben büyük başkan diyemem , bu benim şahsi görüşümdür . Lütfen saygı duy
Nereden biliyorsun GS TV´deki atilimlarini? Önce 1 Mart ayi gelsin´de olucaklarina bakalim. ;)

hakan kendimizi kandırmayalım olacak şeyler bende üstteki arkadaşıma katılıyorum parası olmayanları yok sayan adnan başkana yakışmadı düyorum kendi görüşüm bu yönde

Ya arkadaşlar uzun süredir bakmıyodum bu bölüme ama saçmalamışsınız.Başka bir platforma daha geçicek dedi evet digitürke geçicek ama nasıl Kanal d Atv fbtv vb. kanallar digitürkteyse bizimkide ondan ibaret yok sadece üyeler izlicekmiş ya ne alaka kardeşim.Biz türksattan çıkmıyoruz.Kablo tvden çıkmıyoruz d-smarttan çıkmıyoruz sadece daha fazla kişi izlesin diye birde Digitürkte yayına giriyoruz.Hatta sürekli bilgisayar başında olanlar için aylık çok cüzi bir miktara( 5-10ytl)internette yayına giricek daha ne istiyosunuz bilmeden konuşuyosunuz.Kanalımız 5 yerde olucak

Türksatta--D-smartta-Digitürkte-Kablo tv de-İnternette

Yani kısacası Digitürke geçeceğiz ama sadece kanal olarak diğer platformlardan ayrıldığımız falan YOK

uğur gs resmi sitesine gir orada adnan polat divan kurulu toplantısı konuşması var baştan sona izle dediği cümle bir platforma geçeceğiz şuanlık 8milyon kişi ulaşabilirken bu sayı GEÇTİKTEN SONRA 2MİLYON KİŞİ OLACAK ...

Onur Karakuzu' Alıntı:
uğur gs resmi sitesine gir orada adnan polat divan kurulu toplantısı konuşması var baştan sona izle dediği cümle bir platforma geçeceğiz şuanlık 8milyon kişi ulaşabilirken bu sayı GEÇTİKTEN SONRA 2MİLYON KİŞİ OLACAK ...

Geçtikten sonra 2 milyon daha artacak diyor..

kardeşim baştan sona bidaha izledim benm kurduğum cümleyi kuruyor yapma ya

Ben GS TV hakkinda hep pozitif seyler yazmak istiyorum ama....

....pozitif olan hic 1 sey göremiyorum ki kanalda haberleri bile izlemek istesem

5 gün önce gösterdigi haberi gene gösteriyor EL-INSAF ya......

Geri