• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

birde 40 senedir aynı stüdyo!

samiyende seneye eser kalmayacak o stüdyodan!

Onur Karakuzu' Alıntı:
bencede tam tersi olmalıydı tüm programlar orada çekiliyo ya 2haftada bir gidilen yere gereksiz olmuş
Aynen Onur bencede cok gereksiz.

Basketbol Dünyasında bu hafta yine ts basketbolcularımızmı vardı?Nediyosunuz ya ciddi olamazssınız :(

İnsan bu kadarmı sorumsuz olur ya.Ts basketbol takımımızın maçı bile yok.Ne için çıkarıyorlar onları.Program iyice amacından sapmış artık.Potada fener programını örnek almaları lazım.Bayan takımı bir gün önce el maçı oynuyor ertesi gün nevriye&birsel ekranda.Bu kadar rezalet olmaz.Şube çalkalanıyor hala bunlar kendilerini tatmin ediyorlar.Basketbol Dünyası programını çektinmi çektim.Bu mudur yani...

Saadet Unal' Alıntı:
GStv'nin Bayanlarımızın maçını yayınlıyor olması çok iyi izleriz bizde güzel güzel. :P Daha öncede yayınlıyordu ama şaşırtıcı olan bu maçın kendi imkanlarımızla yayınlanacak olması sanırım. Bayağı düzelme var kanalımızda birde şu Can Erbesler ve Veli Yiğit'ten kultulsak tam olacak.
Kusura bakma Saadet ama Can Erbesler & Veli Yigit´den önce kanaldan gitmesi gereken kisi Melisa Cizmeci´dir.Nedense ilk gördügüm andan beri hic hoslanmiyor & ekrana yakistiramiyorum kendisini.Ayrica mümkün oldugu kadar sundugu programlari´da izlememeye gayret ediyorum.

abi kimseyi yollamadan 5spiker 5yorumcu 5kameraman alalım gör o zamn :)

Onur Karakuzu' Alıntı:
abi kimseyi yollamadan 5spiker 5yorumcu 5kameraman alalım gör o zamn :)

can erbesleri yollayalım yerine adam akıllı bir spiker alalım.

bi spiker bolluğu olsun sonra yollarız şimdi 3tane spiker varken olmaz o iş

abi bide her kanalda bir spor haberleri müdürü var diye biliyom yada ismini yanlış yazmış olabilirim can erbesler spor haber müdürü heralde yada müdürü mü bu konuda bilgisi olan yazabilir mi

hayır can erbesler spiker veli yiğit gs tv editörü oldu

tamam saol

Onur Karakuzu' Alıntı:
hayır can erbesler spiker veli yiğit gs tv editörü oldu

Kanalda herhangi bir değişiklik yapmadıktan sonra kral olsa ne yazar !!!!!

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":1e8gpazw]abi kimseyi yollamadan 5spiker 5yorumcu 5kameraman alalım gör o zamn :)

can erbesleri yollayalım yerine adam akıllı bir spiker alalım.[/quote:1e8gpazw]kadaslar anlamiyorum sizi ne yapti Can & Veli´de 1´den 1´e istenmez hale geldi?

basketbol dünyası programını izleyim dedim yine t s basketbolu konuşuluyo.tabiiki ts basketbolu konuşulmalı onlar alkışların en büyüğünü hakediyolar ama herhaftada değil.zorla programı izlemeyin diyolar ki zaten izlemiyom. zaten tv spikerlerinin paftakımla, ts takımına nazı geçiyo.ötekileri programa dahi zar zor çıkarıyolar herhalde

çabuk GS tv yi açın 8.gün var, adnan paşaoglu nun programı. bu program kaçmaz ;)

8.günde 3 hafta önceki program tekrar yayınlandı.Bayn voleybol takımımızın oyuncusu ceren :S

Bravo valla.8.gün gstv ilk açıldığından beri var ama 2 yıldır çıkan bayan basketbolcular ışıl,kübra,seda.

Burada belki tv'ye ve en azından kulübe yakın kişiler muhakkak vardır onlara bir soru sormak istiyorum.

Acaba kanal ne zaman normal yayına geçecek ve geçtiğinde ne gibi değişiklikler olacak? İlk açıldığı zamanlara dönüp bakıyorum o zamanlarda beklerdik ki test yayını bitsede yayına girsek diye şimdi bakıyorum yine aynı. :) Stüdyoların yenileneceğini ve kendimize ait olacağını sanırım buradan okumuştum, bunların haricinde neler olacak bilen birileri detaylı şekilde yazar ise çok makbule geçer...

bilmediğimiz çok şey varmış ya bizim doğan tv den ÇIKMADIK test yayınından sonra da tam belli değilmiş hey allahım ne günlere kaldık ya

dedik sana o kadar...

voleybol maçını gstv'de izledim. keşke izlemeseydim.Ya bir spor kanalı voleybol maçında skor tabelası koymazmı ekrana?Bunlar nerede yaşıyor böyle.Maça giriş jeneriğinde voleybol maçı diyor yandaki logoda adam smaç basıyor.Bu tarz hataları görmekten bıktık artık.

ya avrupa maçındaki o yazı neden kullanılmıyo dümdüz bayan voleybol maçı gs bjk demişler yazık ve dikkat artık

Onur Karakuzu' Alıntı:
bilmediğimiz çok şey varmış ya bizim doğan tv den ÇIKMADIK test yayınından sonra da tam belli değilmiş hey allahım ne günlere kaldık ya
Sahi mi ya...... :shock:

kimden duydun,ayrica test yayini ne zaman biticekmis?

Geri