• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Barış Şişman' Alıntı:
Ya arkadaşlar yanlış anlamazsanız birşey söylemek istiyorum. Bu Gs Tv'yi hayatınızın merkezine koymuş gibi yorum yapıp bekliyorsunuzda abi bu kadar kasmanıza gerek yok ki. Belli bir müddet sonra zaten herşey duyurulur, hep birlikte görürüz ve okuruz yani yanlış anlaşılmasın ama sizin bu konuyla ilginiz bana biraz garip geldi.

Forumda o kadar konu var ancak sizin mesaj sayınızın büyük bir kısma GS Tv topicinde. Fazla takmayın kafaya, takılın diğer konulara.. ;)

En nihayetinde bir tv kanalı...

p.s: Sakın yanlış anlaşılmasın, biraz garipsediğim bir şeyi yazdım.. :)
kardeşlik kimse takmıyo kafasına sadece bir değişiklik olanları bildiriyoruz yoksa kanalın başına 5dk bile oturmuyorum çünkü seyredilecek birşey yok hep aynı arada bir değişiklik gözümüze çarpınca haber veriyoruz

Kanal bile degil bence.Fener gibi her platforma girerse o zaman izlerim.İzleyemedigim bir kanala kanal demem.

Yakup Cinara ne oldu?....

Abi ben böyleyim iste biz´de calistigi zaman ekran karsisin´da demedigimi birakmadim,simdi özlüyorum nede olsa GS TV´mize katki yapti,aynisini herhalde Melissa Cizmeci ayrilirsa yasarim ama buna ragmen ayrilmasini istiyorum. :P :ehue

barış abi beni mutlu eden iki şey var bir basketbol 2galatasaray tv bunun için kafama takmaya değer diyorum ben

Onur basketbolu kafaya taktığını görmedik Barış'da o yüzden yazmış zaten. Basketbol forumunda iletilerinin yüzde 95'nin gstv ile ilgili olmasına hayret ediyormuş.

Şu başlığı hiç açıp okumuyorum bile.

Valla arkadaşlar eğer siz öyle düşünüyorsanız tabii girin, bakın, yazın.. :)

Eren Aydın' Alıntı:
Onur basketbolu kafaya taktığını görmedik Barış'da o yüzden yazmış zaten. Basketbol forumunda iletilerinin yüzde 95'nin gstv ile ilgili olmasına hayret ediyormuş.
Aynen, Eren Aydın arkadaşımız daha açıklayıcı yazmış.. Benim hayret ettiğim noktada bu, evet Gs Tv mükemmel olsa bir nebze belki o kadar ilgincime gitmez ancak bu kötü haliyle bu kadar uğraşıyorsanız bir bildiğiniz vardır.. :)

arkadaşlar bu foruma 900msj attım bunların yanlızca 140ı bu bölüme nasıl yüzde 95 ya ??

Onur Karakuzu' Alıntı:
arkadaşlar bu foruma 900msj attım bunların yanlızca 140ı bu bölüme nasıl yüzde 95 ya ??

Tamam %95 değil %16 ama bu küçük gibi görünen %16lık kısım 146 iletiden oluşuyor.Bunu kastediyolar anladınmı Onur?

anladım diyorum ki bende burda gs tv hakkıında görüşlerimi paylaşmak eleştirimi yapmak hoşuma gidiyo basketbol ve gstv var benm için mutlu olmamı sağlayan budur yani ne diyim daha ??

gstvnet açıldı mı, bilen var mı?

Selim Sercan Eren' Alıntı:
gstvnet açıldı mı, bilen var mı
Kapalımıydı ki zaten?Ben girebiliyorum.

neyse konuya dönelim son günlerde acaba alt yazı filan yine yok gören oldu mu ?? önceden de sevinmiştik pat diye çıktı : )

selim kardeş biraz konu dışına çıkmaya başladık hepimiz olarak geri dönsek konuya

Onur Karakuzu' Alıntı:
neyse konuya dönelim son günlerde acaba alt yazı filan yine yok gören oldu mu ?? önceden de sevinmiştik pat diye çıktı : )
Hafta sonlari cikmiyor,hafta ici cikiyor bende anlamadim bizim GS TV ne yapiyor? :P

Onur Karakuzu' Alıntı:
selim kardeş biraz konu dışına çıkmaya başladık hepimiz olarak geri dönsek konuya

Onur gstv net gs tv'nin forumu degil mi burada tartısılmayacak ta nerede tartısılacak.bak baslık acılmıs bu konuya yönlendirip kitlemişler.Seni anlamıyorum bu aralar.

tolga abi sonuçta resmi sitesi değil ve bi sitenin reklmını yapmak forum kurallarına aykırı ???

Yok abi yok,korkarim bu GS TV DOGAN TV´den ayrilmiyacak (insallah yanilirim) :?

Abi Yakup Cinara yol göstermisler demekki hayirlisi olsun.

Geri