• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

mustafa_güler' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":6uj726lf]artık herkesin dediği gibi az giriyorum foruma evet haberler var mesela 2spiker 2kameremanla anlaşılmış diğer spiker hamburg maçında uçakta röportaj yapanmış ve test yayıından martın sonlarına doğru çıkılacakmış ve doğan tv de olacakmışız son gelişmeler bunlar

Dğan tv de kalacağımıza göre bu sene maç özetlerini gösteremeyiz bana göre .Seneye de sezon başında anlaşarak yayınlarız maçları.[/quote:6uj726lf]Abi hâlâ maç özeti mi diyorsunuz inanamıyorum size..... :shock:

yahu bırakın mac özetini su kanalı izleyerek zaman kaybı yasamayın :)

ben GS TV 'yi akşam 18:30da açıp haberleri dinledikten sonra kapatıyorum.

sonraki 24 saat boyunca aynı bültenin kaseti yayınlanıp resmen kanalı sürekli izleyenlerle dalga geçer gibi bülten sırasında oluşan yazım, ses, görüntü bozukluklarını bile düzeltmiyorlar.

Abi inanamiyorum her sabah her sabah ya PAF LIGI´ni yada kayıp ettiğimiz P.Karsiyaka-GS maçını ısıtıp ısıtip gösteriyorlar.DOĞAN GURUBU ile yola devam etmeği uygun görmüşler iyi hoş da seneye 1 değişiklik olucak mı acaba kanalda? (Hiç zannetmiyorum). :?

yeter ama kabak tadı verdi artık..beyler biz spor kulübüyüz..medya kulübü değil..isterseniz sabahları yeşilcam öğleden sonra asya akşamlarıda amerikan filmleri oynasın..sabah paf maçı yerine de müge anlıyı getirelim..

ne bekliyorsunuz yani..tabiki tekrar yayınları olacak..her an her dk malzeme üreten bir yayın anlayışı olmaz ki..fb tvde tekrar bjk tv zaten o hep tekrar..

iyimser olmaya gerek yok,sence hergün aynı maçların yayınlanması normal bir şey mi ?

bu tip kanalların zaten max 3 saatlik yayını vardır..bu diğer takımların kanalları içinde geçerli..vakti doldurmak için maçları tekrar tekrar verecekler..programları tekrarlayacaklar..bunu bile bile sürekli aynı eleştiri can sıkıyor artık...

bunun çözümü başka bir kanalla dönüşümlü ortak yayın..bunuda arzu eden varsa saygı duyarım

mesela haftada bir basketbol dünyası dışında basketbol teknik yorum programı voleybol teknik programları yapılıp antrenörlerimiz son durum hakkında bilgi verebilir ayrıca bir program yapılıp o hafta olan bütün branşlarıız hakkında bilgi verilebilir ya bunlar zor şeyler değil EĞER BUGUN OYNANACAK BAYAN BASKETBOL İÇİN TARİHİ ÖNEM NİTELİĞİNDEKİ BİR MAÇI EVİNDE OYNANAN BİR MAÇI BİLE VEREMİYORSAN VARSIN OLMASIN GS TV

Erdem Akkaş' Alıntı:
yeter ama kabak tadı verdi artık..beyler biz spor kulübüyüz..medya kulübü değil..isterseniz sabahları yeşilcam öğleden sonra asya akşamlarıda amerikan filmleri oynasın..sabah paf maçı yerine de müge anlıyı getirelim..

ne bekliyorsunuz yani..tabiki tekrar yayınları olacak..her an her dk malzeme üreten bir yayın anlayışı olmaz ki..fb tvde tekrar bjk tv zaten o hep tekrar..

Şimdi sen fb tv'lye gs tv'yi bir tutarsan iletişim fakültesinin yanından bile gecme :)

yazıdan bunu anladıysan seninle zaten iletişime geçilmez demektir..

Erdem Akkaş' Alıntı:
yazıdan bunu anladıysan seninle zaten iletişime geçilmez demektir..

Ne anlamamı bekliyosun fener sürekli tekrar beşiktas ZATEN tekrar.Aradaki farkı sen bile belirtmişsin ;)

tamam Tolga unut gitsin.. :) kıyaslamak ve karşılaştırmak çok ayrı bişey..ordaki yazıda kıyaslama değil karşılaştrma vardı..

yoksa malum kanaldan gerideyiz maalesef..kanal olarak da çok eksiğimz var..kimse aksine bişey diyemez..ama tekrar olayına bukudar takmamak lazım..çnkü bu tip kanalların çoğunda var bu..

Erdem Akkaş' Alıntı:

Erdem abi sana sadece 1 soru soracam,sence bugünkü bayan basketbol macini GS TV canli vericek mi?

Hakan hak veriyorum size katılıyorum aynı fikirdeyiz..aksi birşey söylemiyorum hatta martta digitürke geçeceğiz topicine yazdığım yazı vardı takımın maçlarını izleyemedikten sonra neden digitürke geçim diye..

burda hemfikiriz bunun tersi birşey söylemem zaten hayalcilikten öte birşey olmaz..benim dediğim tekrarlarla ilgili idi..bugünkü maçı yayınlamayacak GSTV değilmi..peki yayınlasaydı 1 hafta boyuncada tekrar edecekti..bu tekrarlar olacak olmak zorunda..benim derdim bu tekrarlara getirilen eleştirilerle ilgili idi..

eğer voleyboldan 2maç paf maçı basketboldan 2maç yayınlasa olur sana 5maç hafta boyunca yayınla istediğini ?? ama yok işte kendi sahamızdaki hayati maçı bile yayınlayamıyoruz

Abi bu kanalı gerçekten ayakta alkışlıyorum.Bayan basketbol takimimizin en önemli maçını vermeyip,2000 yılın´daki kazandığımız kupayi veriyorlar ya daha ne diyim. :oops: :?

Hakan Avci' Alıntı:
Abi bu kanali gerçekten ayakta alkışlıyorum.Bayan basketbol takimimizin en önemli maçını vermeyip,2000 yılın´daki kazandığımız kupayi veriyorlar ya daha ne diyim. :oops: :?

Abi Gstv de bu maçı yayınlamak istemez mi? Demek ki daha alt yapı yok,bir şeyler eksikki yayınlayamıyorlar belki doğan tv geçen yayınlanan avrupa maçındaki kameraları vermiyodur atıp kesmeye gerek yok bence.

mustafa_güler' Alıntı:
[quote="Hakan Avci":3bho1rvu]Abi bu kanali gerçekten ayakta alkışlıyorum.Bayan basketbol takimimizin en önemli maçını vermeyip,2000 yılın´daki kazandığımız kupayi veriyorlar ya daha ne diyim. :oops: :?

Abi Gstv de bu maçı yayınlamak istemez mi? Demek ki daha alt yapı yok,bir şeyler eksikki yayınlayamıyorlar belki doğan tv geçen yayınlanan avrupa maçındaki kameraları vermiyodur atıp kesmeye gerek yok bence.[/quote:3bho1rvu]Niye DOĞAN TV ile yola devam ediyorlar o halde? Ben GS´nin futbol hariç diğer branşlar´dan haber & canlı mac yayınlarını GS TV´den izliyemiyeceksem niçin açıldı bu kanal? 1 kulüp kanalı ne işe yarar?

quote]Abi Gstv de bu maçı yayınlamak istemez mi? Demek ki daha alt yapı yok,bir şeyler eksikki yayınlayamıyorlar belki doğan tv geçen yayınlanan avrupa maçındaki kameraları vermiyodur atıp kesmeye gerek yok bence.[/quote]Niye DOĞAN TV ile yola devam ediyorlar o halde? Ben GS´nin futbol hariç diğer branşlar´dan haber & canlı mac yayınlarını GS TV´den izliyemiyeceksem niçin açıldı bu kanal? 1 kulüp kanalı ne işe yarar?[/quote]

Abi demekki bi nedenden dolayı yayınlamak istemiyorlar.

sabır Hakan sabır..GSTV yayını için doğan tv bize para ödüyor..istediğin gibi olması için kendi ayaklarımızın üzerinde durmamız gerekiyor oda şuan için imkansız..yönetimin elbette böyle bir projesi var ama şuanda ekonomik olarak rahat değilken bide kanalın doğantvden ayırıp ek masrafı göze alamıyolar..hak vermek lazım..özellikle stad projesi gibi uğraşılması gereken önemli bir sorun varken yönetim şuan GSTVle uğraşmaz..

hele bir düzlüğe çıkalım şu stadı bitirelim riva için harekete geçilsin şirketler birleştirilsin yani kısaca gelirler bi artsın yavaş yavaş herşey olacak inşallah

Geri