• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Hakan Avci' Alıntı:
Abi Yakup Cinara yol göstermisler demekki hayirlisi olsun.
bugün paf takımını anlatan adam meirayla röportaj yapan adamdı gayet güzel ve heycanlı anlattı yakup çınardan iyidir isminin başı N ile başlıyo gerisini anlamadım soyadı da okşan öyle birşey

dünkü gs-panküp ted maçının tekrarını bekliyordum bugün öğle haberlerinden sonra ama paf maçını yayınladılar

haber bülteninde dikkat ettim gs-panküp ted maçının haberini verirken rusya deplasmanındaki maçı ve içerde oynadığımız başka bir avrupa maçını yayınlıyorlar haberin görüntüsü olarak yani evimizdeki yayınlamadıklarını geçtim sonradan vermek için maçı kaydetmemişler bile

adnan polat divan kurulunda mart ta çok büyük değişiklikler göreceksiniz demişti hepimiz baya heveslenmiştik ama bir program dışında yeni program yok
sonra dikkat ettim de adnan polat 2009 mart ı demedi ki martta dedi yani çıkmaz ayın martında da olabilir kesin tarihli bir mart değil

çıkmayan candan umut kesilmez, hoca bile eşeğine dayan demiş yaz gelsin sana yeşil yeşil otlar vereceğim :D

Halil İbrahim' Alıntı:
dünkü gs-panküp ted maçının tekrarını bekliyordum bugün öğle haberlerinden sonra ama paf maçını yayınladılar

haber bülteninde dikkat ettim gs-panküp ted maçının haberini verirken rusya deplasmanındaki maçı ve içerde oynadığımız başka bir avrupa maçını yayınlıyorlar haberin görüntüsü olarak yani evimizdeki yayınlamadıklarını geçtim sonradan vermek için maçı kaydetmemişler bile

adnan polat divan kurulunda mart ta çok büyük değişiklikler göreceksiniz demişti hepimiz baya heveslenmiştik ama bir program dışında yeni program yok
sonra dikkat ettim de adnan polat 2009 mart ı demedi ki martta dedi yani çıkmaz ayın martında da olabilir kesin tarihli bir mart değil

çıkmayan candan umut kesilmez, hoca bile eşeğine dayan demiş yaz gelsin sana yeşil yeşil otlar vereceğim :D

ne diyelim abi doğru söze:D

Diğer Kanallarda birşey bulamadığım için Açıyorum kanalımızı.
Yürüyedur ve Peşindeyiz'i izliyorum bütün gün.
Arada bir markete felan iniyorum kaçırdığım yerler oluyor.
Açıyorum yine aynı kaçırdığım yerleri izliyorum tekrar tekrar verdikleri için .
En iyi yanı bu olsa gerek. Dvd oynatıcısı gibi :shock:

akşam 8.güne baktım ve ne gördüm gene tekerlekli basketbolcuları beklerken bu sever genç semihimizle uğurumuz vardı valla mutlu oldum :ehue

Halil İbrahim' Alıntı:

Abi icimden gelen 1 ses bana bu yönetimin DOGAN TV ile devam ediceklerini söylüyor (insallah yanilirim)

basketbol dunyasinda bu hafta mihriban oguz vardi

bende şaşırdım vala ayrıca paf maçını anlatan yeni spikere bayıldım inanılmaz heycanlı anlatıyor

Onur Karakuzu' Alıntı:
bende şaşırdım vala ayrıca paf maçını anlatan yeni spikere bayıldım inanılmaz heycanlı anlatıyor

onurcum nereledesin göremedik seni ikigündür :roll: melih abiden haberler varmı

artık herkesin dediği gibi az giriyorum foruma evet haberler var mesela 2spiker 2kameremanla anlaşılmış diğer spiker hamburg maçında uçakta röportaj yapanmış ve test yayıından martın sonlarına doğru çıkılacakmış ve doğan tv de olacakmışız son gelişmeler bunlar

Onur Karakuzu' Alıntı:
artık herkesin dediği gibi az giriyorum foruma evet haberler var mesela 2spiker 2kameremanla anlaşılmış diğer spiker hamburg maçında uçakta röportaj yapanmış ve test yayıından martın sonlarına doğru çıkılacakmış ve doğan tv de olacakmışız son gelişmeler bunlar

yarın divan toplantısı var bakalım başkan nediyecek yarın görürüz

Onur Karakuzu' Alıntı:

Dğan tv de kalacağımıza göre bu sene maç özetlerini gösteremeyiz bana göre .Seneye de sezon başında anlaşarak yayınlarız maçları.

mustafa_güler' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":1l11dmed]artık herkesin dediği gibi az giriyorum foruma evet haberler var mesela 2spiker 2kameremanla anlaşılmış diğer spiker hamburg maçında uçakta röportaj yapanmış ve test yayıından martın sonlarına doğru çıkılacakmış ve doğan tv de olacakmışız son gelişmeler bunlar

Dğan tv de kalacağımıza göre bu sene maç özetlerini gösteremeyiz bana göre .Seneye de sezon başında anlaşarak yayınlarız maçları.[/quote:1l11dmed]

bana kalırsa 2010 da yanlış hatırlamıyorsam yayıncı kuruluşun sözleşmesi bitiyor 2007 de d-smart 180 milyon dolar teklif etmişti digitürk de opsiyonunu kullandılar bana kalırsa o yüzden geçmemiş olabilir ama kesinlik yok doğantv de kalıp kalcağımızda belli değil Adnan Polat bu işi belli olmaz :P

melih abi cuma günü floryaya gidecekmiş program çekmek için son gelişmeleri öğrenip haber veririm dedi onu bekliyorum artık

Onur Karakuzu' Alıntı:
Abi biliyordum ya.........
desenize kanal yerin´de sayicak........

yerinde saymak diye birşey yok cnn de d smarta doğanlara bağlı ama bence gayet ilerleme içerisinde bizde yapabilirz sadece daha çok emek vermek lazım

Onur Karakuzu' Alıntı:
yerinde saymak diye birşey yok cnn de d smarta doğanlara bağlı ama bence gayet ilerleme içerisinde bizde yapabilirz sadece daha çok emek vermek lazım
Haklısın Onur´da......

kalal´da hiç 1 ilerleme yok.1 tek yeni başlayan 1 program var "Cimbomun Renkleri". :?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":1zmg6sfq]yerinde saymak diye birşey yok cnn de d smarta doğanlara bağlı ama bence gayet ilerleme içerisinde bizde yapabilirz sadece daha çok emek vermek lazım
Haklısın Onur´da......

kalal´da hiç 1 ilerleme yok.1 tek yeni başlayan 1 program var "Cimbomun Renkleri". :?[/quote:1zmg6sfq]
onda da sen haklısın : ) ama dediğim gibi hala neyin testi diyeceksiniz ama bi çıkalım şu test yaınından be abi :)

Onur Karakuzu' Alıntı:
onda da sen haklısın : ) ama dediğim gibi hala neyin testi diyeceksiniz ama bi çıkalım şu test yaınından be abi :)
Ayrica altyazilar´dan kurtulamiyacagiz. :?

Yok abi yok bu kanal herhalde yarinki bayan basketbol macini vermiyecek (her zamanki gibi) :? :(

Geri