• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":3nm2xqgk]kaldrsan nolcak şimdi kanal kötü diyince bahaneleri var yok efendim test yayınındayız daha
Iyi´de hic 1 deyisikli yok kanalda kardesim.Nasil Test Yayini bu böyle?[/quote:3nm2xqgk]
hakan değişiklik yönünden tema değişti bakarsan 90+ve maçlarda kullanılan tema değişti başka hiçbişy yok vala ya içimden bi ses para verilip tekrar alınır diyo haberlerde eski maçları görünce antalya filan bi tuhaf oldum

aykun abi gülme bide ya 40yılda bir adam akıllı bi özet aldık oda yok artık

Onur Karakuzu' Alıntı:
hakan değişiklik yönünden tema değişti bakarsan 90+ve maçlarda kullanılan tema değişti başka hiçbişy yok vala ya içimden bi ses para verilip tekrar alınır diyo haberlerde eski maçları görünce antalya filan bi tuhaf oldum
Ne yani sezon sonuna kadar Antalya,Sivas,Kayseri & (1 tane daha vardi hatirlamiyorum) onlarla idare edebilecek misin? :P

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":e3i9tm9x]
Ne yani sezon sonuna kadar Antalya,Sivas,Kayseri & (1 tane daha vardi hatirlamiyorum) onlarla idare edebilecek misin? :P[/quote:e3i9tm9x]
onu diyorum ya o kadar kötü oluyorum ki izleyince onları

Onur Karakuzu' Alıntı:
onu diyorum ya o kadar kötü oluyorum ki izleyince onları
Bosver takma kafana.

ilk kez kanaldan bu kadar soğudum hakan ilk kez ... izlemek bakmak içimden gelmiyo artık test yayınından çıkana kadar izlemeyecem bu siteden alırım çıktı yada çıkmadı diye bıkkınlık geliyo üzülüyorum ya

Onur Karakuzu' Alıntı:
ilk kez kanaldan bu kadar soğudum hakan ilk kez ... izlemek bakmak içimden gelmiyo artık test yayınından çıkana kadar izlemeyecem bu siteden alırım çıktı yada çıkmadı diye bıkkınlık geliyo üzülüyorum ya
Test Yayinin´dan cikana kadar bekleyebilecek misin yani? :shock:

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":nta16aq1]ilk kez kanaldan bu kadar soğudum hakan ilk kez ... izlemek bakmak içimden gelmiyo artık test yayınından çıkana kadar izlemeyecem bu siteden alırım çıktı yada çıkmadı diye bıkkınlık geliyo üzülüyorum ya
Test Yayinin´dan cikana kadar bekleyebilecek misin yani? :shock:[/quote:nta16aq1]
bekleyecem yeter ya hakan sen burda yazınca açacağım bıktım vala test yaınından çıkana kadar hangi programlar olacağını bile biliyorum her gün 5tekrar

valla ben mart ayının bitmesini bekleyecem bakalım bir düzelmemi olacak yoksa aynı tas aynı hamam mı olacak eğer birşey değişmezse emin olun izlenmez zaten boşuna kurulmuş olur am şu özetlerle ilgili birşey diyecem ligtv'nin sözleşmesi yanılmıyorsam seneye bitiyor şuan yayıncı kuruluş 100 milyon dolar veriyor d-smart da 180 milyon dolar veriyordu bir kaç yıl önce opsiyon felan olayı geldi şuna getiricem doğan holding lig özetlerine önem veriyor ilerde alabilirler yani yayıncı kurulusun sözleşmesi bittiğinde geçmişte teleon vardı bilenler vardır tekrar ona almaya çalışabilirler o yüzden tamamen digiye geçmemiş olabiliriz hatta hiç geçmemiş olabiliriz:)

Onur Karakuzu' Alıntı:
bekleyecem yeter ya hakan sen burda yazınca açacağım bıktım vala test yaınından çıkana kadar hangi programlar olacağını bile biliyorum her gün 5tekrar
Tamam insallah, anlastik Test Yayini bittikten sonra´da lig özetlerini veremezse ozaman ne olucak peki?

Burada hepsi söylendi bunların.Ekofener vs. vs. ama anlatılamadı.Hiç değilse çabalıyorlar denildi ama sonuç ortada.Beğenen fenerli bile yok ama biz beğeniyoruz...

Ercan Şahin' Alıntı:

dikkat ettiysen bizim istediklerimiz ile onların istekleri arasındaki açık farkı görürsün.

onların futbol dışı branşları yayınlamama gibi bir kaygıları yok, zaten kanal yayınlıyor

futbol maç özetleri yıllardır alınıyor

tema, grafik, stüdyo, sunucu şikayetleri nerdeyse hiç yok

onların istediği biraz daha magazinsel içerikli programlar.

biz ise hala test yayını tartışıyoruz aradaki fark çok büyük.

fb tv kaç yılında kuruldu,gs tv kaç yılında kuruldu? Biraz daha sabır,seneye düzelecek inşallah.

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":536kyt2q]
Tamam insallah, anlastik Test Yayini bittikten sonra´da lig özetlerini veremezse ozaman ne olucak peki?[/quote:536kyt2q]
dediğim gibi lig özetlerinde değilin hakan vala düzelsin biras programlar tema logo o bile yeter ya nese haber bekliyorum

Abi bu kanali hic anlamiyorum hâlâ GS-Bordeaux macini nasil verir bu kanal ya? :shock:

Hakan Avci' Alıntı:
Abi bu kanali hic anlamiyorum hâlâ GS-Bordeaux macini nasil verir bu kanal ya? :shock:
Hey allahim yarabbim Brans Raporuymus abi buna inanabiliyor musunuz? Ne halere düstü bizim kanal. :shock:

ben kanalı bizim kanal olarak görmüyorum zaten bizimde değil boşuna yapılmış gereksiz bir kanal hiçbir ayrıcalığı yok ben takımımla ilgili bir haberi son dakika olarak kanalımdan öğrenemiyosam bu kanal benim için korsan gstv falan yani sanki saçma sapan programlar, 50 kere gösterilen ilginç programlar,d sporun stajer spikerleri maç anlatmayı bile bilmeyen spikerleri hemde(gerçi dporda güzel bi kanal değil ya) bence kapatılsın gstv yada kulüp kendi üstüne alsın ve 1 numaralı spor kanalı olması gerektiği gibi yapsın!!!(üzülerek söylüyorum ki fbtv müthiş bir kanal :oops: )

Niye bukadar elestiriyorsun GS TV´yi diyeceksiniz belki ama abi yine az önce GS-Bordeaux macinin klibini baska 1 versiyon´da) verdiler.Bu kadarda olmaz yani ayip deninen 1 sey var ya.........

Emre Evren İçöz' Alıntı:
ben kanalı bizim kanal olarak görmüyorum zaten bizimde değil boşuna yapılmış gereksiz bir kanal hiçbir ayrıcalığı yok ben takımımla ilgili bir haberi son dakika olarak kanalımdan öğrenemiyosam bu kanal benim için korsan gstv falan yani sanki saçma sapan programlar, 50 kere gösterilen ilginç programlar,d sporun stajer spikerleri maç anlatmayı bile bilmeyen spikerleri hemde(gerçi dporda güzel bi kanal değil ya) bence kapatılsın gstv yada kulüp kendi üstüne alsın ve 1 numaralı spor kanalı olması gerektiği gibi yapsın!!!(üzülerek söylüyorum ki fbtv müthiş bir kanal :oops: )
Bende bencede kulüp kendi üstüne alsin´da bizde tadini cikaralim.Bu arada bende cok üzülerek yazdigin son cümleye katilmak zorundayim. :oops: (katilmak insana ne kadar agir geliyor bilirsin herhalde) :oops:

Geri