• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

bugun bir arkadaşım bana ne dedi benm gözümden kaçmış önceden lig özetleri alınmıyodu kendi yazıyolarda şu dk da gol diye haberlerde filan bugun brans raporunda bana dediki avrupa maçından sonra evet bu maçtan sonra puandurumu dedi ve süper lig programı çıktı dedi acaba alınacakta sadece ufak çaplı bir sorun mu dedi içimden bir ses diyorki en geç 1ay içinde özetlere kavuşacağız

Onur Karakuzu' Alıntı:
bugun bir arkadaşım bana ne dedi benm gözümden kaçmış önceden lig özetleri alınmıyodu kendi yazıyolarda şu dk da gol diye haberlerde filan bugun brans raporunda bana dediki avrupa maçından sonra evet bu maçtan sonra puandurumu dedi ve süper lig programı çıktı dedi acaba alınacakta sadece ufak çaplı bir sorun mu dedi içimden bir ses diyorki en geç 1ay içinde özetlere kavuşacağız
Hay allahim yarabbim biz ne diyoruz,sen ne diyorsun Onur ya birak GÖSTERMEZSE GÖSTERMESIN ya......

hakan göstermezse göstermesin ne demk ya ??? programlar biraz olsun daha ii geçiyodu yemin ediyorum hiç bir programı izlemiyorum 90+da dahil özetler olduğunda izleniyodu dandikte olsa çok yazık ya

Yahu arkadaşlar bu kadar sorun etmeyin kanalı. Herşeyi yakın zaman içinde görürüz, biz buraya yazınca malesef düzelmiyor o zaman sinirlenmeye, laf söylemeye gerek yok. Şu anda kalitesiz bir kanala sahibiz inşallah ileride iyi bir platform haline gelir.

Ayrıca senelerce bu tv için bekledi bu taraftar biraz daha bekleriz herhalde... :)

Onur Karakuzu' Alıntı:
hakan göstermezse göstermesin ne demk ya ??? programlar biraz olsun daha ii geçiyodu yemin ediyorum hiç bir programı izlemiyorum 90+da dahil özetler olduğunda izleniyodu dandikte olsa çok yazık ya
Yahu kardesim hani sen test yayini bitene kadar izlemiyecektin GS TV ´yi.

belki bizim kanalla alakalı değil ama sonuçta ikisininde yönetenleri sahibi aynı sonuçta geçen sene bjk tv de maç başlıyoru izliyodum spiker dediki şimdi taraftarlardan görüntüler ve lincoln ün floryadaki idmanda yaptığı hareketleri gösteren bi vtr çıktı bunu neden söyledim bu işten anlamıyolar

Emre Evren İçöz' Alıntı:
belki bizim kanalla alakalı değil ama sonuçta ikisininde yönetenleri sahibi aynı sonuçta geçen sene bjk tv de maç başlıyoru izliyodum spiker dediki şimdi taraftarlardan görüntüler ve lincoln ün floryadaki idmanda yaptığı hareketleri gösteren bi vtr çıktı bunu neden söyledim bu işten anlamıyolar
Nasil yani anlamadim BJK TV´de mi oldu bu olay?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Emre Evren İçöz":1mdexc2i]belki bizim kanalla alakalı değil ama sonuçta ikisininde yönetenleri sahibi aynı sonuçta geçen sene bjk tv de maç başlıyoru izliyodum spiker dediki şimdi taraftarlardan görüntüler ve lincoln ün floryadaki idmanda yaptığı hareketleri gösteren bi vtr çıktı bunu neden söyledim bu işten anlamıyolar
Nasil yani anlamadim BJK TV´de mi oldu bu olay?[/quote:1mdexc2i]
evet hatta bjk li kuzenimle izliyoduk çok dalga geçmiştim oda sandı lincoln inönüye gelmiş :)

Bir kerede Yenigün programında Veli Yiğit gazete okurken Sarı-Kırmızılılar diyeceğine yanlışlıkla Sarı-Lacivertliler demişti. Çok sinirlenmiştim.

Emre Evren İçöz' Alıntı:
evet hatta bjk li kuzenimle izliyoduk çok dalga geçmiştim oda sandı lincoln inönüye gelmiş :)
Ister misin bizim GS TV´de onlarin yeni transferi Fabian Ernsti göstersin. :P

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":9debvdxu]hakan göstermezse göstermesin ne demk ya ??? programlar biraz olsun daha ii geçiyodu yemin ediyorum hiç bir programı izlemiyorum 90+da dahil özetler olduğunda izleniyodu dandikte olsa çok yazık ya
Yahu kardesim hani sen test yayini bitene kadar izlemiyecektin GS TV ´yi.[/quote:9debvdxu]
bir ben sana bunu dün dedim lig özetleri 2haftadır alınmıyo ve programlar berbat geçiyo nese denilen gibi biz konuşunca düzelmiyo boşverin en iyisi

Evet son bombayı patlatıyorum.Malum bir programımız var adı "basketbol dünyası".Her hafta pazartesi günü yayınlanıyor.Peki burada hangi konular işlenir.Basketbol takımlarımızda 1 hafta içerisinde yaşanan gelişmeler,maçlar,analizler vs.Peki kulübümüzde geçen hafta neler oldu.Erkek takımımız türkiye kupası yarı finaline yükseldi ve elendi,hosley ve tolliver takıma dahil oldu.Bayan takımımız avrupa'da yarı finale yükseldi,wnba'in en önemli oyuncularından kara braxton galatasaray'a geldi.Normalde bu konuların işlenmesi gerekir.Ama dünki basketbol dünyası programını büyük bir hevesle açtığımda karşımda kimi gördüm bir tahmin edin bakalım.Evet doğru bildiniz.Tekerlekli sandalye basketbol takımımızın oyuncularından ferit gümüş,ve yine aynı takımdan bir yardımcı antrenör(?).Gündem bu kada yoğunken tsb takımımızdan bir oyuncu ve bir antrenör ile programı kapattılar.İşte kulüp kanalı budur abi,kalite bu,gündem bu kadar yoğunken bayan,erkek takımlarımızın antrenörlerini,oyuncularını çıkarmak neymişki efendim?Ne gerek var...
Rakip kanalı örnek vermeyeyim diyorum ama dayanamıyorum.Pes artık pes.

Adnan Paşaoğluna buradan sevgilerimi sunuyorum...

Aykun ALAN

Aykun Alan' Alıntı:
Evet son bombayı patlatıyorum.Malum bir programımız var adı "basketbol dünyası".Her hafta pazartesi günü yayınlanıyor.Peki burada hangi konular işlenir.Basketbol takımlarımızda 1 hafta içerisinde yaşanan gelişmeler,maçlar,analizler vs.Peki kulübümüzde geçen hafta neler oldu.Erkek takımımız türkiye kupası yarı finaline yükseldi ve elendi,hosley ve tolliver takıma dahil oldu.Bayan takımımız avrupa'da yarı finale yükseldi,wnba'in en önemli oyuncularından kara braxton galatasaray'a geldi.Normalde bu konuların işlenmesi gerekir.Ama dünki basketbol dünyası programını büyük bir hevesle açtığımda karşımda kimi gördüm bir tahmin edin bakalım.Evet doğru bildiniz.Tekerlekli sandalye basketbol takımımızın oyuncularından ferit gümüş,ve yine aynı takımdan bir yardımcı antrenör(?).Gündem bu kada yoğunken tsb takımımızdan bir oyuncu ve bir antrenör ile programı kapattılar.İşte kulüp kanalı budur abi,kalite bu,gündem bu kadar yoğunken bayan,erkek takımlarımızın antrenörlerini,oyuncularını çıkarmak neymişki efendim?Ne gerek var...
Rakip kanalı örnek vermeyeyim diyorum ama dayanamıyorum.Pes artık pes.

Adnan Paşaoğluna buradan sevgilerimi sunuyorum...

Aykun ALAN
Renkdas Adnan abiyle 1´e 1 temasa gecebiliyorsan eger kendisine söylemeyi denesen. ;)
Ayrica söylediklerine tamamen katiliyorum,bence´de bayan ve erkek takimlarimizin yeni transferlerini cikartsaydi iyi olurdu bence. ;)

Oyuncularımızdan İsmail Ar'dı konuk olan, yardımcı antrenör değil. Zaten Sedat Hoca'nın da yardımcısı yok bildiğim kadarıyla.

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Emre Evren İçöz":1h9gptgi]
Ister misin bizim GS TV´de onlarin yeni transferi Fabian Ernsti göstersin. :P[/quote:1h9gptgi]
korkuyorum :)

Emre Evren İçöz' Alıntı:
Niye korkuyorsun? Bence hazirlikli ol. ;)

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Emre Evren İçöz":2txxewnt]
Niye korkuyorsun? Bence hazirlikli ol. ;)[/quote:2txxewnt]
bari tanıdıklar izlemeden olsa öyle bişeyde rezil olmasak :)

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Emre Evren İçöz":33eg3bhr]
Niye korkuyorsun? Bence hazirlikli ol. ;)[/quote:33eg3bhr]

Niye bu kadar alay ediyorsunuz ki ? Diyelimki yanlışlıkla verdi ne olacak yani,fb tv de geçende bizimle ilgili bir klip vermişti yanlışlıkla şampiyonluk klibimiydi neydi tam hatırlamıyorum.

ya Gs tv'yi kanal olarak görmüyorum ben...Cok kazma bir kanal.

Tolga Kaplan' Alıntı:
ya Gs tv'yi kanal olarak görmüyorum ben...Cok kazma bir kanal.
.

Geri