• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Onur Karakuzu' Alıntı:
kanalın pazarlaması derkn onun anlamı daha değişik mesela fb tv kendi knalını pazarladı digi d smart ve uyduya :) bizimkide inş öledir de uydudan çıkmayız

diginin bize böyle bir seçenek tanıyacağını zannetmiyorum adamlar GS markasını kullanarak kutu satmaya çalışıyorlar ;)

ama GSTV için kaç kişi kutu alır bilemiyorum :)

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":3g7m8m55]kanalın pazarlaması derkn onun anlamı daha değişik mesela fb tv kendi knalını pazarladı digi d smart ve uyduya :) bizimkide inş öledir de uydudan çıkmayız

diginin bize böyle bir seçenek tanıyacağını zannetmiyorum adamlar GS markasını kullanarak kutu satmaya çalışıyorlar ;)

ama GSTV için kaç kişi kutu alır bilemiyorum :)[/quote:3g7m8m55]
dediğinde doğru ama bilemiyorum aklımda soru işaretleri var ne yalan söyleyeyim ben alırım :)

kendi isteğimle bu msjı siliyorum..

((( birde bir soru sormak istiyorum digiturk üyesi olduğumda istediğim zaman digi kablosunu çıkarıp tekrar uydununkini takabiliyormuyum uydudaki çanak noluyor acaba yani 1buçuk yıl sonunda gs tv çıkarsa digiturkten acaba tekrar uydununkini kullanabilir miyim ))))

bu aralarda hep korktuğum başıma geliyor, nasıl bir uğursuzluktur anlamadım.

size birşey söyliyim mi ama benim dediğim varsayım şimdi biz digiyle 1.5 yıl anlaşma yapmışız yayıncı kuruluşun tff'le 2009-2010 yılın sonunda sözleşmesi bitiyor ve bizimde sözleşmemiz bitiyor acaba neden Adnan Polat ve Yiğit Şardan o kadar akıllı insanlar ki eğer d-smart lig özetlerini alırsa oraya geçelim diye ayrıca şuan Galatasarayın mali durumu düzelmediği sürece kanalı başkalarının altında yönetiriz eğer Adnan başkanın planları tutarsa mobil telefon ve internet birde Aslantepe olayı çözülürse o zaman düzlüğe çıkar ve herşeyi biz yönetiriz ayrıca bende digi yok ben nasıl seyredecem :(

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":2o6bc5fy]kanalın pazarlaması derkn onun anlamı daha değişik mesela fb tv kendi knalını pazarladı digi d smart ve uyduya :) bizimkide inş öledir de uydudan çıkmayız

ama GSTV için kaç kişi kutu alır bilemiyorum :)[/quote:2o6bc5fy]Benim imkanim olsa idi alirdim........ :( :?

@Onur Karakuzu

Acaba DIGITÜRK EURO´dada cikar mi GS TV biliyor musun?

Ya offfff kardesim ya of ya..........

Ne diğeceğimi bilmiyorum şu kanala.Yahu kardeşim GS-Hamburg maçını gösterip´te taraftarlarin moralini bozucağına şu anda oynanan bayan voleybol takımın maçını canlı verse ne olur yani? Neymiş efendim D SPOR vermiyormuş cok güzel. :( :? :oops:

Hakan Avci' Alıntı:
Ya offfff kardesim ya of ya..........

Ne diğeceğimi bilmiyorum şu kanala.Yahu kardeşim GS-Hamburg maçını gösterip´te taraftarlarin moralini bozucağına şu anda oynanan bayan voleybol takımın maçını canlı verse ne olur yani? Neymiş efendim D SPOR vermiyormuş cok güzel. :( :? :oops:
sana sonuna kadar katılıyorum kardeşim

Onur Karakuzu' Alıntı:
((( birde bir soru sormak istiyorum digiturk üyesi olduğumda istediğim zaman digi kablosunu çıkarıp tekrar uydununkini takabiliyormuyum uydudaki çanak noluyor acaba yani 1buçuk yıl sonunda gs tv çıkarsa digiturkten acaba tekrar uydununkini kullanabilir miyim ))))

digitürk alınca aynı uydu gibi birtane kutu veriyolar sana.Evinde çanak anten varsa kabloyu digi kutusuna bağlıyorsun.Uydu izlemek istersen digiyi çıkarıp uyduya takıyorusun.

@Onur Karakuzu

Onur senden 1 ricam olucak "Kaleydoskop" Programını sunan Derya Aydoğna niçin artık programa taraftarların katılmadığını sorar mısin? Yorumları hoş oluyordu. ;) :P

Arkadaşlar biliyorum burası yeri diğil ama BJK TV maçı interaktif ile anlatmiyor epeydir ne oldu acaba?

Hakan Avci' Alıntı:
Arkadaşlar biliyorum burası yeri diğil ama BJK TV maçı interaktif ile anlatmiyor epeydir ne oldu acaba?
onların yenigün programı filanda olmuyo unutulmuş bir kanal

alin size oneri;

her aksam hamburg macini yayinlayin, sol aciktan stoper nasil yaratilir adli dersinizde, esantiyon olarak da adnan sezgin, aciklamalar yapsin, turkspor.net de sponsor olsun..

Savas Karadag' Alıntı:
alin size oneri;

her aksam hamburg macini yayinlayin, sol aciktan stoper nasil yaratilir adli dersinizde, esantiyon olarak da adnan sezgin, aciklamalar yapsin, turkspor.net de sponsor olsun..
:ehue ;)

Evet arkadaşlar şu anda kanalda "Branş Raporu" var.Hangi branş? Evet haklısınız TS Basketbol........ :?

Hakan Avci' Alıntı:
Evet arkadaşlar şu anda kanalda "Branş Raporu" var.Hangi branş? Evet haklısınız TS Basketbol........ :?

hiç şaşırmadım.

Ayrıca yine bil kazan programlarınada başlamış bjk tv.

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Hakan Avci":1rwwmsjw]Evet arkadaşlar şu anda kanalda "Branş Raporu" var.Hangi branş? Evet haklısınız TS Basketbol........ :?

hiç şaşırmadım.

Ayrıca yine bil kazan programlarınada başlamış bjk tv.[/quote:1rwwmsjw]BJK TV´den herhalde bu saaten sonra 1 hayir gelmez,bizimki o kadar kizmama(miza) ragmen yine´de iyi.

Iyi 1 haber bugün "Basketbol Dünyası" Programın´da bayan basketbol takımımızın antrenörü Okan Çevik vardı. :P

Hakan Avci' Alıntı:
Iyi 1 haber bugün "Basketbol Dünyası" Programın´da bayan basketbol takımımızın antrenörü Okan Çevik vardı. :P

ama braanş raporu ve 8.dünde yine tekerlekli sandalye basketbol takımı!!!

bu adnanı şikayet edilecek bi yer yokmudur acaba merak ediyorum babasının tvsi gibi tekerlekli basket takımını seviyorum o yüzden roportaj yapıyorum diyor bidee...
şikayet etmek lazım...ama nereye

Geri