• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Yayının Dügütürke geçmesi demek şifreli olacağı anlamına gelmiyor. Fb tv de digide ama normal uyduda şifresiz. Doğan'dayken bizim miydi ki? Dsmart yayın platformunun elinde sadece dandik hazırlık maçları, bazı uefa maçları ve eski(bunu söylemek çok üzücü) şampiyonlar ligi maçlarımız var. Ama Digitürk futbol ve basketbol alanında bütün lig yayın haklarını elinde tutuyor. Bayan maçlarına gelince, Fenerin yaptığı gibi satın alıp kendi televizyonunda yayınlama yoluna gidilebilir. Ben bu değişimin çok hayırlı olacağına inanıyorum. fb tv ile aradaki fark biter, hatta o kanaldan daha iyi bir kanal oluruz umarm. Bazan rast geliyorum, reklam falan alıyorlar. Bizim kanalda sadece 'Doktor Levi'nin manyetik dizlikleri' kıvamında reklamlar çıkıyor. Maç zamanı Avea,Ülker, Telekom da reklam veriyor ama sadece bu kadar.
fenerin reklamlarını dikkat ettim telekomla ve aveayla bir anlaşma yaptılar ordan geliyor reklamlar ülker desen fenerin basketbolu için ana sponsoru arasıra kiğilı reklamları var zaten yönetimde bulunuyo ismini bilmiyorum birşey kiğılı yapı kredinin sponsor olduğu programlar var o da koçun yani fbtv ye yardım eden çok mesela bizde sadece gsiyad yardım ediyo o da cimbomun renkleri programına sponsor başka yok bence Galatasaraylı olan bir sürü iş adamı ve kongre üyesi var onlarında yardımı gerekir ama şu olay Yiğit Şardan benim bildiğim reklam şirketi var yanlış bilmiyorsam büyük ihtimal onun yardımı olur en azından Gstv kendi yağında kavrulur

Saadet Unal' Alıntı:
Adnan senin arkadaşın galiba ? :)
bunu demiştim saadet adım saim istanbul üniversitesi son sınıf öğrencisiyim yaşım 23ve evet adnan mert paşaoğlu benm arkadaşım ..
tolga bey şimdi ne diyeceksiniz merak etyorum resmi açıklamada gelmiş çarşamba gecesi diye ben bunu söylediğimde bi ton laf söylemiştiniz heralde biraz olsun sindirirsiniz ..
neyse diyecek birşey yok hayırlı olsun diyorum sadece ...

Sadece digitürk platformundan izlenecek olması hiç de iyi olmadı.Biz kanalın tek başına ayakta kalmasını beklerken sadece digitürk platformunda yayında olacak olması bende hayal kırıklığı yarattı.fb tvnin hem digitürk hem uydu hem de kablo tvde yayın hayatını devam ettirdiğini düşünürsek Gs tv'de böyle bir yayın stratejisi izlemeliydi.Gerçekten üzücü bir durum.Sırf lig maçları uğruna uydu kullanan ve d-smarta sahip olan taraftarlar mağdur edilmiştir.Umarım en kısa sürede yanlışlarından dönerler.

Mehmet Can ILIMAN' Alıntı:
Sadece digitürk platformundan izlenecek olması hiç de iyi olmadı.Biz kanalın tek başına ayakta kalmasını beklerken sadece digitürk platformunda yayında olacak olması bende hayal kırıklığı yarattı.fb tvnin hem digitürk hem uydu hem de kablo tvde yayın hayatını devam ettirdiğini düşünürsek Gs tv'de böyle bir yayın stratejisi izlemeliydi.Gerçekten üzücü bir durum.Sırf lig maçları uğruna uydu kullanan ve d-smarta sahip olan taraftarlar mağdur edilmiştir.Umarım en kısa sürede yanlışlarından dönerler.
uydu için birşey diyemem ama d-smarttan ayrılmasını kesinlikle haklı buluyorum iki günlük kanal kapanma Galatasarayın ismini zedelemiştir benimde d-smartım var internet üzerinden 5 TL yayınlar yapılırsa bende ordan seyretmeye başalayacağım ama şunu söyleyeyim bu geçiş kanal için bir devrim söz konusudur diye tahmin ediyorum 1.5 yılın 0.5 gitti zaten yapılan sözleşmeden bahsediyorum 1 sene içinde yapılması oturturlar heralde

GS TV şu saat itibariyle ekran karartarak digiye geçmiş bulunuyor.
Kanalı yeni haliyle izleyebilenler için hayırlı olsun.
Benim gibileride kapkara bir ekrana mahkum edenlere yazıklar olsun!

Arkadaşlar bende 75.kanalda hala nba tv var ve açılmıyor.Tüm paketleri kapsamıyormu bu?

Digiturk 75. kanalda Gs tv var maçın tekrarı var şuan hatta.

Samet Semiz' Alıntı:
Arkadaşlar bende 75.kanalda hala nba tv var ve açılmıyor.Tüm paketleri kapsamıyormu bu?

digi kutusunu fişinden cek 10 dakika kalsın ac gelmemişse kolay kurulum yap hayırlı olsun :)

Umarım en kısa zamanda bizimde izleyebileceğimiz şekilde dönersin :( :( :(

Neyse kanalı artık çoğu kişi izleyemeyeceğine göre forum gereksiz iletilerden kurtuldu demektir. ;) Çoğu kişi bilmediği birşey hakkında yorum yapmaz herhalde.

Saadet Unal' Alıntı:
Neyse kanalı artık çoğu kişi izleyemeyeceğine göre forum gereksiz iletilerden kurtuldu demektir. ;) Çoğu kişi bilmediği birşey hakkında yorum yapmaz herhalde.

Gereksiz ileti diyorsunuz ama bu konunun en az 10 sayfası sizin yaptığınız gibi 'bu konu baydı artık, sadece bir tv kanalı, izlemeyin, izlemezsiniz olur biter, gereksiz iletiler yazmayın...' tarzı iletilerle doldu.bunlarda gereksiz ileti değil mi??

İletimi silme sebebim bu konudan çok sıkılmış olmam.. Artık çok gerekmedikçe bu başlığa yazmamaya karar verdim..

Samet Semiz' Alıntı:
Kanal aramaya gel ve otomatik olarak kanalları arat.

Dün gece girmesiyle baktım şöyle bir, şimdilik pek değişen birşey yok. Yakın zamanda olacakmış bütün değişiklikler. Logo, jenerikler, yeni programlar, diğer branşlara özel kaliteli yayınlar, görüntü ve ses kalitesi vs. gibi yenilikler Ağustos'un başında olacakmış ama yeni yayın dönemini daha da erken açabilirlermiş, bunun için çok çalışıyorlarmış..

Son olarakta diğer branşların maçlarının bir çoğunu canlı yayınlayacaklarmış..

Otomatik arama yaptım.

"Hiçbir kanal bulunamadı lütfen LNB bağlantınızı veya ayarlarınızı kontrol ediniz" diyor.

Ne yapmam lazım?

SEYREDEBILENLERE...

Kanalın logosu nasıl?Yeni elemanlar geldi mi?Biraz bilgilendirirseniz sevinirim. ;)

bu nasıl iş anlayamadım fb tv hem kabloluda hem uyduda hemde digiturkte var herkes haber alabiliyor biz ise sadece dıgıturk teyiz illa ki bizdemi dıgıturk alacağız bu krizde nasıl iş anlamadım yönetimin yaptığı haber alamıyoz seyredemiyoz tebrikler :roll: :shock: :(

DIGITURK EutalsatW3 kurulumunu yaptım yine olmuyor deli olacam.

Hakan Avci' Alıntı:
SEYREDEBILENLERE...

Kanalın logosu nasıl?Yeni elemanlar geldi mi?Biraz bilgilendirirseniz sevinirim. ;)
logoda bir tek test yayını yazısı gitmiş fakat program isimleri yazan yer kırmızı taban üstünde sarı yazıyor ve o kırmızı kutucuklar sarı kalın çizgiyle kapatılmış iki taraftan süper yani ben gerçkten çok beğendim logoda sanırım ağustosta değişecekmiş ayrıca gs bjk ve denizli maçlarının tamamı verilecekmiş yarın

Onur Karakuzu' Alıntı:
logoda bir tek test yayını yazısı gitmiş fakat program isimleri yazan yer kırmızı taban üstünde sarı yazıyor ve o kırmızı kutucuklar sarı kalın çizgiyle kapatılmış iki taraftan süper yani ben gerçkten çok beğendim logoda sanırım ağustosta değişecekmiş ayrıca gs bjk ve denizli maçlarının tamamı verilecekmiş yarın
Personelde bir değişiklik var mı?Ayrica tekrar gözünaydin Futbol maçlarına takılacam diye ayrılmazsın artık TV´nin başından. :P

Elemanlar tamamen aynı, giden-gelen yok.

Geri