Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..
fenerin reklamlarını dikkat ettim telekomla ve aveayla bir anlaşma yaptılar ordan geliyor reklamlar ülker desen fenerin basketbolu için ana sponsoru arasıra kiğilı reklamları var zaten yönetimde bulunuyo ismini bilmiyorum birşey kiğılı yapı kredinin sponsor olduğu programlar var o da koçun yani fbtv ye yardım eden çok mesela bizde sadece gsiyad yardım ediyo o da cimbomun renkleri programına sponsor başka yok bence Galatasaraylı olan bir sürü iş adamı ve kongre üyesi var onlarında yardımı gerekir ama şu olay Yiğit Şardan benim bildiğim reklam şirketi var yanlış bilmiyorsam büyük ihtimal onun yardımı olur en azından Gstv kendi yağında kavrulurBağdat KAYNAK' Alıntı:Yayının Dügütürke geçmesi demek şifreli olacağı anlamına gelmiyor. Fb tv de digide ama normal uyduda şifresiz. Doğan'dayken bizim miydi ki? Dsmart yayın platformunun elinde sadece dandik hazırlık maçları, bazı uefa maçları ve eski(bunu söylemek çok üzücü) şampiyonlar ligi maçlarımız var. Ama Digitürk futbol ve basketbol alanında bütün lig yayın haklarını elinde tutuyor. Bayan maçlarına gelince, Fenerin yaptığı gibi satın alıp kendi televizyonunda yayınlama yoluna gidilebilir. Ben bu değişimin çok hayırlı olacağına inanıyorum. fb tv ile aradaki fark biter, hatta o kanaldan daha iyi bir kanal oluruz umarm. Bazan rast geliyorum, reklam falan alıyorlar. Bizim kanalda sadece 'Doktor Levi'nin manyetik dizlikleri' kıvamında reklamlar çıkıyor. Maç zamanı Avea,Ülker, Telekom da reklam veriyor ama sadece bu kadar.