• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Tabiki hayır,niye inayım ki. ;)
Onur Karakuzu' Alıntı:
şaka yapıyorsun herhalde ciddiye almış olamazsın ?

Hakan Avci' Alıntı:
Benim bu maç yayınlarıyla ilgili kafamı kurcalıyan başka bir sorun var,örnek vericek olursam,olurda bayan basketbol takımımız ile voleybol takımlarımizdan biri (bayan veya erkek) lig maçların saatleri çakışırsa o zaman maçları dönüşümlü mü gösterirler sence?

Hakan, sen buna ihtimal veriyor musun? Ben hiç dönüşümlü maç vereceklerini sanmıyorum ilerde belki verilir. Bence önem değeri, yada seyir zevki daha fazla olan maçı verirler. (GS-DYO voleybol maçı yerine GS-MBB basket maçı gibi)

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":25xby8h2]ben galatasaray.com'a girdiğimde izleyemiyorum :S

Internet explorer acmaz.Digerlerini dene istersen.Opera,Mozilla.[/quote:25xby8h2]

Ben explorer kullanıyorum ve hiç sorunsuz açlılıyor. Sürümün eskiyse olabilir bendeki explorer 8.

Ben explorer ile açamıyorum ama firefox ile denedim açıldı

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Galatasaray Tv'de Rijkaard ile yapılan ayda 1 kere bir program var.Bu programda spiker tercüman aracılığıyla Rijkaard'a sorular yöneltiyor.Bu programı biraz daha geliştirebilirler.Mesela Gsmobile kullanıcılarının sorduğu sorular ile. Can Erbesler Monitörü takip edebilir diğer spiker de önceden hazırladığı soruları Rijkaard'a sorabilir.Hem Rijkaard'a olan güvenimizi göstermiş oluruz atacağımız mesajlarla hemde Gstv'ye maddi (çok fazla olmasa da ) kaynak sağlanabilir.
aslında çok mantıklı ama onun için canlı yayın verilmesi lazım .

Arkadaslar bende internetten GS TV cikmiyor,ne yapmaliyim. :( :?

Hakan Avci' Alıntı:
Arkadaslar bende internetten GS TV cikmiyor,ne yapmaliyim. :( :?

Bendede çıkmıyor şuan bi hata var

Arkadaslar,bende hâlâ GS TV internetten cikmiyor,acaba sorun benim bilgisayarimdan mi kaynaklaniyor? :? :(

Hayır.Şu anda bir hata var.Ben izliyordum netten ama şu anda hata veriyor.

Şu an çok rahat izliyorum ben.

Şimdi bende izliyorum. :P

anlamadığım konu digiturk müşteri hizmetlerini aradığımda kim çıkarsa çıksın gs tv yi izlediğiniz pakette izlemeye devam edeceksiniz diyo anlamadım gerçekten 1ekimde ayrı paket diyorlardı bugün 28i yani sonuçta ?

Digiturk sitesi, maillere cevap vermeyecekseniz kaldırın yahu! Gs Tv ile ilgili kaç tane mail attım ama hiç ipleyen olmadı, illa sövelim mi yani?

Şu kanalla ilgili adam akıllı açıklama gelmiyor heriflerden..

Barış Şişman' Alıntı:
Digiturk sitesi, maillere cevap vermeyecekseniz kaldırın yahu! Gs Tv ile ilgili kaç tane mail attım ama hiç ipleyen olmadı, illa sövelim mi yani?

Şu kanalla ilgili adam akıllı açıklama gelmiyor heriflerden..
onu bırak reklamlarda detaylı bilgi için müşteri hizmetlerini arayın diyor arıyorum çıkan kişinin aynen dediğini yazıyorum '' Galatasaray tv ile ilgili öyle bir durum yok şuandaki paketten izleyebilirsiniz '' bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ..

Galatasaray TV Üyelik Sistemi 1 Ekim'den İtibaren Başlıyor!

Türkiye'de giderek gelişen ve rekabetin arttığı endüstriyel futbol ortamında, kulübüne destek olmak isteyen her Galatasaraylının yararlanabileceği yeni bir mecra yarından itibaren hayata geçiyor.

Galatasaray TV, yarından itibaren yeni bir üyelik sistemine geçiyor. Böylece sadece Galatasaray tarafından sağlanabilen ve sadece Galatasaray TV'ye tahsis edilen tüm özel içerikler, Türkiye'de ilk kez Galatasaray taraftarına Üyelik Sistemi dahilinde ulaştırılacak.

Yeni yayın dönemine giren Galatasaray TV'de başlayan üyelik sistemi ile, Galatasaray TV üyesi olacak Galatasaraylılar bu özel içeriklere sahip olurlarken, kulüplerine de destek olacaklar.

Kulüp-taraftar işbirliğinin sağlamlaştırılmasına yönelik bu yeni işbirliği, Büyük Galatasaray Ailesinin oluşturulması yönünde bugüne dek atılan adımların bir yenisi olacak.

Galatasaray Spor Kulübü ile Digiturk arasında yapılan anlaşmayla sadece Digiturk platformunda yayın yapacak olan Galatasaray TV, 1 Ekim?den itibaren üyelik sistemine geçecek. Digiturk üzerinden 75. kanaldan yayın yapan Galatasaray TV Üyelik sistemine aylık sadece 4.99 TL ile dahil olunabilecek.

Üyelik sistemine giriş oldukça basitleştirildi. Galatasaray TV servisi olmayan ve kanala gelen üyeleri özel bir ekran karşılayacak ve ekrandaki özel algoritmayı SMS olarak gönderen üye anında Galatasaray TV Üyelik Sistemine girmiş olacak. Ayrıca Digiweb internet sitesinden de Galatasaray TV Üyelik Sistemine girilebilecek.

Galatasaray TV'nin Özel İçeriği
o Maç öncesi ve maç sonrası özel görüntüler
o İdmanlar (bir kısmı canlı)
o Özel röportajlar
o Tüm transfer haberleri ilk kez GS TV?de
o Takımın tüm maçlarından özel görüntüler
o Galatasaray?ın eski maçları
o Basketbol, voleybol da dahil olmak üzere tüm branşlardan haberler, özel programlar

GS TV Üyelik Sistemi
Aylık: 4,99 TL
3 Aylık: 13,98 TL
6 Aylık: 26,94 TL
12 Yıllık: 48,96 TL

Kaynak:galatasaray.org
Acaba Internet ne olacak? :?

:D Yayın kesildi.Ne Dakik Saniyelik Tv kanalımız var. Seviorum Seni Lan Cimbom.(ARkadaşlar İçmedim bu arada :)

Arkadaşlarımın evinde Digitürk var gstv de üye olmak için 3355 mesaj atın yazıyordu attım bende baktım açılmış :) . Arkadaşlara da artık sürpriz olsun faturaya gelecek olan ekstradan 5 tl :) .

digiturk 5.30 tl fiyata gs tv'yi actı..Sözlesmeleri bitmiş ve böyle bir uygulamaya gecmişler.5 lira cimboma feda olsun...

Bir sorum olacak benim. Şimdi bende giriş paketi var, aylık 10 TL veriyorum üye olduğum zaman ayda 15 Lira ödeyeceğim değil mi?

Birde bu 3,6,12 ay paketleri var, ben sms atıp üye olduğumda senelik olmuyor mu? Bu konularda detaylı bilgi verirseniz sevinirim, ona göre hemen üye olacağım.. :)

Geri