• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

tabiki adnan anlatmayacak maçı GS TV ile bir alakası kalmadı onun ben voleybol spikeri için ayrıca programda hazırlayıp sunması için bir spiker birde yorumcu ile anlaştığını yada anlaşmak üzere olduğunu duydum ama bu maça yetişir mi bilemem .. inanın şu anki spikerler için basketbolu en iyi anlatan daha doğrusu en taraftar gibi anlatan veli yiğit ..

He bilirim öyledir.. Oyak maçını da o anlatmıştı.. Neredeyse sesi kısıp öyle izleyecektim.. Bu dediğim maç banttan yayınlanmıştı..

Saadet Unal' Alıntı:
He bilirim öyledir.. Oyak maçını da o anlatmıştı.. Neredeyse sesi kısıp öyle izleyecektim.. Bu dediğim maç banttan yayınlanmıştı..
saadet o maçı bende izledim hatta basket olunca top filelerde demişti bu ayrı bir şey spikerlik biraz da tecrübe işi istanbul cup maçını da anlattı tabiki süper demiyorum ama o maçlarda beğendim zaten merak etmeyin sanırım bu son basket maçları anlatmaları olacak artık sadece futbol anlatacak ..

Ah birde Superleague Formula yarışlarını anlatmayı bıraksa çok güzel olacak.

Barış Şişman' Alıntı:
Ah birde Superleague Formula yarışlarını anlatmayı bıraksa çok güzel olacak.
Galiba onuda hallederler merak etme. ;)

Arkadaslar,su anda GS TV´de bayanlarin türkiye kupasi macini bantdan veriyorlar,sunu söyliyim mor forma bayanlarimiza´da yakismis. :P ;)

çok güzel olmuş mor forma gerçekten

voleybol maçındaki anlatımı inanılmaz beğendim skorboarddan tutun yorumcuyla birlikte taraflı anlatım filan takımımız filan demesi velininde yorumcununda bu maçta olan tek güzel şeydi sanırım ..

Saadet Unal' Alıntı:
O anlatsın başka birşey istemem demişsin ya biraz tuhaf olmuş Aykun :)

O zaman soyle duzeltiyim.Can Erbesler anlatacagina Veli Yigit anlatsin baska birsey istemem :)

Aykun Alan' Alıntı:
O zaman soyle duzeltiyim.Can Erbesler anlatacagina Veli Yigit anlatsin baska birsey istemem :)
O zaman bende sana kötü bir haber vereyim,voleybol maçlarını Veli Yiğit anlatmaya başlamışsa basketbol maçlarının ihalesi Can Erbeslere kaldı demektir. :P

hayır voleyboluda basketboluda veli anlatacak a2 maçlarını değer anlatacak diğer kişiler programla ilgilenecekler ben veli yiğitin voleybol anlatımını beğendim bugün güzeldi gerçekten skorboarddan tutun yorumcuyla taraflı anlatıma kadar :)

Onur Karakuzu' Alıntı:
hayır voleyboluda basketboluda veli anlatacak a2 maçlarını değer anlatacak diğer kişiler programla ilgilenecekler ben veli yiğitin voleybol anlatımını beğendim bugün güzeldi gerçekten skorboarddan tutun yorumcuyla taraflı anlatıma kadar :)
Ben sadece Aykuna takılıyordum. :P

Pazartesi yayınlacak "24 Saniye" adlı programı kim sunacak bilgisi olan var mı, birde uzman yorumcu kişiler olacak mı?

Barış Şişman' Alıntı:
Pazartesi yayınlacak "24 Saniye" adlı programı kim sunacak bilgisi olan var mı, birde uzman yorumcu kişiler olacak mı?
Ne tarz bir program,yoksa yine FUTBOL mu? :( :?

Ben basketbol ile ilgili diye biliyorum.

Barış Şişman' Alıntı:
Ben basketbol ile ilgili diye biliyorum.
Kusura bakma,biran programın ismini yanlış algıladım,kimin sunucağını bilmiyorum büyük ihtimalle ya Can yada Veli sunar alıştık artık. :) :P

benim bildiğim veli sunacak sanırım bir konuğun dışında bayan maçlarında da yorumculuk yapacak bir isimde olabilir programda bekleyip görmek lazım

GS TV'de yepyeni basketbol programı
Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi kanalı Galatasaray TV'de yarından itibaren yepyeni bir basketbol programı başlıyor. Cumhuriyet gazetesi ve sitemiz editörü Can İşbakan ile birlikte Vatan gazetesi editörü Adnan Onaran'ın yapımcılığını üstleneceği 24 Saniye, yarın 22.00'da ekranlara gelecek. Sürpriz konuklar, Galatasaray ve diğer takımlardan haberler ve iddia tahminleriyle 24 Saniye her hafta Pazartesi ve Cuma günü, Galatasaray TV'den yayınlanacak. Yarınki Türkiye Kupası maçı nedeniyle 22.00'da başlayacak olan program diğer günlerde 19.00'da yayınlanacak.

beni en çok sevindiren programı başka bir iki kişinin sunacak olması ama inş ve temennim Galatasaray yanlısı bir program olur .. ve basketbol maçlarınıda aynı ikili anlatır :)

Onur Karakuzu' Alıntı:
beni en çok sevindiren programı başka bir iki kişinin sunacak olması ama inş ve temennim Galatasaray yanlısı bir program olur .. ve basketbol maçlarınıda aynı ikili anlatır :)
Daha baslamadi mi program?

Geri