S
Salih Coskun
Misafir
Can Erbesler'i begenmiyorum zaten cok fazla sacmaliyor bazen 

bizden 3500 tl alan adam ayrılır mıSaim Karakuzu' Alıntı:[quote="Hakan Avci":32cchvad]Arkadaslar,Can Erbesler kanalimizdan ayrildi mi? Bunu sormamin bir sebebi var oda su,az önce SPORTS TV Spartak Moskova-Zirina sampiyonlar ligi karsilasmasinin özetini gösterdi ve orada Can Erbesler konustu. :shock:
Sühan Cem' Alıntı:Netten GSTV'yi seyrediyorum. Saat 19:00'dan beri ekranın üstünde bir pencere açık.
MESAJINIZ VAR
Sn. KARASU Doğum gününüz kutlu olsun! 3 yıldır üyemiz olduğunuz için, 3 gün tüm kanallar bizden hediye
yazan bir mesaj ekranın üçte birini kaplamış durumda. Bir allahın kulu bakmıyormu buna acaba?
Zaten Baris Camur'u tanidiktan sonra sogudum o blogdanSühan Cem' Alıntı:FCN Blog olayın cılkını çıakrmış durumda. GS üzerindne nemalanmaya çalıştıkalrına artık ikna oldum. Bana da sordu resim varmı diye. Dedim " GS'ı kötü duruma düşürecek bir şey yapacağımı mı sanıyorsun?" demek bir yerlerden resimde bulmuşlar. Birde ucuz iş bilmez medya mensubu gibi, daha önemlisi o nefret ettiğimiz basın gibi başlıkda Rezalet, GS'da rezillik falan. Ne demek abicim? İki kez daha fazla tıklanmak için böyle başlıklar açmaya GS kelimesinin yanına rezillik eklemeye utanmıyorlar
Ntvspor'daki Spor Servisi tarzı bir program Can Erbesler sunuyor Osman Tanburacıoğlu yorumculuk yapıyor gazetelerdeki haberleri falan değerlendiriyorlarHakan Avci' Alıntı:Arkadaslar birileri Medya Makinesi nasil bir program oldugunu söyliye bilir mi & kim sunuyor?
Aciklamalariniz icin tesekkürler,bir sorum daha olacak,duyduguma göre GS Dünyasi isminde bir program daha baslamis o nasil bir program ve kim sunuyor?Fatih Sinan Durak' Alıntı:Ntvspor'daki Spor Servisi tarzı bir program Can Erbesler sunuyor Osman Tanburacıoğlu yorumculuk yapıyor gazetelerdeki haberleri falan değerlendiriyorlar
Aciklamalariniz icin tesekkürler,bir sorum daha olacak,duyduguma göre GS Dünyasi isminde bir program daha baslamis o nasil bir program ve kim sunuyor?[/quote:20hw118v]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Fatih Sinan Durak":20hw118v]
Ntvspor'daki Spor Servisi tarzı bir program Can Erbesler sunuyor Osman Tanburacıoğlu yorumculuk yapıyor gazetelerdeki haberleri falan değerlendiriyorlar
Aciklamalariniz icin tesekkürler,bir sorum daha olacak,duyduguma göre GS Dünyasi isminde bir program daha baslamis o nasil bir program ve kim sunuyor?[/quote:1vzzjbxj]Hakan Avci' Alıntı:[quote="Fatih Sinan Durak":1vzzjbxj]
Ntvspor'daki Spor Servisi tarzı bir program Can Erbesler sunuyor Osman Tanburacıoğlu yorumculuk yapıyor gazetelerdeki haberleri falan değerlendiriyorlar
üye olmak lazım internetteki yayınaHakan Avci' Alıntı:Arkadaslar acaba interneteki videolari izliyebilmek icin ne yapmak lazim?
Derya Aydoğan ne ara gitti yahu, ne zamandır gözükmüyordu ama alışmıştık biz ona..Saim Karakuzu' Alıntı:yeni gelen bayan bir spiker sunuyor ( derya aydoğanın yerine gelen hanım ) oda bir hafta boyunca galatasarayda olan olayları anlatıyor kısaca gerçekten beğendim ben
Bu nasil istir kardesim,bari videolari acsalarda en azindan logoya doysak,ayrica Melissa Cizmeci´de mi gitti peki?Saim Karakuzu' Alıntı:üye olmak lazım internetteki yayına