• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Saim Karakuzu' Alıntı:
[quote="Hakan Avci":32cchvad]Arkadaslar,Can Erbesler kanalimizdan ayrildi mi? Bunu sormamin bir sebebi var oda su,az önce SPORTS TV Spartak Moskova-Zirina sampiyonlar ligi karsilasmasinin özetini gösterdi ve orada Can Erbesler konustu. :shock:
bizden 3500 tl alan adam ayrılır mı :)[/quote:32cchvad]Nicin Dogan TV´nin kanalinda sesini duydum o zaman? Yoksa tam olarak ayrilmadi mi kanalimiz Dogan TV´den?

Hakan yok ne ayrılmaması bizim kanaldan direk olarak almışlardır özeti ya da benzetmişsindir kanalımız digiturk bünyesinde doğan tv nin adı sanı yok artık içiniz rahat olsun ..

Netten GSTV'yi seyrediyorum. Saat 19:00'dan beri ekranın üstünde bir pencere açık.

MESAJINIZ VAR

Sn. KARASU Doğum gününüz kutlu olsun! 3 yıldır üyemiz olduğunuz için, 3 gün tüm kanallar bizden hediye

yazan bir mesaj ekranın üçte birini kaplamış durumda. Bir allahın kulu bakmıyormu buna acaba?

Arkadaslar,iPhoneda da mi sifreli oldu GS TV?

Sühan Cem' Alıntı:
Netten GSTV'yi seyrediyorum. Saat 19:00'dan beri ekranın üstünde bir pencere açık.

MESAJINIZ VAR

Sn. KARASU Doğum gününüz kutlu olsun! 3 yıldır üyemiz olduğunuz için, 3 gün tüm kanallar bizden hediye

yazan bir mesaj ekranın üçte birini kaplamış durumda. Bir allahın kulu bakmıyormu buna acaba?

Sühan Abi FCN Blog bunun hakkında bir yazı yazmış...

Galatasaray.com üzerinden 5 TL aylık ücretle üye olunan ve izlenen Galatasaray TV'de bugün ciddi bir rezillik yaşanmış. Biz bunu canlı olarak görmedik, fakat twitter'da gelen eleştirilerde anlaşılan bir kişide değil, tüm üyelerde yaşanmış. Digiturk üzerinde ki yayında böyle bir sıkıntı yoktu, yada gözden kaçırdık. Fakat Galatasaray.com üzerinden üye olarak Galatasaray TV'yi izleyen bütün aboneler bugün saat 19:00 civarında kanalı açtığında veya kanalı izlerken ekranlarında "Sn. Karasu, doğum gününüz kutlu olsun. 3 yıldır bizimle olduğunuz için 3 gün boyunca tüm kanallar bedava!" mesajı ile karşılaşmış. Tabii bu uyarı sadece bir kaç dakika değil sizlerinde aşağıda gördüğü gibi bir kaç saat mevcut bulunmuş. Aldığımız bilgilere göre az evvel internet üzerinde yayın yapan stream sayfamızda yayın kapatılmış. Birisi dava açmaya kalksa olay uzar gider, keza baktığınız zaman tüketici haklarından girer; tazminat davalarından çıkar. Ciddi yaptırımları var, sonuç itibariyle insanlar kendi isimleriyle üye oluyorlar ve bunun karşılığında kendi hesaplarından para aktarıyorlar. Evet, para çok cüzi bir miktar; tartışılmayacak bir miktar keza insanlara başka birisi üzerinden yayın izletmek Galatasaray gibi bir camiaya yakışmayan bir hareket. Tekrarının yaşanmaması dileğiyle..

Arkadaslar birileri Medya Makinesi nasil bir program oldugunu söyliye bilir mi & kim sunuyor?

FCN Blog olayın cılkını çıakrmış durumda. GS üzerindne nemalanmaya çalıştıkalrına artık ikna oldum. Bana da sordu resim varmı diye. Dedim " GS'ı kötü duruma düşürecek bir şey yapacağımı mı sanıyorsun?" demek bir yerlerden resimde bulmuşlar. Birde ucuz iş bilmez medya mensubu gibi, daha önemlisi o nefret ettiğimiz basın gibi başlıkda Rezalet, GS'da rezillik falan. Ne demek abicim? İki kez daha fazla tıklanmak için böyle başlıklar açmaya GS kelimesinin yanına rezillik eklemeye utanmıyorlar

Sühan Cem' Alıntı:
FCN Blog olayın cılkını çıakrmış durumda. GS üzerindne nemalanmaya çalıştıkalrına artık ikna oldum. Bana da sordu resim varmı diye. Dedim " GS'ı kötü duruma düşürecek bir şey yapacağımı mı sanıyorsun?" demek bir yerlerden resimde bulmuşlar. Birde ucuz iş bilmez medya mensubu gibi, daha önemlisi o nefret ettiğimiz basın gibi başlıkda Rezalet, GS'da rezillik falan. Ne demek abicim? İki kez daha fazla tıklanmak için böyle başlıklar açmaya GS kelimesinin yanına rezillik eklemeye utanmıyorlar
Zaten Baris Camur'u tanidiktan sonra sogudum o blogdan:)

Arkadaslar birileri Medya Makinesi nasil bir program oldugunu söyliye bilir mi & kim sunuyor?

"Medya Makinesi" Yarın GSTV?de

Sarı-kırmızı dünyada artık sabaha Medya Makinesi ile başlayacaksınız..

Gazeteler, spor haberleri, spor gündemi ve öne çıkan konular her sabah Can ERBESLER?in sunduğu ve Osman TANBURACI?nın konuk olduğu Medya Makinesi programında yer alacak..
Spora dair her şey, haberin kaynağına usta yolculuklar Tanburacı?nın süzgecinde bundan böyle GSTV?de..

Gündeme ilişkin konulara farklı bakışlar farklı yorumlar.. Gündemdeki isimlere canlı bağlantılar..
Doğru sorular ve doğru yanıtlarla gerçekler artık GS TV kantarında ortaya çıkacak..

Medya Makinesi ilk kez yarın sabah saat 10.00?da GSTV ekranlarında çalışmaya başlayacak..

Can Erbesler?in sunduğu ?Medya Makinesi? Pazartesi?den Perşembe?ye 4 gün boyunca sabah 10.00?da canlı yayınla GS TV ekranlarında..

GSTV, teknolojinin olduğu yerde.
GSTV Digiturk 75.kanal |Galatasaray.com | GSTV-iPhone

Hakan Avci' Alıntı:
Ntvspor'daki Spor Servisi tarzı bir program Can Erbesler sunuyor Osman Tanburacıoğlu yorumculuk yapıyor gazetelerdeki haberleri falan değerlendiriyorlar

Fatih Sinan Durak' Alıntı:
Ntvspor'daki Spor Servisi tarzı bir program Can Erbesler sunuyor Osman Tanburacıoğlu yorumculuk yapıyor gazetelerdeki haberleri falan değerlendiriyorlar
Aciklamalariniz icin tesekkürler,bir sorum daha olacak,duyduguma göre GS Dünyasi isminde bir program daha baslamis o nasil bir program ve kim sunuyor?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Fatih Sinan Durak":20hw118v]
Aciklamalariniz icin tesekkürler,bir sorum daha olacak,duyduguma göre GS Dünyasi isminde bir program daha baslamis o nasil bir program ve kim sunuyor?[/quote:20hw118v]
O programı izlemedim hiç denk gelir izlersem anlatırım nasıl bir program olduğunu

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Fatih Sinan Durak":1vzzjbxj]
Aciklamalariniz icin tesekkürler,bir sorum daha olacak,duyduguma göre GS Dünyasi isminde bir program daha baslamis o nasil bir program ve kim sunuyor?[/quote:1vzzjbxj]
yeni gelen bayan bir spiker sunuyor ( derya aydoğanın yerine gelen hanım ) oda bir hafta boyunca galatasarayda olan olayları anlatıyor kısaca gerçekten beğendim ben

Arkadaslar acaba interneteki videolari izliyebilmek icin ne yapmak lazim?

Hakan Avci' Alıntı:
Arkadaslar acaba interneteki videolari izliyebilmek icin ne yapmak lazim?
üye olmak lazım internetteki yayına

Saim Karakuzu' Alıntı:
yeni gelen bayan bir spiker sunuyor ( derya aydoğanın yerine gelen hanım ) oda bir hafta boyunca galatasarayda olan olayları anlatıyor kısaca gerçekten beğendim ben
Derya Aydoğan ne ara gitti yahu, ne zamandır gözükmüyordu ama alışmıştık biz ona.. :)

Derya Aydoğan başka projeler peşinde sanırım... :)

Saim Karakuzu' Alıntı:
üye olmak lazım internetteki yayına
Bu nasil istir kardesim,bari videolari acsalarda en azindan logoya doysak,ayrica Melissa Cizmeci´de mi gitti peki?

Geri