Galatasaray TV

Mutlaka BJK'li eski bir oyuncu alınacaksa bu Oktay olmamalıydı. Belki her iki takımda da oynayan biri olabilirdi. Adam Melo-Riera kavgasını gündeme getirdi, değerlendirdi. Transferinin yanlış olduğunu söyledi. Bu görüşlerini dile getirebileceği onlarca TV programı var, ama yeri GS TV değil. Sonuç olarak kendi görüşüm, FB ve BJK'de oynamış eski bir oyuncuya derbi maçı öncesi GS TV'de yorum yaptırmak gereksiz.
 
Doğrudur sizin görüşünüz sonuçta Tarık Abi ama bence kulüp kanalı olarak çok öne gitti GS TV . Yeni sezonda artık hedefleri hem taraflı sunum yapmak ama asla sadece taraflı olarak yorum yapmamak , bu yüzden objektiflik açısından Galatasarayı yorumlayacak bir kişi alıyorlar yanına da diğer takımı yorumlacak bir oyuncu alıyorlar - ki devam edecekler - ama dediğiniz bir yer daha doğru eğer alınıyorsa o size sadece Beşiktaşı yorumlayacak Galatasarayımızın işine karışmayacak bence de . Bu da benim görüşümdür abi .
 
Herzaman diyorduk genel yayin yönetmeni degisse kanal güzel olur diye, degisti kanal fistik gibi olmus.:D

Birde benim söyle bir önerim olacak, kacirdigimiz & tekrar izlemek istedigimiz programlari video halinde internetten izliyebilsek,(Bursaspor TV gibi) benim keyfime diyecek olmaz.


@Onur Karakuzu

Böyle bir girisim var mi acaba, herhangi bir GS TV personeline sorar misin? Benim Twitterim arzali da.
 
Gecen sezon ne güzel bütün bransin maclarini canli yayinliyordu kanalimiz. Öyle görünüyor ki bu sezonda maclarimizi yayinci kurulus

yayinlamadigi müddetce yayin olmiyacak.:(

Mesela su anda bayan voleybol takimimizin maci var ve yayin yok.:(
 
Yeri geldi çok ağır eleştirilerimiz oldu GS TV´ye yönelik ama son dönemde kendini çok geliştirdi, hatta aştı..

Sessiz Sinema, hem eğlenceli hem de oyuncuların birbiriyle bağlarını güçlendirici bir program. Takımdaki pozitif havayı hissedebiliyoruz bu yapımda. Düşünenler, emeği geçenler dolu dolu bir alkışı hak ediyor.
 

Üst