Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Orkun Darnel, yaptığı açıklamada, kendilerinin Türkiye'den 4. takım olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için başvuru yaptıklarını, ancak Fenerbahçe Universal'e tanınmayan ''wild card'' hakkının kendilerine verildiğini söyledi. Darnel, ''Biz zaten takımımızı Şampiyonlar Ligi seviyesinde kuruyorduk. Bitirmek üzere olduğumuz iki önemli transferimiz var. Belki bir iki hamle daha yapabiliriz. Transferlerimiz açıklandığında zaten herkes takımımızın seviyesini görür'' diye konuştu.

-''Takım olarak çok heyecanlıyız''-
Orkun Darnel, Galatasaray Bayan Voleybol Takımı'nın tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılacağının altını çizerek, ''Şampiyonlar Ligi gerçekten çok keyifli, üst düzey bir organizasyon. Takım olarak hepimiz bunun heyecanını yaşıyoruz. Bu organizasyonda yer alacağımız için çok heyecanlıyız'' dedi.

Şampiyonlar Ligi'ne son şampiyon Fenerbahçe Universal'in alınmayıp, Galatasaray'ın alınması nedeniyle iki kulübün karşı karşıya getirilmeye çalışıldığına da değinen Orkun Darnel, ''Bir kutuplaşma yaratılmaya çalışılıyor. Biz Türkiye'den 4. takım olabilmek için başvurumuzu yaptık. CEV ise Türkiye'ye yine 3 takım hakkı tanıdı ve bize ''wild card'' verdi. Fenerbahçe Universal'in neden tercih edilmediğiyle ilgili hiçbir fikrim yok. Özellikle voleybolda bizim Fenerbahçe ile iyi ilişkilerimiz var'' şeklinde konuştu.

(Voleybolx)

valla ben de acayip heyecanlandım, daha yeni bitti ama bir an önce lig başlasın istiyorum :D ama bir yanım da buruk, çünkü Adananın ligde takımı yok :( botaş sayesinde kadın takımımızı canlı olarak izleme fırsatımız oldu ama voleybolda olmuyor :(

Fenerbahçe'nin transfer politikasını eleştiren, küçülme kararı mı alındı şeklinde düşünen taraftarının kafasındaki soru işaretinin cevabı belki de bu durumu Fenerbahçe'li idarecilerin önceden görmüş olmasıdır. Çünkü CEV yetkilileri sorunlarla ilgili kulübe önceden faks çekmiş zaten. CEV'den ret alabileceğini düşünen Fenerbahçe voleybol yönetimi masrafları kısma politikasına bu sebeple yönelmiş olabilir. Ama bu Fenerbahçe V Federasyon zıtlığına daha da aşırılık katacaktır çünkü Federasyona namağlup sezonumuzda tek maçlık play off ile bizi şampiyonluktan ettiğiniz gibi direkt katılım hakkımızı da elimizden aldınız diyeceklerdir. Federasyonu hedef alan bir açıklama bekliyorum. Bu şekilde taraftarın da gazı alınacaktır.

valla ben de acayip heyecanlandım, daha yeni bitti ama bir an önce lig başlasın istiyorum :D ama bir yanım da buruk, çünkü Adananın ligde takımı yok :( botaş sayesinde kadın takımımızı canlı olarak izleme fırsatımız oldu ama voleybolda olmuyor :(

Antalya'nın da voleybol takımı yok birinci ligde. Bu sene İstanbul'a gidip en azından bir maç izlemeyi kendi hesabıma borç yazdım. Hem yatırımlar, hem oyuncularımız daha fazla desteği hakediyor. Bir maç için de olsa seçip gidicem bu sene.

Antalya'nın da voleybol takımı yok birinci ligde. Bu sene İstanbul'a gidip en azından bir maç izlemeyi kendi hesabıma borç yazdım. Hem yatırımlar, hem oyuncularımız daha fazla desteği hakediyor. Bir maç için de olsa seçip gidicem bu sene.

daha önce yazdım mı hatırlamıyorum ama bazen sırf maçlar için istanbulda yaşamayı istiyorum :) ben de öyle yapmayı düşünüyorum

gsvoleybolforum'dan maç sırasında ağırlayan tecrübeli arkadaşlar olur mu acaba? Tribünde zıplamak değil, güzel bir yerden oyunu izlemek isterim. Bileti nereden alınır, hangi kapıdan girilir? Fenerbahçe maçına asla gelmem mesela. Gidip dışarı atılmak var :D

Bir branşta yenilgiden sonra sıcağı sıcağına eleştirmektense gideyim başka bir branşta haber var mı diye bakayım: Naz, Fenerbahçe'den ayrıldığını kendi açıklamış.

(Ne güzel çok branşa sahip olmak)

Federasyonun son teklifi Avrupa Kupasında oynayan takımlar ligde birbiriyle 3 yabancı oynatsın, diğer tüm maçlar 2+1 devam etsin. Dört büyükler uzlaşırsa resmileşecek. Henüz zemin aranıyor.

Sabah Spor
Ünal Aysal, filede de Avrupa başarısı vaad ederken, G.Saray İtalyan yıldız Gioli'yi renklerine bağladı.

G.Saray Başkanı Ünal Aysal, "Şampiyonlar Ligi'ne davet edilmemiz çok büyük bir mutluluk. Gelecek sezon büyük başarılar kazanmak istiyoruz" dedi. Aysal'ın açıklamalarına paralel olarak G.Saray kadrosunu güçlendiriyor. Federasyonun Avrupa'da oynayan takımların ligde aralarındaki maçlarda üç yabancı oyuncu oynatmasına yeşil ışık yakmasının ardından sarı-kırmızılılar ünlü İtalyan orta oyuncusu 35 yaşındaki Simona Gioli ile anlaştı. Resmi imzalar bugün İtalya'da atılacak.

Milli oyuncular Neriman Özsoy ve Özge Yurtdagülen ile anlaşan, antrenörlük koltuğuna Barbolini'yi oturtan, Calderon ve Lo Bianco ile sözleşme uzatan G.Saray'ın F.Bahçe'den Duygu ve Seda ile de ilgilendiği öğrenildi.

Duygu olmasa olmaz mı?

Duygu Bal'ın ne işi var burada yahu. O kadar fanatizm yaptıktan sonra. O karşıda kalsın, en güzeli o. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...