Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CEV bizi şampiyonlar ligine alınca Orkun Darnel "gelecek bizde, iddialı takım kuracağız" dedi. Nilüfer Belediyede Kübra Akman adında genç millî takımda oynayan bir oyuncu var. 18 yaşında, ortaoyuncu, kimle konuştuysam karakteri için hep övgü işittim. Kendisiyle de tanıştım ve çok kısa sürede olsa sohbet ettim. Galatasaray taraftarı olduğunu ama şampiyolar liginde oynamak istediği için Vakıf veya sezon içinde FB'den transfer taklifi aldığı için oralarda oynamak isterim dedi. Okulu ve takımın iddiası nedeniyle transfere izin vermedi ailesi ve kulübü. Benim duyumum yıllık 150.000 TL (yıllık ücret ve bonservis dâhil) gibi bir teklif yapmış karşıyaka.Voleybol akımı ile irtibatı olan varsa bi çıtlatsınlar. Ayşen Denkel'in ayrılma dedikodusu çıktı; yerine Kübra çok ama çok iyi olur. Bu kız Lo Bianco ve Gioli ile 1-2 sene çalışsın yeter.

Orkun abiden 2. güzel haberi bekliyoruz şimdi :)

gsvoleybol formunda Gözde için twitterda #CimbomunGozdesiOl hastagi ile seslerini duyurmaya çalışıyorlar, gerçi Gözdenin sözleşmesi sürüyormuş ama maksat Galatasaraylı olan (ilk defa duydum ben de ) Gözdeyi, taraftarın kendisini istediğini bilmesi :)

Voleybolun en uyumlu ikilisi tekrardan hayırlı olsun.
Neriman'ın varlığı Calderon'u, Calderon'un varlığı Neriman'ı, Calderon ve Neriman'ın varlığı Gioli'yi, Gioli'nin varlığı da bütün köşe oyuncularımızı rahatlatacak. =) Yani kısacası bu sene hücumda sıkıntımız olmayacak inşallah. Birkaç oyuncu takviyesiyle manşeti ve defansı da biraz sağlama alırsak her sonuca açığım.

TRANSFER | Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımı İtalya'nın Copra Elior Piacenza takımında oynayan Vladimir Nikolov ile anlaştı.

Kaynak fossacimbom

Voleybolun en uyumlu ikilisi tekrardan hayırlı olsun.
Neriman'ın varlığı Calderon'u, Calderon'un varlığı Neriman'ı, Calderon ve Neriman'ın varlığı Gioli'yi, Gioli'nin varlığı da bütün köşe oyuncularımızı rahatlatacak. =) Yani kısacası bu sene hücumda sıkıntımız olmayacak inşallah. Birkaç oyuncu takviyesiyle manşeti ve defansı da biraz sağlama alırsak her sonuca açığım.

Bende de şöyle bir tasvir oluştu; aslan sahaya inip de saldırmak için hazırlanırken ve sıçramak için arka ayaklarından destek alacakken sol pençesi Calderon, sağ pençesi Neriman, dişleri Gioli, beyni de Lo Bianco olunca kurtulması zor olacak bu ataktan. Ne var ki sıçramaya destek olacak kuvvetli iki arka bacağımız kim olacak herkesin zihninde dönen soru bu.

Ben Derya'nın saçlarını da aslan yelesine benzetiyorum. Espri veya alay mahiyetinde değil aman yanlış anlaşılmasın. Sadece yukarıdaki benzetmeye bir ekleme. Zira güzel sarı saçları var ve azmini bu takıma yakıştırıyorum. Elalem Voltranı oluşturur da ben aslanı oluşturamam mı? Siz pençeleri oluşturun, siz gövdeyi oluşturun, siz bacakları oluşturun ben de yelesini oluşturacağım der Derya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...