Calderon ve Barbolini bir kez daha hayırlı olsun. Takıma sadece oyun dışında vizyon da katacakları kesin. Bayan voleybolunda sonuç için yerli oyuncuların iyi olması gerekir, hele ki 2+1 sisteminde, tabi sistem seneye ne olur bilinmez. Neriman milli takım maçlarında kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Ancak diğer taraftan Necla'yı almak bence çok iyi bir tercih değil.
Vakıf-Federasyon yakınlığının altından bakalım neler çıkacak, 5 yabancıları oldu, ben voleybol forumunda bazı şeyleri eleştirdiğimde kimi arkadaşlar kızıyor, ancak şu bir gerçek voleybolda ilerledikçe saha içi kadar saha dışı olaylarla da mücadele etmemiz gerekebilir; özellikle milli takım sponsorluğu nedeniyle Vakıf-Federasyon yakınlığı beni rahatsız etmeye başladı, seneye nasıl bir yabancı kuralı olacağını veya nelerin değişeceğini bence biliyorlar ve buna göre hareket ediyorlar, oyunculara deli gibi para akıtmaları piyasayı çok yükseltiyor, sonuçta biz sadece voleybol kulübü değiliz, en basitinden onların bir erkek voleybol şubesi bile yok. Naz-Özge aynı takımda nasıl olur bilemiyorum, Novaro'da Flier ve Kozuch gibi bir ikili dikiş tutturamamıştı, zaman her şeyi gösterecek.