Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoppala! Vakıfbank Naz'ın yanında Saori Kimura'yı da aldı diyorlar. Biz bunları yakalamaya çalışıyorken bunlar uzaya çıkmaya çalışıyor. Vakıfbank'ta Glinka, Fürst, Brakocevic, Kimura ve Nikolic mi oldu şimdi? Vakıfbank & Federasyon kankalığından iyice huylandım zaten. Bu saatten sonra bize iki üç Calderon daha lazım. /:)

Calderon ve Barbolini bir kez daha hayırlı olsun. Takıma sadece oyun dışında vizyon da katacakları kesin. Bayan voleybolunda sonuç için yerli oyuncuların iyi olması gerekir, hele ki 2+1 sisteminde, tabi sistem seneye ne olur bilinmez. Neriman milli takım maçlarında kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Ancak diğer taraftan Necla'yı almak bence çok iyi bir tercih değil.
Vakıf-Federasyon yakınlığının altından bakalım neler çıkacak, 5 yabancıları oldu, ben voleybol forumunda bazı şeyleri eleştirdiğimde kimi arkadaşlar kızıyor, ancak şu bir gerçek voleybolda ilerledikçe saha içi kadar saha dışı olaylarla da mücadele etmemiz gerekebilir; özellikle milli takım sponsorluğu nedeniyle Vakıf-Federasyon yakınlığı beni rahatsız etmeye başladı, seneye nasıl bir yabancı kuralı olacağını veya nelerin değişeceğini bence biliyorlar ve buna göre hareket ediyorlar, oyunculara deli gibi para akıtmaları piyasayı çok yükseltiyor, sonuçta biz sadece voleybol kulübü değiliz, en basitinden onların bir erkek voleybol şubesi bile yok. Naz-Özge aynı takımda nasıl olur bilemiyorum, Novaro'da Flier ve Kozuch gibi bir ikili dikiş tutturamamıştı, zaman her şeyi gösterecek.

fenerli bir yönetici açıklama yapmış, Naz henüz bir yere gitmedi, görüşmeler sürüyor diye

dediğin gibi adamların sadece kadın voleybol şubesi var ve paraları rahatça harcayıp istediği oyuncuyu alıyorlar, ben de seneye 2+1 in değişeceğini düşünüyorum, yoksa para için bile olsa böyle oyuncuları yedekte bekletmeye zor ikna ederlerdi

necla için ise bir çok kişinin sevindiğini gördüm, açıkcası pek tanımıyorum, nasıl olur bilemem ama inşallah hayırlısı olur

Bildiğim kadarıyla 6'ya kadar transfer etme hakkı var ama "siz 6 süper yabancı alın, ben size sonra kaçını ligde oynatabileceksiniz söylerim" denmez bu bütçelere.

Şahsen Vakıfbank sportif yönetimine bir Galatasaray'lı, bir Fenerbahçe'li bir de Eczacıbaşı'lı idareci konmasını talep ediyorum. Madem milli sponsorsunuz hadi görelim. Federasyon başkanıyla Vakıfbank müdürünün kanal kanal gezmesini de pek şık bulmuyorum.

Aklıma gelmişken yayın hakları ihalesine biraz rağbet olsa da kalite artsa. Her molada Acıbadem'in spor hekimine danışmam gerektiğini duymaktan cidden çok sıkıldım ve seyir zevkim açısından bu kadar sık reklam verilmemesini talep ediyorum.

Ben Yamamay'daki Leonardi'yi çok tutmuştum. Pasörü yabancı olan bir takımın liberosunun da yabancı olması halinde alay ederler, doğru ama CEV Cup veya ileride belki Şampiyonlar Ligi için ülkemizin top 2-3 liberosundan birini alamamışsak kapısını çalarlar belki.

Voleybol camiasının sanıldığı kadar büyük olduğu kanaatinde değilim elbette Vakıfbank - federasyon yakınlaşması rahatsız edici görünse de olası değişikleri büyük kulüplerde Vakıfbank kadar bilebilirler bilmelidirler.

3+0, 3+1 her ne ise olacak değişiklik her takım için geçerlidir. Her takım bütçesi ve planı doğrultusunda transferini yapar. Rekabetin olduğu yerde bu transferler normaldir kimse yerinde saymaz, Vakıfbank'ta takımı tanıyan Guidetti etkisini de dşünürsek yapılacak transferlerin takıma adapte olmasında bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Netice itibarı ile Galatasaray bu bütçelere çıkamayacaksa bile akılcı hamlelerle zirveye tutunmaya çalışmalıdır yoksa önümüzdeki sezonun bahanesi şimdiden hazır olmamalı.

Calderon ve Barbolini bir kez daha hayırlı olsun. Takıma sadece oyun dışında vizyon da katacakları kesin. Bayan voleybolunda sonuç için yerli oyuncuların iyi olması gerekir, hele ki 2+1 sisteminde, tabi sistem seneye ne olur bilinmez. Neriman milli takım maçlarında kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Ancak diğer taraftan Necla'yı almak bence çok iyi bir tercih değil.
Vakıf-Federasyon yakınlığının altından bakalım neler çıkacak, 5 yabancıları oldu, ben voleybol forumunda bazı şeyleri eleştirdiğimde kimi arkadaşlar kızıyor, ancak şu bir gerçek voleybolda ilerledikçe saha içi kadar saha dışı olaylarla da mücadele etmemiz gerekebilir; özellikle milli takım sponsorluğu nedeniyle Vakıf-Federasyon yakınlığı beni rahatsız etmeye başladı, seneye nasıl bir yabancı kuralı olacağını veya nelerin değişeceğini bence biliyorlar ve buna göre hareket ediyorlar, oyunculara deli gibi para akıtmaları piyasayı çok yükseltiyor, sonuçta biz sadece voleybol kulübü değiliz, en basitinden onların bir erkek voleybol şubesi bile yok. Naz-Özge aynı takımda nasıl olur bilemiyorum, Novaro'da Flier ve Kozuch gibi bir ikili dikiş tutturamamıştı, zaman her şeyi gösterecek.
Hangi Necla?

Gökçen malesef hayal kırıklığı yarattı herkesde. Nilay ile arasında gözle görülür motivasyon farkı var. Anılabilir, ok verdim. :)
Herkes için hayırlısı olsun, gidenler gelenler...

Erkek takımda da hareketlenme başlamış. Janic çok tecrübeli birine benziyor. "Manşeti çok iyi smaçör" tarifini okuyunca altın bulmuş gibi ışıldıyor gözler. :)

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, sırp milli takımı smaçörü Bojan Janic ve Bulgar milli takımı pasör çaprazı Vladimir Nikolov ile anlaşmak üzere...

Geçtiğimiz sezon Rusya'nın Fakel Novy Urengoy takımında oynayan 1982 doğumlu 1.99 merte boyundaki Janic ve geçtiğimiz sezon İtalya'nın Copra Piacenza takımında oynayan 1977 doğumlu 2 metre boyundaki Nikolov'un, önümüzdeki günlerde resmi imzayı atması bekleniyor

http://www.voleybolx.com/haberdetay/10023/Galatasaraydan-iki-transfer

Naz da nereye imza atacaksa atsın artık. Twitter'da memleket meselesi oldu Naz transferi. Burcu Hakyemez Dal'ın her gün henüz bir imza olmadığını belirten tweetlerinin başına # koysa top tweet olacak. Otomatiğe bağladı. :)

evet voleybol magazine göre Gökçen gitmiş fenere, biz de beşiktaşın orta oyuncusu Sinem Barutla anlaşmışız, ayrıca Derya Çayırgan da takım da kalmış, sevindim kalmasına :)

Derya'nın kalmasına sevinirim. Hem azimli hem de forma yakışıyor, aslan parçası.

Dördüncü yabancı olarak yine Miletic ayarında birine kalacaksak Beşiktaş'a el atmışken oradaki Japon hanımı alalım. Hiç olmazsa maçlarda 10-15 seyirciyi garanti hale getiririz. :D

Derya'nın kalmasına sevinirim. Hem azimli hem de forma yakışıyor, aslan parçası.

Dördüncü yabancı olarak yine Miletic ayarında birine kalacaksak Beşiktaş'a el atmışken oradaki Japon hanımı alalım. Hiç olmazsa maçlarda 10-15 seyirciyi garanti hale getiririz. :D

hahaha :) bu benim de aklımdan geçiyordu, tabi beşiktaştaki oyuncu değil de daha iyi bir japon oyuncusu, az da olsa taraftar sayımızı arttırır japon seyirciler diye düşünürdüm maçlarını izlerken :D

Gioli'miz reklam filminde oynamış. :)

Voleybol Magazin: İtalya milli takımı sponsorlarından Edison, Simona Gioli ve ragbi oyuncusu Martin Castrogiovanni ile milli takıma başarı dilemek için bir reklam filmi çevirdi.

[video=youtube;blSaD9jsJhg]http://www.youtube.com/watch?v=blSaD9jsJhg&feature=player_embedded[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...