Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Peçen yanında sinek vızıltısı kalır bence. Bulmuş Twitter'ı yaz babam yaz, gelirse tabi daha çok sizin tepkinize kalmış. Salon senden soruluyor Volkan. :)

Sponsorlarla ilgili şu olacak şeklinde resmi ağızmış ya da resim ağızdan almış gibi anlatmak doğru olmaz. En son Orkun Darnel'in dediği erkeklerde Yurtiçi Kargo ile devam ediyoruz ama yeni kontratların miktarı belli olmadı, henüz imzalanmadı. Kadınlarda da muhtemelen aynı durum vardır. Ama sponsor krizi yok çok şükür. Şampiyonlar Ligi bileti sonrası biraz daha talepte bulunuruz hem :)

Gökçen gitti, evet. Ben zaten sözleşmesi bitmişti diye biliyorum, aksini bilen varsa beni düzeltsin. Gioli ve Nilay'dan Gökçen'e sıra gelmezdi kişisel görüşüm.

Gioli geldi, Nilay var, ayrıca ilk altı formasını kapabilecek genç yetenek Özgenur var, birde dün Sinem ile resmi olarak anlaştık. Yani kısacası Duygu hanıma ihtiyaç yok. Yalakalanacak başka bir camia bulabilir.
Ayrıca Aslı Kalaç ismi de geçmişti anlaştığımız ama bu seneyi kiralık olarak geçireceği yönünde. Doğruluk payı var ise Özgenur, Aslı Kalaç ve seneye yanlarına eklenecek Bahar... Yıllarca bize o mevkide götürürler.
Birde dün Orkun Darnel 4. yabancı için "belki yine bir orta, ya da 2 numara" gibi bir laf söyledi. Massimo karar verecekmiş. Bir yabancı orta daha almak...? (Barazza)
En temizi Del Core olur. İsterse hiç hücum etmesin, bize manşet alsın, defans yapsın yeter.

Açıkçası ne Duygu'yu ne de Seda'yı istiyorum. Fanatiklikleri bir yana ikisi de bu kadroda yer alabilecek oyuncular değil. İyileşmiş bir Seray ve Selime'yi tercih ederim. Ayrıca büyük bir ihtimalle yabancı smaçör transferi olacak. Hatta ben bir tane de yerli olması gerekir diye düşünüyorum. Takımın savunması hala çok zayıf.

Özgenin Eczacıyla anlaştığı, işin imzaya kaldığı söyleniyor, Gözdeyi de biz alsak ne güzel olur :)

wild cardı aldığımızdan beri bazı fenerlilerin takındıkları tavır o kadar sinir bozucu olmaya başladı ki, aslında sizin hakkınız, 3 sezondur gayet başarılıydınız dememize rağmen halen bir kibir, büyüklenme, herkes bize düşman tavırlarından bıktım, takımımızın hem ligde hem avrupa başarılı olmasını artık çok daha fazla istiyorum, çeneleri kapanmış olur böylece

Mehmet Cibara açıklama yaptı . Cev bizi geleceğe iyi hazırlandığımız için seçti . Kadromuzun yarısı İtalyan milli takımı oyuncusu yarısı da TÜRK MİLLİ TAKIM oyuncusu dedi ? Şaka mı yaptı ya da isimlerle anlaştık sonra mı açıklayacak ? Bizde bir tek neriman yok mu ?

Nerimanın dışında Selime de milli takımda, grand prix kadrosunda, ayrıca milli takımda oynayan bir isimle daha anlaştığımız sürekli söyleniyordu, eğer anlaştıysak açıklansa iyi olur :)

Gözde'nin sözleşmesi devam ediyor. Özge Eczacıya gitti , zaten bize gelmezdi. Gelseydi yedek kalacaktı o da yedek kalmamak için Vakıf'tan Eczacıya gitti zaten.
Gökçen artık yaşlı bir oyuncu onu gönderip Sinem ve Özgenur almak mantıklıydı. Sinem, Gioli , Nilay , Özge ve Aslı var şuan kadroda orta oyuncu olarak :)

Bonservis ödemeye razı olduğum tek oyuncu Gözde Sonsırma. Bize en lazım olan oyuncu olarak da onu görüyorum. Karakter koyan, mücadele eden, defansta ofansta etkinliği olan bir oyuncu. Alsınlar, İstanbul borcumu 1 iken 2 yapayım. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...