Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Voleybolun en uyumlu ikilisi tekrardan hayırlı olsun.
Neriman'ın varlığı Calderon'u, Calderon'un varlığı Neriman'ı, Calderon ve Neriman'ın varlığı Gioli'yi, Gioli'nin varlığı da bütün köşe oyuncularımızı rahatlatacak. =) Yani kısacası bu sene hücumda sıkıntımız olmayacak inşallah. Birkaç oyuncu takviyesiyle manşeti ve defansı da biraz sağlama alırsak her sonuca açığım.
bu takımın kurulmasında buyuk emekleri olan orkun darneli tebrik ederim,iyi bir libero ile bütün kupalarda eseriz

savunmayı güçlendirmezsek hayal kırıklığı yaşayabiliriz.ha ayrıca şu sözlere bayıldım:)

Sözleşmeyi imzaladıktan sonra görüşlerini aldığımız Leo şunları söyledi: “Geçen sezon ülkemin dışındaki ilk tecrübem olan Galatasaray'da çok heyecanlı ve keyifli bir yıl geçirdim. Gerek profesyonel gerekse de kişisel açıdan mükemmel bir ortam ile karşılaştım. Bütün bunlar ve kulübümüzün heyecanlandırıcı bayan voleybol projesi için hiç düşünmeden Galatasaray'da 2 yıl daha kalmak istedim. Benim bu kadar kısa zaman içerisinde bu büyük kulübün önemli bir parçası gibi hissetmeme sebep olan kulüp çalışanlarından takım arkadaşlarıma, yöneticilerimizden büyük taraftarımıza kadar herkese çok çok teşekkür ederim. Galatasaray’ın bir parçası olmak, Galatasaray forması giymek bence çok büyük bir onur. Umuyorum önümüzdeki 2 sezon hep birlikte çok güzel günler geçireceğiz.”

Bu seneki transferlerimizde yine vasat oyuncular mı yoksa üst düzey oyuncularla mı anlaştık ? Ayrıca Henry Bell ne oldu 2 yabancı hakkımız yok mu ?

valla ben artık güney amerikalı sevdasından vazgeçtiğimiz için mutluyum.
alınan yeni oyuncuları tanımıyorum ama geçen sene çoğu maçı tek yabancı ile oynadığımız için
bu sene mutlaka katkıları olacaktır diye düşünüyorum

Boğazın intihar edenler listesinin son üyesi İtalyan bayan voleybolcunun aşk acısı çektiği isim Lorenzo Micelli çıktı, ilginç. Polis ifadeyi kapatmış ama Micelli'nin eşi ifade almayı bitirmiş midir bilemem.

haberler doğru da onlar birkaç kötü yerli ve birde polonyalı dışında takviye de gelmedi koçları da yok iyice gittiler universal sponsorluktan çekiliyor haberleri var dağılmış zaten takım işleri zor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...