Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözdeyi almanın yolu 500.000 Dolar'dan geçiyorsa bir an bile düşünmemek lazım. Eczacıbaşı da Gözde ile ciddi ilgileniyor bildiğim, alabildiysek ne ala. Umarım doğrudur.

Sanmıyorum aldığımızı ama Eczacıbaşı ve Vakıfbank para işlerini çok abarttı bizde bu rakamları vermek durumunda kalıyoruz.

Birkaç yıl önce Gamova 300 bin'e oynuyordu sanırım. Gözde Vakıfbank kaptanı bırakmayabilirler.2 Yerli isim aldık denildiğinde ben libero ve Güldeniz-Yeliz falan bekliyordum açıkçası Gözde çok daha iyi.

Bayan voleybol takımımız, Acıbadem Bayanlar Birinci Ligi 17. haftasında yarın saat 15.00’da, Bahçeköy Orman Fakültesi Spor Salonu’nda Sarıyer Belediye ile karşılaşacak.

Takımımız ligde oynadığı 16 maçta aldığı 12 galibiyet, 4 mağlubiyet ve topladığı 36 puanla 3. sırada yer alırken, oynadığı 15 maçta 7 galibiyeti bulunan Sarıyer Belediye ise topladığı 19 puanla ligde 7. sırada bulunuyor.

Takımımız ligdeki son maçında Bakırköy Belediye Yeşilyurt'u 3 -1 mağlup etti. Sarıyer Belediye ise ligde son maçında Nilüfer Belediye'yi 3 - 2 mağlup etti. Ligin ilk yarısında oynanan maçta ise Sarıyer Belediye 3 - 0 galip ayrılmıştı.

Takımımıza başarılar :)

Erkek voleybol takımımız AEVL 19.haftasında bugün saat 17'de Sivas 4 Eylül Belediye'ye konuk olacak.

Ahmet Reşat Ariğ ile ilk maçında geçen hafta Maliye'yi 3-2 yenen takımımız. Takımımız 18 maçta aldığı 12 galibiyet 6 mağlubiyet ile 5.sırada yer alıyor. Sivas Belediye ise oynadığı 18 maçta 5 galibiyet 13 mağlubiyet alıp 11.sırada yer alıyor.

Takımımıza başarılar.

Murat Mert Yücekök: G.Saray Bayan Voleybol Takımı'nın gelecek sezon için bomba bir ismin peşinde olduğunu duydum.

Kim olabileceği hakkında tahmini olan varmı?

Avrupalı değildir diye düşünüyorum Brezilya-Uzak Doğu-ABD'lidir diye düşünüyorum.Avrupalı ise bence tek bir alternatif var Valentina Arrighetti aklıma geliyor ama Gioli'yi göndermek gerekir onu almak için.

Murat Mert Yücekök: G.Saray Bayan Voleybol Takımı'nın gelecek sezon için bomba bir ismin peşinde olduğunu duydum.

Kim olabileceği hakkında tahmini olan varmı?

Avrupalı değildir diye düşünüyorum Brezilya-Uzak Doğu-ABD'lidir diye düşünüyorum.Avrupalı ise bence tek bir alternatif var Valentina Arrighetti aklıma geliyor ama Gioli'yi göndermek gerekir onu almak için.

Seneye orta oyuncu almak istiyorsak eğer; bence, ilk hedefimiz Akinradewo olmalı. F4'de Akinradewo,Rabita Bakü ile buraya gelecek. Görüşüp anlaşalım hemen. :)

Orta oyuncu alacağız diye birşey yok ama bence Gözde ile ilgili olur Gözde gelmezse Smaçör gelirse Pasör Çaprazı alırız bence.Bu yaz transferde serbest piyasa çok iyi 1990 doğumlular serbest olacak elimizi cebimize atarsak iyi yerliler kapabiliriz.

Orta oyuncu alacağız diye birşey yok ama bence Gözde ile ilgili olur Gözde gelmezse Smaçör gelirse Pasör Çaprazı alırız bence.Bu yaz transferde serbest piyasa çok iyi 1990 doğumlular serbest olacak elimizi cebimize atarsak iyi yerliler kapabiliriz.

Serbest kalacak oyunculara örnek verebilirmisin kardeşim vakıftan veya eczacıdan oyuncu var mı?Mesela son zamanda Gözde Sonsırma konuşuluyor hatta GS TV de programa katılıyomuş bugün tabi bi veri olmaz ama yine de temas var demekki..

Serbest kalacak oyunculara örnek verebilirmisin kardeşim vakıftan veya eczacıdan oyuncu var mı?Mesela son zamanda Gözde Sonsırma konuşuluyor hatta GS TV de programa katılıyomuş bugün tabi bi veri olmaz ama yine de temas var demekki..

Gizem,Gozde,Guldeniz falan var yanlış hatırlamıyorsam.ayrıca 1990 doğumlular serbest kalıyor kurallar gereği Büşra-Asuman falan var

Gelecek yılda takımı değiştireceğiz büyük ihtimal zaten Gioli'nin kontenjan sıkıntısı nedeniyle rahatsız olduğu-Calderon'un ailevi sebepler nedeniyle Rus takımlarıyla görüştüğü söyleniliyor.Yerlerine birçok isim söylendi Costagrande-Fabiana-Logan Tom gibi ama önümüzdeki aylar hareketli geçecek gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...